הגיע זמן מוסיקה

הגיע זמן מוסיקה ../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

Offer Nissim Feat. Maya - Alone (Special Extended Mix Show) חידוש מדהיםםםםםםםםםםם. ועוד.... שבת שלום

רוןר9

New member
משובחחח

היי חיים חדשים 1 משובח כתמיד. אתמול בערב החלפתי את קובי, .הספינרים בשורה הראשונה היו מלאי אנרגיות וחדוות דיווש אך חסרונך הורגש. מקווה שהכל בסדר תודה על המוסיקה המדהימה רון9

חבל שלא הודיעו מראש על המאמן המחליף

ברור שהייתי באה. בדרך כלל מביאים החלפה - שלא מתאימה לי... חשבתי שחמישי שישי שבת זה יותר מידי צפוף לעשות ספינינג. אימון אחד מתוך 4 מספיקקקק לי עם קובי. הייתי אצלו ביום ב' היה קורעעעעעעע. עכשיו הוא משתזף בכנס עו"ד באילתתת. עוד מעט ספינינגגגגג.

רוןר9

New member
בפעם הבאה (-:

מבטיח לעדכן אותך בפעם הבאה זה היה דיי בדקה ה-90 קובי ולימור לחצו והצליח להם (-: שיהיה סופ"ש קסום רון

Tami661

New member
אם כבר מדברים על החלפות שלא מתאימות... חייבת

להשתפך כאן כי די! כלו כל הקיצין... אצלנו במכון קלטו שממילא רוב המתאמנים לא באים להתאמן ממש, אז למה להשקיע באיכות? תופסים את היצור הראשון שנדבק למערכת כמו זבוב לחרא ו... היידה! כל ההחלפות... עליו. ככה יוצא שמהמעט אימוני איכות שיש לנו במערכת, אני נשארת בלי אימונים ועם תיסכול נוראי. הזבוב התורן זו איזו מדריכה שחוץ מפריד אל אטרש... חוגגת על כל הרפרטואר המזרחי שיש, אפילו ידע בסיסי בעקרונות הדיווש אין לה (אני חושבת שזו המדריכה הראשונה שהיתה צריכה כמה מבחנים כדי לקבל תעודת מדריך ספינינג אצל רוני יופה...) וגם בתור מתאמנת (ככה היא התחילה אצלנו במכון) היא היתה קטסטרופה. אבל... היא נדבקת טוב. או שיש לה שרירי זבוב חזקים, או שהחרא ממש איכותי

רוןר9

New member
בכובע של מתאמן אני מאוד מסכים איתך

היי Tami661 כל כך מבין על מה את מדברת אני מקפיד ללכת לאימונים שונים במכונים שונים כאנונימי , המטרה ללמוד . האמת שגם מהרמות הנמוכות אפשר ללמוד הרבה מה שניקרא "לימוד עקיף" . אבל האמת שאני ניתקל הרבה יותר בחוסר מיקצועיות וחבל יש לזה גם הרבה השלכות על קהל מתאמנים בעיקר צעירים ובאחוזים גבוהים מאוד ! אותם אנשים שלא מכירים רכיבה איכותית ומיקצועית מפנימים את כל הטעויות כולל הנזקים הגופניים המצטברים. אין בקרה, אין פיקוח במרבית המקומות וחבל. מדריכים חייבים להכין את האימון אני תמיד אומר : "שעור ספינינג זה לא כספומט - מכניס דיסק מוציא שעור" חייבים הכנה ! למזלי ולשמחתי במקומות שאני מעביר אימונים מנהלי סטודיו עם אצבע על הדופק וגם החלפות נבדקות הייטב. צריך לתת הזדמנות למדריכים חדשים אבל צריך לאמץ את המשפט "בהחלפה אין מועד ב' " עברת או לא עברת . לגביי מוסיקה זה מאוד סובייקטיבי ובמרבית המקומות המדריך/ה מספקים את הסחורה שהקהל אוהב אחרת הכיתה תהיה רייקה. רון9

etaym1

New member
אהלן תמי...

