הגיע הזמן לעשות שינוי בחוקים של הספורט

yair_bar

New member
מנהל
אני מסכים. לצורך כך יש מומחים למדיה חברתית

אני מניח שהרוב לא כותבים בעצמם וגם סונן הרי עבר שדרוג.

תראה, גם בפרו מי שחזק במיקרופון מקבל דחיפה לא קטנה.

אלו החיים.

זה לבטח מוסיף גם עניין מצד הקהל. אי אפשר להתעלם מזה.

BeniTaz

New member

ETZ301

New member
יאיר, כל ארגון והחוקים שלו.

מצד אחד די חורה ש-UFC לא מפרסם לעיני הציבור את התקנות שנוגע לתואר אליפות, דירוג המתמודדים והגנות על התואר.
מצד שני בתור אחד שעוקב באדיקות אחר הנעשה בזירת האגרוף , אני חייב לציין שהתקנות המסודרות והגלויות לעיני כל של ארגוני האגרוף למיניהם "שווים לתחת",
שכן ארגוני האגרוף מכופפים את החוקים והסעיפים השונים כשנוח להם, והקרקס חוגג.

לזכות UFC ודנה וויט יאמר שהמצב הוא בכלל לא רע, רוב הקרבות שצופי UFC זוכים לראות הם באמת בין הטובים בקטגוריה.

אני חייב לציין שמכל הפורמטים המוכרים, פורמט K1 סיפק כמות עצומה של קרבות מעניינים: כל האליפות מתנהלת בצורה של טורניר במהלך השנה, וככה כולם נלחמים עם כולם.

yair_bar

New member
מנהל
סיבה ומסובב

"רוב הקרבות שצופי UFC זוכים לראות הם באמת בין הטובים בקטגוריה" זה מה שמנסים לגרום לנו לחשוב עם פרומואים ואמירות שתולות של הפרשנים והשדרנים. בתכלס זה חרטא.

גם יש בעיה. נגיד שיש אלוף דומיננטי ומס' 2 דומיננטי במחלקה.

מה אתה אמור לעשות, לתת את כל קרבות האליפות ברצף למס' 2 במחלקה?

גם אם תעשה טורניר תמיד מס' 2 במחלקה ינצח את הטורניר. אז גם השיטה הזו לא טובה ובכלל - ייקח הרבה זמן עד שיהיה קרב אליפות כי צריך לחכות שייגמר טורניר (להזכירכם, אסור שזה יהיה באותו ערב לפי התקנות)

ETZ301

New member
אז זהו שהמצב שאתה מתאר לא זכור לי באף ענף.

אני אשמח אם תתקן אותי,

בד"כ המצב שנוצר הוא אלוף דומיננטי ואת המס" 2 חולקים מספר לומים שנלחמים בין עצמם על הזכות להלחם באלוף וגם מושכים קהל ברבות בין עצמם שכן המתח שם עצום.

וכמובן המצבים הנדירים שזוכים לכתוב את הדפים המעניינים ביותר בהסטורית ענפי הלחימה השונים בהם שלושה-ארבעה חבר'ה חולקים את המקום הראשון:

1.עלי-פרייזר-פורמן.
2.הרנס-הגלר-לאנרד.
3.ארטס-האג-לבאנר-הוסט.

באסטר1

New member
לא חושב שזה שינוי חוקים

חושב שדיינה וויט מודה לזה היום שספורט ובידור הולך ביחד ומוכר יותר
אם דיינה היה קובע לוחם X נלחם נגד לוחם Y בואו לראות אז היו נניח לדוגמא באים 5 איש לראות , אבל אם דיינה היה אומר לשני הלוחמים לפתח את העניין לטראש טוק לעשות הרבה רעש אז אנשים היו מתחילים להתעניין יותר בעיקר כי שניהם מדברים המון ואז היו באים לצורך העניין 100 איש

דיינה עובד בשיטה שהWWE עובדים רק שאצלו הקרבות אמייתים , אצלו אין תוכנית כל שבוע והוא רק עכשיו נכנס לרשת כמו פוקס שמכניסה אותו לסוג של מיין סטרים

הרי אני זוכר שביספינג היה בקו מיין איבנט מול לוחם שלא שווה קו מיים איבנט וכל זה קרה רק בגלל טראש טוק
סילבה נגד סונן 2 קרה בגלל הטראש טוק
מיר לסנר קרה במיין איבנט של 100 בגלל הטראש טוק

דיינה יודע מה מכניס כסף , אתם שוכחים שבלי הכסף הזה לא יהיה בכלל UFC אם הוא לא יהיה רווחי הוא לא יהיה דיינה הוא איש עסקים מנהל עסק
אתה לא פותח מסעדה ומוכר את האוכל הכי טעים בזול כי בא לך שהאורחים יהנו ואתה תפסיד.

היום לא סתם אירועים נבנים על קרב אחד במיין איבנט , יש יותר אירועים ויותר לוחמים תקופה של שינוי שהיה נכון שעכשיו זה לרעה והרבה אוהדים מאבדים עניין קצת כי צריך לחכות קרוב לשנה לקרבות שאוהדים רוצים
אבל הUFC זה לא החיים שלנו אם יהיה אירוע או לא אנחנו עדין נמשיך לאוהב אומניות לחימה רק בUFC נקבל אותם עם קצת בידור.

כל המחזורי קרבות זה בעיקר בגלל שדיינה רוצה להיות נחמד ללוחם שהפסיד או שהקרב היה צמוד וחושב שההחלטה הייתה לא נכונה
בעצם קרב חוזר זה מה שנקרא לבוא למסעדה יוקרתית ולאכול בזול והתוצאה היא שעובדים עלינו ומשהו לא נכון בזה.

למעלה