אל תפרשן אותי במיוחד כשאתה כותב שטויות.לדעתי אם זה היה תלוי בך כל שדרן שהיה אומר מילה טובה על ביבי היה מפוטר בשידור חי באמצע המהדורה שהוא מעביר.
אל תפרשן אותי במיוחד כשאתה כותב שטויות.לדעתי אם זה היה תלוי בך כל שדרן שהיה אומר מילה טובה על ביבי היה מפוטר בשידור חי באמצע המהדורה שהוא מעביר.
טוב , הפאנלים של ערוצי אל ג'זירה בעברית משופעים בתעמולני שמאל ולפעמים מופיע איזה דדי שמחי או עמית סגל שרחוקים מלאזן.אסור לאתר חדשות לא להשמיע דעות מגוונות.
אני רוצה תמיד לשמוע את שני הצדדים ותנו
לי להחליט מי צודק יותר.
אני כותב בפורום בגלל הימנים. אני מנסה להבין
את הטיעונים שלהם.
שיעור בחופש הביטוי:חחח.. שמאל וחופש ביטוי
![]()
אם השמאל קצת היה פותח את העיניים שלהם ורואים את רונן בר הרוצח (עיקר ה7 לאוקטובר זה הוא ולא אחר) אולי היה אפשר לדבר עם מישהו שם אבל מה לעשות השטיפות מוח שהם מקבלים כל הזמן ובתוספת השנאה (האמתית) לביבי זה התוצאה
חלקם היו מוכנים להצביע ליוסי כהן שגייס את הכסף הקטארי לחמאס, העיקר להיות נגד ביבי שלדעתם הגה את הרעיון.אם השמאל קצת היה פותח את העיניים שלהם ורואים את רונן בר הרוצח (עיקר ה7 לאוקטובר זה הוא ולא אחר) אולי היה אפשר לדבר עם מישהו שם אבל מה לעשות השטיפות מוח שהם מקבלים כל הזמן ובתוספת השנאה (האמתית) לביבי זה התוצאה
גאון,גאה להיות חסר מוח אבל עם עינים
לדעתי אם זה היה תלוי בך אמנון אברמוביץ' לא היה יכול למצוא חן בעיניך כי לא היית נותן לו הזדמנות והיית מעיף אותו בבעיטה על זה שחשף את השמפניה.מה שעמית סגל עשה מפרשת המדליף השב"כניק מוכיח שהוא פח זבל שמקומו בערוצי הרעל של בנימין נתניהו ומשפחתו המושחתת.
דעתך עליי לא מעניינת כי הראייה שלך שטחית ומסלפת את המציאות.לדעתי אם זה היה תלוי בך אמנון אברמוביץ' לא היה יכול למצוא חן בעיניך כי לא היית נותן לו הזדמנות והיית מעיף אותו בבעיטה על זה שחשף את השמפניה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.