הגיע הזמן ל...

הגיע הזמן ל... ../images/Emo163.gif

השחט משאלה!!!!!!!!!!!!!111 למי שלא מכיר-חוקי המשחק והדגמה של המשחק הראשון שפתחתי (זכויות יוצרים-ארז וולך oi oi oi), כל זה פה. המשאלה שלי היא: לקבל מצלמה חדשה!

אה, כן... ../images/Emo163.gif

וכמובן אתם מוזמנים להיות יצירתיים וסאדיסטים מתמיד, אל תביישו אותי

משאלתך הוגשמה

אבל למרבה הצער,המצלמה שלך היא מצלמה משנת 1890,ענקית גדולה שלוקח לה 8 שעות לצלם תמונה (פעם היו כאלה!). המשאלה שלי- לפרוש מהחוג שלי (אבל אני לא יכולה)

משאלתך הוגשמה ../images/Emo163.gif

פרשת מהחוג, ובדרכך הביתה, שמחה ומאושרת, דרסה אותך משאית. המשאלה שלי היא שמישהו יקנה לי דיסק של פרנז פרדיננד

משאלתך הוגשמה

אבל על הדיסק יש שריטות עמוקות ובחנות לא מוכנים להחליף לך. המשאלה שלי- שהאחיות שלי יפסיקו להיות כאלה מעצבנות ולהעיר לי על כל דבר

Chen Shesek

New member
משאלתך הוגשמה

האחיות שלך התחלפו באחים שלי ועכשיו הם מעצבנים אותך. הלוואי ואני אוכל ללכת לחוצות היוצר.

IפותI

New member
משאלתך הוגשמהD:

את יכולה ללכת למה שזה לא יהיה, אבל את פשוט מעדיפה להזדיין עם החבר שלך הרבה יותר ^^ הלוואי שנימני החתול הג'ינג'י והקטן ישאר אצלנו.):

mogili

New member
משאלתך הוגשמה

זכית לשמור את החתול, אבל הוא ברח. הלוואי ויהיה לי כסף ללכת לאיגי פופ בשבת];;;;;;;

AnGi14

New member
משאלתך הוגשמה

הצלחנו להרוויח את הסכום אך בדיוק לפני 10 דקות הגיע שודד ולקח את כל הכסף... הלוואי והיו מורידים לי את הגשר כבר

משאלתך הוגשמה

הורידו לך תגשר אבל במקרה לגמרי גם את השיניים והחניכיים וכל אלהXDD אוי אני רעה. הלוואי שאני אהיה בהופעה של גרין דיי!

AnGi14

New member
משאלתך התגשמה

את היית בהופעה של גרין דיי אבל בדיוק על ההתחלה איזה אחת שמנה באה ומחצה אותך למוות ]: הלוואי שאמא תסכים לי לעשות טראגוס [[:

F i n k

New member
משאלתך הוגשמה

עשית טראגוס, אבל בגלל שלא טיפלת בו טוב האוזן שלך נשרה. הלוואי ואני אצבע את השיער שלי בקרוב!

משאלתך הוגשמה

אבל בגלל שהספר היה חרש הוא צבע לך לטורקיז זוהר. המשאלה שלי-הלוואי שהסניף של דואר ישראל בגבעתיים יישרף (זונות שכמוהם)

Chen Shesek

New member
משאלתך הוגשמה

הסניף נשרף, אבל הם פתחו אותו במקום אחר בגבעתיים, ונתנו שירות חרא פי אלף ממה שהם נותנים. הלוואי ויהיה לי המון כסף. [נו, זה קל P:]

משאלתך הוגשמה

המקום נשרף, אך את היית בתוכו כדי לצעוק עליהם (אמרת שהם זונות לא?!) ונשרפת יחד איתם. משאלתי- הלוואי שאנשים יפסיקו לכעוס עליי כל הזמן -.-"

l i o r a n g e

New member
משאלתך הוגשמה

הפסיקו לכעוס עלייך כל הזמן וכולם נחמדים אלייך בצורה נורא מטרידה, מעצבנת ומציקה. הלוואי שיהיה כבר יום ראשון!

למעלה