הגיע הזמן לקצת תמונות

ultras0

New member
השבוע הכי כיף בחיים שלי

שי אוהב אותך אח שלייייייייייייייייי הכי חשוב תסעו שמה בזהירות אנחנו יש לנו 3 שנים על הכביש זה עזר הרבה טעות אחת קטנה תהרוס לכם את כל החופשה וחור ענק בכיס שימו לב!!!!!!! היהההההההההה בנזונאפהההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!

אבל לא עניתם על שאלה חשובה

1.האם כדאי לנסוע במונית לבית חבד"? 2.שאלה חשובה-איפה אפשר לקנות מיחצנים לא ישראלים?כאילו אמרו לי שהיחצנים הישראלים עושקים שם בטירוף ...אז איפה אפשר למצוא יחצנים לא ישראלים?והאם הם ימכרו לנו? 3.בקשר מועדונים יכול לקרות מצב שאני אקנה כרטיס מיחצנים ואז לא יכניסו אותי למועדון? 4.למה אי אפשר לקנות במועדון עצמו כרטיס או בפארק מים עצמו ורק דרך "יחצנים" ?

obbb

New member
תשובה

1. לא הייתי בבית חב"ד. 2. בסקוואר יש מלא יחצ"נים מסתובבים ליד המועדונים, סביר להניח שהם ימצאו אותך לפני שתמצא אותם, תנסה להתמקח קצת על המחיר. אם עדיין לא מצאת, נסה לחפש ליד המועדונים אותם (המועדונים שאתה רוצה ללכת אליהם) עצה הרבה יותר חשובה - תשיג כרטיסים מברים, הרבה יותר משתלם, שאל יחצ"ן של בר אם יש לו כרטיסים לאיזה מועדון ואם כן אז אתה יושב, שותה משהו, ומקבל את הכרטיסים בחינם. 3. עד כמה שידוע לי - לא. 4. אפשר. אבל לרוב זה פחות משתלם.

למעלה