אע יש לי את החולצה הזאת ^^ את מדהימה!
פ פונצית גירל האמיתית New member 29/11/06 #7 נממ שם: נועה גיל: עוד מעט 17 עיר: לא גרה בעיר נו, ליד נתניה קיצר. מכיר את נייטוויש כבר: שנתיים וחצי - שלוש שנים. תמונה, לא חייב: טוב נו, אולי תמונות ישנות אבל לפחות נגוון אני בנאדם נחמד? כל עוד לא מעצבנים אותי יותר מידי :] איסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected]
נממ שם: נועה גיל: עוד מעט 17 עיר: לא גרה בעיר נו, ליד נתניה קיצר. מכיר את נייטוויש כבר: שנתיים וחצי - שלוש שנים. תמונה, לא חייב: טוב נו, אולי תמונות ישנות אבל לפחות נגוון אני בנאדם נחמד? כל עוד לא מעצבנים אותי יותר מידי :] איסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected]
פ פונצית גירל האמיתית New member 30/11/06 #41 אישה יפה שלי, אוהבת אותך../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif
D danduuu New member 30/11/06 #45 אני אוהבת יותר../images/Emo88.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif
י ילדת הפרעות New member 3/12/06 #140 XDD תני לי ניחוש אחד: הידיים עם הרשת הסגולה הם שלך?? רואים D-: ואם לא,אז יצאתי מפגרת לאללה
M My Shadow and ME New member 29/11/06 #8 אני../images/Emo13.gif שם: גל גיל: 17 עיר: אשדוד מכיר את נייטוויש כבר: שנה וחצי/שנתיים. תמונה, לא חייב: לא חייב אני בנאדם נחמד? אם כן, איסיקיו: 233403368 מסנג'ר: [email protected]
אני../images/Emo13.gif שם: גל גיל: 17 עיר: אשדוד מכיר את נייטוויש כבר: שנה וחצי/שנתיים. תמונה, לא חייב: לא חייב אני בנאדם נחמד? אם כן, איסיקיו: 233403368 מסנג'ר: [email protected]
C Cold Heritage New member 29/11/06 #10 ../images/Emo3.gif שם: אין אחיד P: גיל: 16 וכמה חודשים עיר: מודיעין מכיר את נייטוויש כבר: תגףתגף חצי שנה תמונה, לא חייב: לא חייב לא צריך אני בנאדם נחמד? לא O: איסיקיו: פרצו לי P: מסנג'ר: [email protected]
../images/Emo3.gif שם: אין אחיד P: גיל: 16 וכמה חודשים עיר: מודיעין מכיר את נייטוויש כבר: תגףתגף חצי שנה תמונה, לא חייב: לא חייב לא צריך אני בנאדם נחמד? לא O: איסיקיו: פרצו לי P: מסנג'ר: [email protected]
B box 5 New member 30/11/06 #51 תקשיב! עניין השם שלך מעיק לי על הלב אז אני דורשת שתגיד לי אותו עכשיו! או שאני אכנס אלייך למסנג'ר ואציק לך עד שתגיד לי... וזה איום!
תקשיב! עניין השם שלך מעיק לי על הלב אז אני דורשת שתגיד לי אותו עכשיו! או שאני אכנס אלייך למסנג'ר ואציק לך עד שתגיד לי... וזה איום!
C Cold Heritage New member 1/12/06 #66 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1656&msgid=89698204 למרות שגם זה לא משהו מדוייק .
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1656&msgid=89698204 למרות שגם זה לא משהו מדוייק .