הגיע הזמן לקצת תמונות

bsavishay

New member
מכיר את הבנות שהצטלמתם איתן

לימנית קוראים נירית והיא הייתה במלון שלי אחלה בחורה שיחקתי איתה שש בש חח יש לך פרטים שלה?

lior6389

New member
אחלה תמונות אחי.. שמח לשמוע שנהנת

נוזל לי ריר מהתמונותת... לא יכול לחכות שיגיע כבר אוגוסט !@$%!@#% תגיד אחי סתם על הדרך כמה שאלות קטנות.. 1 פלייפיש.. עשית? שווה? מפחיד? שמעתי שקשה לתפוס זה נכון? כנ"ל לגבי אופנוע ים.. 2 בית חב"ד.. כמה זמן זה הליכה ברגל מהסקוור (יש לי חבר שומר שבת ובשישי נצטרך לחזור משם ברגל אחרי קבלת שבת) 3 כמה עולה כניסה למועודנים שם? אני מדבר על הרבה מועודנים ולא רק העיקריים ששזה אייס קאסל ובלק אנד וייט.. למשל סטרקיס, קיוטי אגלי, קארווש.. והכניסה לפאבים עולה כסף? 4 איפה שווה יותר לפרוט תכסף? בדיוטי פרי או בצ'יינג' בקפריסין? אממ זהו בערך מקווה לקבל תשובות :)

shay53

New member
כנס

1.לא לא עשיתי אבל נראה בן זונה אם אתה אוהב ספורט ימי זה הדבר בשבילך..אין לי מושג לגבי האופנע ים. 2.בית חבד רחוק מאוד מהסקוור ולא ממולץ ללכת ברגל. 3.הכניסה לפאבים לא עולה כסף ובממוצע כניסה למועדון זה נע בין 3 פאונד ל10 פאונד תלוי לאיזה מקום אתה הולך..למשל לקאסל נכנסו ב6 פאונד לסטרסקיס ב8 ולאייס ב10 הכל תלוי. 4.אני אישית פרטתי בשדה תעופה אבל אין סיבה שלא תפרוט בקפריסין. תהנה ותשמור על עצמך זה הכי חשוב

כמה שאלות אחי

1.תגיד אני נמצא במלון יורו-נאפה והוא קצת רחוק מהמרכז זה בעייתי ?או שאין בעיה בהליכה ...שמעת אולי משהו על המלון? 2.איזה מועדון כדאי לבלות בו אחי?זאת אומרת אין שם יותר מידי ישראלים ויש בעיקר סקנדינביות ואירופאיות? 3.איך הארופאיות זורמות או לא? 4.מה מיוחד בבית חב"ד?האם כדאי לנסוע לשם ולבזבז כסף על מונית?<

bsavishay

New member
תשובות ממני

1. לגבי יורונאפה - אין כזה דבר מלון רחוק. זה או שאתה קרוב לסקוור או לניסי ביץ'. אז תשכיר טרקטורון מקסימום וסע 5-10 דקות לסקוור חפיף. 2. לישראלים אין ממש סיכוי להשיג משהו במועדון של סקנדינבים אז אם אתה לא בלונדיני עיניים כחולות וקוביות בבטן אתה סתם תתבאס שם והביטחון שלך ירד לקאנטים. 3. לא זורמות בגרוש עם ישראלים, מחפשות יותר אירופאים. אם יהיה לך משהו זה כנראה עם ישראלית, ואם אתה ממש בר מזל, עם איזה בריטית או רוסייה כמו שהיה לי. 4. כל הקטע היהודי מאוד מיוחד, גם נותנים אחלה ארוחה מפוצצת במחיר מצחיק. אפשר לדבר שם עברית והכל... לא לפספס את קבלת שבת.

obbb

New member
עצה ממני

1. אל תתלבש כמו ישראלי 2. אל תתחיל עם בנות כמו ישראלי (כלומר - בכוח. לגעת ולהדבק בכוח) 3. אל תדבר כמו ישראלי (עברית או אנגלית עם מבטא ישראלי קשה) 4. הכי חשוב - אל תגיד שאתה ישראלי. לי לא היו בעיות ואני לא צופה בעיות כי אני בהיר עם עיניים בהירות ונראה אירופאי, אבל גם לשחומים אפשר להסתדר ולהמציא דרום אמריקאי ברזילאי ספרדי איטלקי אנאערף אם אתה מספיק יצירתי ושחקן טוב אפשר להסתדר. מנסיון - קשה מאוד להסתדר ולהשיג מאירופאיות בתור ישראלי, רק אם אתה נופל על מישהי או שלא אכפת לה או שהיא שיכורה מדי או שאתה נראה פשוט מעולה. כל הפטריוטים שלא מוכנים לוותר "על הזהות שלהם" ורוצים להתעקש שהם ישראלים ולא להתבייש בזה - יש לזה מחיר. אני מציע לא לקחת את זה קשה כי כל המשחק של "אני משוויץ / ספרד / איטליה / ברזיל / וכו' וכו' וכו'" זה באמת חוויה מאוד כיפית... סיפור קטן לסיום- אני הצלחתי לעבוד על ישראליות שאני שוויצרי, זה היה אחד הסיפורים המצחיקים שהיו לי שם אחרי שהם מזיינות לי בשכל שעה בחצי-עברית-חצי אנגלית ומרכלות עלי אחרי זה בעברית ואז בסוף קיבלו את זה בהפוכה...

gza1

New member
חחחח כנס שניה..

סיפור גדול עם הישראליות..אני גם מתכוון לעשות את זה.. אחי שמע אני גם בהיר שטני עיניים כחולות מקווה שיילך טוב רק מה לא הבנתי מה הקרצת בפסקה הראשונה...להתלבש כמו ישראלי? כלומר?

obbb

New member
קשה לי להסביר אבל אני אנסה

שאני הייתי... היית יכול לזהות ישראליות לפי לבוש... אז היה ה"קטע" הבגד ים פרחוני... עכשיו לא יודע מה בדיוק, אולי החולצות V האלה עם ההדפסים שהן חצי שקופות... אולי השרשראות חרוזים האלה

shay53

New member
תשובות

1.לא שמעתי על המלון אבל שוב אם אתה משכיר אופנע או טרקטורן פתרת לעצמך את הבעיה של ההליכה או המוניות. למרות שהכי כיף להיות קרובים לסקוור כי שאתה חוזר שיכור למלון אתה לא צריך לדאוג למונית או שיתפסו אותך נוהג שיכור. 2.הכי הכי הכי ממולץ מבחינת 0 ישראלים זה הסטרסקיס ראיתי שום אולי בלחץ 6 ישראלים וכל השאר שוודים /אנגלים / וכו'. אבל גם באייס ובקאסל היה בנזונה. 3.תשמע .. מבחינה הזאת אתה הולך לאכול הרבה כאפות על עצמך , אפשר לרקוד עם איזה שוודית שעתיים לקנות לה משקאות לפנק אותה פה שם פתאום יבוא לך איזה הנסון מדנמרק ותוך שניה הוא יקטוף אותה. אין מה לעשות. 4.מה שבעיקר מיוחד בבית חב"ד זה הקבלת שבת שזה באמת ממולץ.

רוסמרי

New member
shay כנס שניה

איפה ששמתה תתמונה שקפצתה אם חבר שלך ..זה קייפ גרקו ?.ושם גבוהה יותר מהניסי ביץ'

למעלה