הגיע הזמן לעבור לקטע מס' 1

הגיע הזמן לעבור לקטע מס' 1

שיצא לדרך (דיווח ב-cyclingnews) יש בריחה שכוללת את בטיני ואת יינס פויגט מ-CSC ויש להם פער של 2 דקות על הדבוקה.

טעות של פאסה...

אם יש רוכב שלא הייתי נותן לו לברוח זה בטיני. הוא יותר מדי טוב כדי לאפשר לו לברוח. ובטח כשהוא יחד עם וויט. למי שזוכר בטור הבאסקי, וויט ברח כל קטע (בהרים). וביום האחרון הצליח לנצח קטע. אם הם יעבדו טוב ביחד הם מסוגלים לנצח.

ido mazor

New member
והינקאפי רוצה שצ'יפוליני ינצח

בראיון ביורוספורט ביג ג'ורג' חוזה שיהיה היום ספרינט המוני, ואומר שיהיה נחמד לראות את צ'יפוליני מנצח. מוזר לראות את הינקאפי בלי משקפי שמש... ודרך אגב שמתם לב למשקפיים של לאנס אתמול? משהו מכוער אוקלי שמו עליו...

ido mazor

New member
צ'יפוליני וסביליה נפלו מוקדם יותר

בעליונת, מריו הגדול ואוסקר הקטן נפלו, אבל כרגע שניהם חזרה בפלוטון (סביליה "ביקר" אצל הרופא).

DubiStein

New member
מה המיקום

1. של ארמסטרונג ואולריך כרגע? 2. האם הם בפלוטון? 3. מה אסטרטגיות ביאנקי ויואספוסטל כרגע, מישהו יודע? תןדה

כמובן שעם כולם בפלוטון...

התכוונת לT-MOBILE אני משער. הטקטיקה נכון לעכשיו: לא ליפול מהאופניים ולשמור אחד על השני ועל כל מועמד אחר, אם במקרה (לא צפוי) ינסה לברוח במישור.

מה פרוש המילה פלוטון?

תרגום מדויק אין לי...

אבל הפלוטון היא דבוקת הרוכבים הגדולה, בדרך כלל החולצה הצהובה,ורודה זהובה (תלוי בגרנד טור) תהיה שם.

elkanakohn

New member
קבוצה, או ...דבוקה../images/Emo13.gif

כמו platoon באנגלית. לדעתי זה בצרפתית אפשר לשאול את מאדמאן

IlanShacham

New member
האם לבטיני יש אג'נדה סודית?

שלשום, כשעסקתי בהכנת הקבוצה שלי למשחק הפנטזיה נתקלתי בשמו של בטיני וחלפה בראשי מחשבה מעניינת - האם ייתכן שבטיני השנה בנה את עצמו כדי להתמודד על הפודיום בטור? האם ייתכן שבגלל זה הוא לא הבריק בחד-יומיים בתחילת העונה? ועכשיו, שבטיני בורח פה פתאום, אני לא יכול שלא לחשוב על זה שוב - אם בטיני יכול להחזיק מעמד בהרים עם הבחורים הגדולים, הרי שיתרון של 2-3 דקות שהוא אולי משיג היום יכול להיות מכריע בהמשך הטור. אז מה אתם אומרים? יש דברים בגו', או שהוא רק מחפש איזה נצחון בקטע בודד?

אם מטרתו כפי שאתה חושב - הוא לא

היה עושה מה שהוא עושה כעת. בקיצור: אין לו את היכולת לטפס יחד עם הגדולים.

אילן בטיני מכוון לאתונה...

והוא חייב להוכיח לבאלריני שהוא בכושר (יותר מפטאקי, רבלין, די לוקה ובארטולי), התקיפה היום היא כדי להראות לכולם שהוא עדיין הכי טוב.

בטיני בעיקר אוסף נקודות אבל

המעניין בבריחה הזו הוא דווקא וויוט. הוא שם בשביל לאסוף בונוסים של מאוצים. לא בטוח שהוא יגיע אליהם לפני שהם יתפסו. אם כן הוא איום על החולצה הצהובה. אפשר להתייחס לזה כ: תרגיל מספר 1 של ריס יהיו עוד רבים כאלו.

arielven

New member
לאנס תמיד שונה מקבוצתו

*הקסדה שלו בפרולוג הייתה צבועה טיפה שונה *לקסדה הרגילה שהוא לובש היום יש צבעים שונים וכוכב (טקסני או לא?) באמצע בעוד ששאר חברי קבוצתו חובשים קסדה בצבעי הקבוצה. *הנעליים שלו הNIKE LANCE זהו דגם שרק הוא נועל (350$) *והכי בולט:חברי קבוצתו רוכבים על הMADONE5.9 ה"רגילים"("רק" 26,000 ש"ח בארץ)והוא רוכב על הMADONE 5.9 SL (לא הגיעו עדיין לארץ-אין להם מחיר) מגיע לו וזה ברור למה,אבל מה אתם אומרים,זה מפריע לשאר חברי הקבוצה? אפרופו אפניים,הבנתי שיש דגם נוסף ששמור אך ורק לו שישמשו אותו בקטעים ההרריים הMADONE 5.9 SSL

zorka

New member
נו, ספרו מה היה בספרינט של מקיואן

לאנשים שעשו רפרש בטרוף כדי לראות מי ניצח

למעלה