הגיע הזמן לייעל את השיטה

Diableror

New member
הגיע הזמן לייעל את השיטה

אם אנחנו רוצים שיתקיים מפגש פורום בטווח הקרוב(i.e יולי-אוגוסט) צריכים להתחיל לקבוע תאריך,שיוסכם על *רוב* חברי הפורום. הצעה רנדומלית של תאריכים הוכיחה את עצמה כמסורבלת וממש לא פרקטית,לכן אני מציע שכל אחד ישרשר את התאריכים שהוא לא יכול להפגש בהם.קחו בחשבון ימי הולדת,ימי גיוס,מועדי ב' והתחייבויות אחרות. Diableror

Lp Fairy

New member
יו גו!

אמממ אני לא יכולה ב18.7 29.7 ובסוף אוגוסט (סוף זה אומר הימים האחרונים של אוגוסט כי צריך לקחת ספרים וכול הדברים שקשורים לביצפר...ואולי לא בטוח...נסיעה לאילת..) סחתיקה על היוזמה!

maayana17

New member
קודם כל מעדיפה אחרי צהריים

כל אוגוסט אפשרי וביולי לא יכולה מה-17.7 עד סוף החודש

Pukipsey007

New member
רעיון מצוין אור../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אני לא יכולה ביום א', 31/7. וזהו.

אני

לא יכולה כל השבוע הזה ושבוע הבא וב 205 לאוגוסט מצידי כל תאריך אחר ובשעת אחה"צ אחלה

מה כבדים???

אתה לא חושב שאנחו עובדים לומדים וכו.... גם אם זה חופש זה לא אומר שאין לנו מה לעשות בחיים אל תקרא לנו כבדים כי יש אנשים שעושים עוד דברים בחייהם

Diableror

New member
למה להתעצבן?

אם תשאלי אותי,העובדה שהם טורחים לציין במהירות עד כמה הם "קלילים" מעידה דבר או שניים עליהם. Diableror

כן מזה בדיוק מעיד עלינו תסביר לא

הבנתי!!! כי פשוט גם אני עובד ואני גם לומד אבל למשהו שחשוב לי באמת אני ימצא את הזמן אז בוא תסביר לי מזה מעיד עלי?

Diableror

New member
עפ"י מה שאתה אומר

זה מעיד ש-
הלימודים לא חשובים לך,אם אתה יכול לוותר עליהם.
העבודה לא חשובה לך,אם אתה יכול לוותר עליה.
אתה מוציא דברים מפרופורציות.
ועוד היד נטויה... אתה מוזמן להמשיך(שוב) במסרים. Diableror

homos3

New member
מה קשור?!

יו בנאדם אתה ממש לא קשור לחיים, עבודה זה משמרות אז מה יקרה אם תבטל משמרת אחת? ואם אתה לא רוצה לבוא למפגש אז אל תבוא כי אתה עסוק מדיי... ד"א אני גם לא בא כי אני חושב שאין לי מה לחפש שם...

למעלה