ממש חבל לי לראות את התגובה שלך, באמת שזה אחלה פורום ורוב השרשורים מועילים מאוד ומעניינים מאוד(ביחוד המקצועיים). למה להגיב ככה?!?! גם אם היא המדריכה הגרועה בעולם, למה ככה??? בואי נהיה גלויים, יש הרבה מדריכים גרועים, שברגע שאני נכנס ורואה שהם מחליפים..אני כבר תופס ת'ראש.. ואני מבין את התסכול ובאסה להיות בשיעור של מדריך חדש, מחליף או וואטאבר... שבמקרה ביקשו ממנו להחליף ולעשות טובה... אז הוא/היא חדש ומת לקבל הזדמנות, ובא ונותן תנשמה ואת כל מה שיש לו להציע, אומנם זה לא הרבה אבל אף אחד לא נולד רודריגז-מגן-יופה... אם לא נתפח דור חדש וצעיר וניתן לו צא'נס ...לא לא משנה איזה קורס הוא עשה הוא לעולם לא ישתפר. סתם עשה לי רע לראות את הדימוי...

Tami661

New member
למה להגיב ככה? נראה אותך סובל מחוסר

אימונים במשך חודשים, משלם מנוי עבור משהו מסויים ומקבל משהו אחר. מי בכלל מצפה לרודריגז-מגן? אני מוכנה להסתפק בהרבה הרבה פחות - אבל נשבר כבר. ושלא יכאב לך יותר מדי... הרי לא נקבתי בשם, נכון? אז מה הבעיה? צ'אנס לחדשים? נו, באמת... אתה פשוט לא מכיר אותי אפילו לא טיפה. אני הראשונה בעולם לפרגן לכל מדריך חדש אבל מותר שגם לי ימאס מהזלזול וחוסר המקצועיות המשווע. אני מדברת על הרבה מעבר לצ'אנס, על הזוועה בהתגלמותה שלא רק שלא מראה סימני השתפרות אלא עם הבטחון באה התדרדרות עוד יותר טוטאלית. אם תרצה, אני מוכנה להזמין אותך לאימון... מה יש? תיהנה גם אתה ועל הדרך תפרגן למדריך מה'דור החדש'

etaym1

New member
אני תמיד מפרגן למדריכים חדשים... :)

רק תגידי מתי ואיפה...

Tami661

New member
כמעט כל יום, זה לא ברור? בהולמס פתח-תקוה

אודיע לך מתי אני מגיעה: אתה תדווש ואני ארוץ בינתיים (או אעשה יוגה... עד כדי כך המצב חמור)

היetaym1 צ'טערת לא מסכימה איתך

מדריכים חדשים - שיאמנו בבוקר כשיש להם תפוסה של 8 מתאמנים אבל 55 מתאמנים באים ופתאום רואים מאמן/נת שבכלל לא מבין מה זה ספינינג, ובנוסף מביא/ה לנו מוסיקנ בערבית ומזרחית . אצלנו המוסיקה הזאת אאוטטטט. כמתאמנת שמשלמת במיטב כספי - אני זכאית למאמן ליגה א' ולא למתלמד/ת. רוב המתאמנים איתי הם בעלי ותק רכיבה של 4-6 שנים, ושמביאים מחליף/ה שיביאו מאותה ליגה לפחות ולא העיקר למלא את המערכת. אם היו מפרסמים באינטרנט בזמן!!!! = הייתי משנה תכניות ומתאבסת פחות מאשר לבוא , להיכנס לאימון ולצאת אחרי 10 דקות. רוצה לטפח דור חדש ?- תוסיף עוד אימון שניים בשעות אחרות ותביא את המתלמדים, קרוב לודאי שיבואו מתאמנים שזה להם אימון הראשון ואף אחד לא יתבאס, אבל בשעות השיא על חשבון אימון ספינינג למתקדמים - זה זלזול.

