משאלתך הוגשמה אבל בלילה הגיע גבר וגנב לך ת'דיסק הלוואי שההופעה של MCR תהיה בראשון
A AnGi14 New member 5/7/07 #20 משאלתך הוגשמה אבל בלילה הגיע גבר וגנב לך ת'דיסק הלוואי שההופעה של MCR תהיה בראשון
S SofiJoeArmstrong New member 5/7/07 #22 משאלתך הוגשמה ההופעה של MCR תתקיים מתי שאת רוצה אך בדרך לשם חטפו אותך ובזזו את כל כספך. הלוואי שאני אקנה אולסטאר חדשות בקרוב(מאוד) 3:
משאלתך הוגשמה ההופעה של MCR תתקיים מתי שאת רוצה אך בדרך לשם חטפו אותך ובזזו את כל כספך. הלוואי שאני אקנה אולסטאר חדשות בקרוב(מאוד) 3:
א אפרת306970847 New member 5/7/07 #23 משאלתך הוגשמה אבל בפעם הראשונה שהלכת איתם,חירבנה עליהן ציפור. הלוואי והיום המסקרה לא תימרח גם שעה אחרי שאני אשים אותה
משאלתך הוגשמה אבל בפעם הראשונה שהלכת איתם,חירבנה עליהן ציפור. הלוואי והיום המסקרה לא תימרח גם שעה אחרי שאני אשים אותה
F F i n k New member 5/7/07 #24 משאלתך הוגשמה המסקרה לא נמרחה, אבל דווקא בפעם הזאת היא גרמה לך לגירוי בעיניים והיית חייבת להוריד אותה. הלוואי ואני אתחיל ללמוד לנגן על תופים
משאלתך הוגשמה המסקרה לא נמרחה, אבל דווקא בפעם הזאת היא גרמה לך לגירוי בעיניים והיית חייבת להוריד אותה. הלוואי ואני אתחיל ללמוד לנגן על תופים
A AnGi14 New member 5/7/07 #25 משאלתך הוגשמה התחלת לנגן על תופים אבל אזל הכסף לשיעורים... הלוואי ויחליפו לי ת'פלאפון
S S u p e r S h e e p New member 5/7/07 #26 משאלתך הוגשמה ../images/Emo163.gif החליפו את המכשיר שלך לדור 3- והוא נהרס כי הפלת אותו בטעות לאסלה. המשאלה שלי היא למצוא חיים
משאלתך הוגשמה ../images/Emo163.gif החליפו את המכשיר שלך לדור 3- והוא נהרס כי הפלת אותו בטעות לאסלה. המשאלה שלי היא למצוא חיים
א אפרת306970847 New member 5/7/07 #27 משאלתך הוגשמה אבל בדיוק כשמצאת,מתת. או, טו באד. משאלתי היא שיכינו לי כבר אפונה מזורגגת בבית הזה (טחח בקשות מוזרות)
משאלתך הוגשמה אבל בדיוק כשמצאת,מתת. או, טו באד. משאלתי היא שיכינו לי כבר אפונה מזורגגת בבית הזה (טחח בקשות מוזרות)
S S u p e r S h e e p New member 5/7/07 #28 משאלתך הוגשמה ../images/Emo163.gif אמא בישלה לך קרציות וחשבת שזאת אפונה ואכלת בתאבון רב! המשאלה שלי היא... שתגיע הסוללה לפלא הארור שלי
משאלתך הוגשמה ../images/Emo163.gif אמא בישלה לך קרציות וחשבת שזאת אפונה ואכלת בתאבון רב! המשאלה שלי היא... שתגיע הסוללה לפלא הארור שלי
C Chen Shesek New member 6/7/07 #30 משאלתך הוגשמה, החדר שלך היה מסודר עד שבא הוריקן מהים התיכון והרס לך את הבית. הלוואי והשבוע הזה לא יחזור על עצמו.
משאלתך הוגשמה, החדר שלך היה מסודר עד שבא הוריקן מהים התיכון והרס לך את הבית. הלוואי והשבוע הזה לא יחזור על עצמו.
F F i n k New member 6/7/07 #31 משאלתך הוגשמה השבוע לא חזר על עצמו, אבל השבוע אחרי זה היה יותר גרוע. הלוואי ולא יהיה לי משעמם כל כך.
M mogili New member 6/7/07 #35 משאלתך הוגשמה קנו לך את הכדורים, אבל אמ..איבדת אותם! הלוואי שיהיה כבר יום שני
A AnGi14 New member 6/7/07 #36 משאלתך הוגשמה עזבת את ניהול הפורום אבל איימו עלייך עם סכין שאם לא תחזרי הוא יתקע לך בלב ואז [בעיכרון את אמורה למות]... הלוואי שהרגל תפסיק לכאוב לי
משאלתך הוגשמה עזבת את ניהול הפורום אבל איימו עלייך עם סכין שאם לא תחזרי הוא יתקע לך בלב ואז [בעיכרון את אמורה למות]... הלוואי שהרגל תפסיק לכאוב לי
A AnGi14 New member 6/7/07 #38 משאלתך התגשמה מצאת את המזוודה אבל היו בה שטרות מזוייפים \= הלוואי שכל השירים שהורדתי באמיול יסיימו לרדת כבר...
משאלתך התגשמה מצאת את המזוודה אבל היו בה שטרות מזוייפים \= הלוואי שכל השירים שהורדתי באמיול יסיימו לרדת כבר...
ח חיידק הסלמונלה New member 6/7/07 #40 משאלתך הוגשמה אבל השירים הם על פורמט MP3.EXE מה שלא פועל במחשב שלך. הלוואי שיהיה איזה פסטיבל בשקל בפ"ת
משאלתך הוגשמה אבל השירים הם על פורמט MP3.EXE מה שלא פועל במחשב שלך. הלוואי שיהיה איזה פסטיבל בשקל בפ"ת
T The Din New member 6/7/07 #41 משאלתך הוגשמה אבל בפסטיבל היית רעב והיית צריך לקנות אוכל ב-300 שקל, כי הכל שם יקר בטירוף. המשאלה שלי היא שיקנו לי גיטרה חשמלית.
משאלתך הוגשמה אבל בפסטיבל היית רעב והיית צריך לקנות אוכל ב-300 שקל, כי הכל שם יקר בטירוף. המשאלה שלי היא שיקנו לי גיטרה חשמלית.