ונראה לך שזהו?? גיברת! WE want all the dirty detalis
G guy1974 New member 9/12/02 #22 ../images/Emo49.gif ניחשתי וניחשתי... האם הבחור עמד מאחורי דבריו כאשר טען: "אתה הולך לחוות את אחד הזיונים הכי טובים שהיו לך בחיים".
../images/Emo49.gif ניחשתי וניחשתי... האם הבחור עמד מאחורי דבריו כאשר טען: "אתה הולך לחוות את אחד הזיונים הכי טובים שהיו לך בחיים".
D daniel365 New member 9/12/02 #24 לפי הטקסט - כן... אבל אם לצטט את לירוי - אז WE WANT DETAILS !!!!!!!!!!!
ע עודד א New member 9/12/02 #25 ולבקשת הקהל... השתגעתם שאני אחשוף את חיי המיניים לעיניי כל לא, אני מעדיף שלא. אני רק אומר שהיה טוב וסקסי וקורב וזהו. שאר הפרטים שמורים למקורבים. SORRY (אגב, נפתחה ההרשמה לחוג מקורביי )
ולבקשת הקהל... השתגעתם שאני אחשוף את חיי המיניים לעיניי כל לא, אני מעדיף שלא. אני רק אומר שהיה טוב וסקסי וקורב וזהו. שאר הפרטים שמורים למקורבים. SORRY (אגב, נפתחה ההרשמה לחוג מקורביי )
D daniel365 New member 9/12/02 #23 למרות שאני לא מכיר אותך... למדתי להכיר שאתה לא תלך ותשכב עם בחור (ועוד מס´ פעמים... ) ואח"כ בכזאת קלות תלך ותשכב עם אהובך (ועוד פעמיים... ). חוץ מזה סתם שאלת סקרנות... כמה פעמים אתה כן מסוגל בלילה אחד... ??? אני.
למרות שאני לא מכיר אותך... למדתי להכיר שאתה לא תלך ותשכב עם בחור (ועוד מס´ פעמים... ) ואח"כ בכזאת קלות תלך ותשכב עם אהובך (ועוד פעמיים... ). חוץ מזה סתם שאלת סקרנות... כמה פעמים אתה כן מסוגל בלילה אחד... ??? אני.