באמת חבל....

חבל להגיע מצב כזה שדוחפים את כל המדריכים הכי גרועים שיש לכל ההחלפות. אני מבינה שמן הסתם הם הכי פנויים אבל יש גבול להתעללות בנו המתאמנים ואני לא מדברת על מוזיקה כי אם על מיקצועיות! גרוע מכך, לא מזמן דיברתי עם מדריך שאני מעריכה ושאלתי למה הוא בוחר להחלפה במדריכה מסויימת והוא השיב בכנות שהוא מעדיף שמדריכים גרועים יחליפו אותו כדי שיעריכו אותו יותר. תמי, היתה לי תקופה כזו של חודשיים החלפות עם אותה מדריכה, צמצמתי בחצי את שיעורי הספינינג והיא צימצמה את אוכלוסיית המדוושים לאפס, בסופו של דבר הבינו שם למעלה והיא "נעלמה"...

וואוו! ככה המדריך אמר לך? אז הוא פארש !!!

כי הוא פחדן על המקום שלו! אם הוא היה בטוח בעצמו הוא לא היה "מפחד" להביא מדריכים טובים שייקחו לו את מקומו... אני מקווה בשביל המדריך הזה שדיברת איתו שמעריכים אותו על מי ומה שהוא ולא "בזכות" מדריכים גרועים שהוא מביא להחלפות...וחוץ מזה הוא לא חכם גדול שאמר לך את זה..חחח

תמיל'ה בינגו !!!בדיוק לזאת התכוונתי

ולכן ביום שיש החלפות עם שם לא מוכר - לא הולכת. כבר תקופה ארוכה, יש אצלנו לעתים קרובות החלפות אוליסיה שהייתה ה-מאמנת בהא הידיעה - עזבה את עולם הספורט עקב פציעות ספורט ( מאמנת ספינינג וקיקבוסינג ליגה א') מתגעגעתתת לאימונים שלה... היו לה מספר אימונים שבועיים - ותמיד השתתפתי בכולם. במקומה הביאו מאמן אחר ליגה... ח' ולא מספיק שבגללו אני לא באה באחד הימים ,הוסיפו לו עוד יום במקומה, הלכו יומיים...בלי ספינינג בימים שאהבתי לעשות ספינינג. לפעמים הוא לא בא, אז חשבתי שאולי המחליפ/ה יהיה טוב ממנו, ובאתי לאחד ההחלפות שכניראה אנחנו מדברות על אותה פריד אל אטרש, מאז החלטתי החלפות אאוט מזל שיש את קובי אפלבאום ואורי גולדברג, ולפעמים.... לעתים רחוקות את רועי, ללי מחליפה לפעמים - תותחית -על (היא מודיעה לי קודם על כך שהיא באה להחליף ) כל שאר הימים אני משוטטת/מוזמנת במכוני כושר ומחפשת את המאמן שיעשה לי את זה... יכולה לומר שזאת הסיבה שירדתי למספר מאוד מצומצם של אימונים. רק עכשיו חתמתי על שנתיים נוספות. ממש באסה. מקווה שמישהו שמנהלים שלנו מציץ פה לפעמים.

SimplyMe1

New member
איזה מבאס שזה ככה

למה התחייבת במכון הזה לעוד שנתיים אם יש חילופים כאלו בלו"ז? אני יודעת מה זה למצוא זמן בין שלל העיסוקים כדי לבוא ולדווש בשיעור טוב וקשה בסופ"ש ולגלות שהמדריך\ה שתכננתי להתאמן אצלו מוקדם בבוקר בשישבת ,או יצא לחופש(שזה אחלה,אבל שידאגו להחלפה טובה ואיכותית ולא למתלמדת שהרגע קמה מהדשא בוינגייט),או לא התעורר בבוקר.. בקיצור לצפות לאימון טוב ולקבל החלפה גרועה שרק בא לי לסיים כבר..ואני לא יוצאת אחרי שהתיישבתי בשיעור והמדריך ראה אותי(חוץ מפעם אחת שזה קרה ולמדריכה הזאת לא הזיז בכלל
)

