הגיע זמן מוסיקה

k r a u s

New member
מזה אומר "שתלמד מה אוהבים אצלכם" ?? לא מסכים

אי אפשר לבוא לכל מועדון שמבצעים החלפה ולהתחיל לנחש מה הקהל אוהב,בשביל לנסות להתחבר בכדי שיאהבו את המדריך. להתחבר למדריך זה לא רק מוסיקה. . . . זה הרבה מרכיבים נוספים. גם אם הקהל אוהב ים תיכוני בלבד.......ויבוא מדריך עם מוסיקת מועדונים בלבד,ויהיה מקצועי,כריזמטי,אנרגטי--אששששששש .....אני מבטיח לך שהקהל יתחבר למדריך גם אם לא מדובר במוסיקה שהם רגילים להקשיב לה. מדריך אכותי בא לתת לקהל חדש את מה שהוא מאמין,ואם הוא מספיק טוב---הוא ממש לא צריך לבצע "חקירה" מה אוהבים באותו מועדון.

תשמע קראוס ..אתה צודק וקצת לא...הסבר:

אתה בהחלט צודק שכל מדריך צריך להשאר נאמן לדרך שלו ומי כמוני עושה את זה למרות שיש לי במקומות מסויימים דרישה לדברים מסויימים שאני לא מסוגלת או רוצה להשמיע ולשמוע בשיעור (חח..) הכוונה שלי הייתה שאם המדריכה רוצה להשתלב לשיעור קבוע ושיאהבו אותה, היא צריכה להבין את הסגנון של המקום, אני לא יבוא לסטודיו X שאני יודעת ששם לא סובלים ים-תיכוני ואשים שם חצי שיעור ים-תיכוני (למרות שזה לא קורה אצלי
) אבל אני אשתדל לשים לפחות 1-2 שירים מהים-תיכוני שאני כן מצליחה להתחבר אליהם. לא מדובר על חקירה אבל צריך להרגיש את הקהל מתאמנים ושאנחנו בהחלפה אז קשה להרגיש את המתאמנים בהתחלה... אני עובדת בדי הרבה מקומות כמו שאתה יודע ואין מצב שאני אכין דיסק לכל מקום לפי מה שהם אוהבים, אני מכינה דיסק מגוון עם כמה שיותר סגנונות וזה חייב להיות שירים שאני מתחברת אליהם אחרת זה לא עובר לי באוזן...ומי שמתחבר מתחבר ומי שלא, זה בסדר, אני לא חייבת למצוא חן בעיניי כולם....

מי שעושה החלפה ורוצה להמשיך לאמן באותו מקום

מינימום ירים טלפון למדריך המקורי וישאל מה הסגנון של קהל המתאמנים אצלו. כך כולם יצאו ברווח נקי. אולם הפאן המרכזי הבעייתי בסיטואציה הזאת זה רק המוסיקה, אלא המקצוענות של אותו מדריךשבדרך כלל חסרה - וזאת בלשון המעטה. מכון כושר שמאורגן כהלכה חייב שתהיה לו רשימת מחליפים מקצועיים, מוכרים, ולא - העיקר למלא את המשבצת החסרה במערכת. גם לחדשים ניתן לתת צ'אנס - אבל לא בשעות השיא לפחות בהתחלה.... פעם הביאו לנו מחליף בשבת ( המאמן המקורי הביא אותו ולא המכון כושר) - ובתום האימון עמדתי ליד דלת היציאה מהסטודיו והחתמתי 50 מתאמנים... כמובן שהוא התקבל, אלא מאי? שמו אותו ב07:00 בבוקר חחחחח כך שלא זכיתי לראות אותו באף אימון בערב ואחרי פרק זמן נעלם... Gone with the wind, ( סימס לי שלא מוכן לעבוד בתעריפים שלנו )כמה חבל.

תיקון כמובן חסרה המילה -"לא" במשפט

אולם הפאן המרכזי הבעייתי בסיטואציה הזאת זה ... לא רק המוסיקה אלא המקצוענות של אותו מדריך שבדרך כלל חסרה .....

k r a u s

New member
יצירות הכי מתוקות...שלוםםםם--חחח

כנראה שאין נוסחה של מאה אחוז. אני דיברתי בכללי על מדריכים ולא ספציפי עלייך. יש משהו במה שאת אומרת וגם משהו במה שאני אומר.....וזה העניין,שלפעמים זה גם מזל שמשתלב עם הכל...חחחחח. איפה שאת מדריכה ---את יודעת בדיוק מה אני מאחל לך...רק רק רק ורק הצלחה.

../images/Emo8.gif פופאייייייי...........

אני יודעת שלא דיברת עליי...חח...סתם נתתי דוגמה על עצמי... אז יש תרד במלון או לא?

היה לי מדריך ../images/Emo99.gif מדהים!

היה מיקצועי לעילא, שיעור בנוי לפי הספר ואף יותר מזה, הגוף היה מגיע בדיוק לאן שהוא לקח אותו... אמממה מוזיקה שלא קלעה לטעם רוב המתאמנים במכון. הוא לא מילא את האולם ובתור אדם תחרותי זה הפריע לו ולכן דאג לקבל משובים מהמתאמנים אצלו, שמע, הפנים והחליף את המוזיקה לסוג אחר, הוסיף קצת קצב, התעדכן יותר וראה איזה פלא השמועות על השיעורים הנפלאים נפוצו לכל עבר והוא החל למלא את האולם וכמובן דאג לשמר את הקיים. המדריך הזה בעיניי היה מושלם! מוסר ההשכל, לא מספיק להיות טוב, צריך גם להיות חכם....

chosenspin

New member
יותר מבאס זה....

שאת המדריכים הוותיקים יותר, שהוכיחו בדרך זו או אחרת את מסירותם למועדון, את מקצועיותם וכל החארטה דוחפים לפינה בגלל אותו זבוב..............

כמה שאת צודקת../images/Emo140.gif

מאמנים "זבוביים" מוכנים לעבוד בשביל פרוטות, ושמעתי שגם בחינם העיקר להיות על המפה.

למעלה