הגירה לקנדה

• פותח הנושא luda4
  • פורסם בתאריך

amirshuval

New member
שנות הלימודים חפפו ?או

שאלו היו שתי תכניות נפרדות לגמרי?מה שהיה כתוב באי מייל זה בסדר,אבל יותר מעניין היה לדעת כמה נקודות קצין ההגירה באמת העניק לך בפקטור ההשכלה.

amirshuval

New member
לא נכון

אם יש לך תואר ראשון מאוניברסיטה וסיימת לימודי תעודה של 3 שנים תקבלי 22 נקודות.

sarma

New member
אז זהו שלא,

לפחות לפי משענו לי מהשגרירות. אני באמת לא יודעת כמה נקודות העניקו לי בפועל, אבל לפי המייל שלהם מגיע לי 20. ודרך אגב, בשאלה שלי אליהם לא פירטתי את שנות ההשכלה- רק כתבתי תעודת אחות ו תואר ראשון- 20 נקודות ענו לי.

amirshuval

New member
אז הם

לא ספרו את תעודת האחות שלך כתעודת קולג' של שלוש שנים,ולא נתת הסבר מדויק לעניין של חפיפה בשנות לימוד.אין שום דבר בנוהלים שתומך בטענה שלך.מה שהשגרירות או כל אחד אחר(המרכז הטלפוני של CIC,לדוגמא) אומר בעל פה או באי מייל לא חשוב כמו האופן בו קצין ההגירה בפועל מטפל בתיק ומיישם את החוק והנוהלים.את לא בדקת כמה נקודות העניק לך קצין ההגירה בפועל אז את אפילו לא יודעת אם ההתייחסות להשכלה שלך הייתה כמו שאת חושבת שהיא הייתה.

sarma

New member
highest educational credential

אז למה הכוונה? דרך אגב, לא היתה חפיפה בלימודים, השלמתי לתואר מס' שנים אחרי קבלת תעודת אחות. העניין עם האחיות מוזר- יש כאלו שלומדות בתוכנית אוניברסיטאית 4 שנתית ויוצאות ישר עם תואר BA- אז הם יקבלו 20 נקודות, ואלו שלמדו בבית ספר לאחיות רגיל 3 שנים ללא תואר- 22? אם משאתה אומר נכון ומגיע לי 22 נקודות, סתם בזבזתי חצי שנה לשפר את תוצאות הILTS. אבל בכל זאת נראה לי שכדאי לברר את העניין לעומק לפני שמגישים מסמכים לשגרירות, במיוחד עם 2 הנקודות הללו הן קריטיות.

למעלה