הי SimplyMe1 התחייבתי לשנתיים נוספות כי

עניין ההחלפות , והמאמני ספינינג, - הוא ארעי. חוץ ממאמן אחד מיתולוגי, כל השאר מסיבות שונות - התחלפו, אז אני מחכה שגם אלה שאינם ראויים - ילכו למכוני כושר שמתאימים להם, ובמקומם יבואו המקצוענים.. רשומה במכון כושר עוד כשהיה שם חול ואבנים ...נרשמת מס. 1 מאז המקום עבר תהפוכות לכאן וכאן. אנחנו חברותא לספינינג שלא מוותרים... היום יש שם אימון מעיף וקורעעעע בשעה 18:00. מי שיכול להיכנס - מוזמן. להתראות

כמתאמנת מבינה אותך, כמדריכה זה קצת בעייתי

כי החלפות במקומות חדשים נורא קשה לעשות....לא יודעים מה הסגנון של המוסיקה שאוהבים... כל מקום חדש שאני מגיעה אליו, אני תמיד מקווה שאקלע לטעם של האנשים, אבל זה לא קל. (אגב,לכן אצלי אני תמיד שמה שיר אחד מכל סוג פחות או יותר...) אני מתארת לעצמי לפי התגובה שלך שהיה לך קטסטרופה עם המדריכים המחליפים במכון שלך, ומבינה את הבעסה....וברור שלך כמתאמנת מגיע את האימון הכי טוב! אבל לפעמים המדריכים שמחפשים החלפות לא ממש יודעים את מי הם מביאים, אני גם יכולה להגיד לך שזה קצת מבעס ומלחיץ לעשות החלפות....ואני מקווה בשביל המדריכה המחליפה שלכם שתלמד מה אוהבים אצלכם...כי זה ממש לא קל לקלוע לטעם של כולם
תאמיני לי....

Tami661

New member
יצירות יקרה, זה לא דומה בכלל... אני תמיד! אבל

ממש תמיד, אם הגעתי לשיעור של מדריך מחליף מבחוץ, מתוך הבנה לקשיים שכרוכים בזה ולמודעות שמדובר קודם כל בבן אדם ולא במדריך ספינינג, לא מגיע לו שבגלל שהוא בסה"כ מנסה לעשות טוב לעצמו/לאחרים/להרוויח כסף/וואטאבר... יחריבו לו את היום והמצב רוח - דואגת להגיד מילה טובה, לפרגן ולשלוח אותו עם חיוך לפחות מצידי. אם אמליץ עליו בהמשך או לא... זה עניין אחר. אבל המדריכה הזו צמחה מתוך קהל המתאמנים של המכון. לא מדובר בקטסטרופה עם המדריכים המחליפים כי תמיד תוקעים אותה להחלפה - זו היא וזהו! היא יודעת את מי היא מביאה... היא מביאה את עצמה ואת מה שהיא אוהבת וזה מספיק לה. הספינרים אצלנו במכון לא ממש באים בשביל להתאמן - הם באים... בשביל המדריך, בשביל המוזיקה או סתם בשביל הבשביל... אימון, לפחות למרביתם, זה מושג זר והם גם לא יפגעו אם תגידי להם את זה (זו אחת הסיבות שמתוך אלפי המתאמנים במכון הזה, לא תמצאי אף אחד בפורום מקצועי), לכן גם להם לא איכפת מה היא מביאה: אם מתאים להם, הם יגיעו - אם לא, הם לא יגיעו. הם ילכו לחפלה במקום אחר...

למעלה