זה מה שמדאיג אותך?הגירה לאן?
בוודאי! בניגוד לך, לי יש שכל, אז יש לי דאגות . אם אין מדינה שתקבל אותם אתה יכול לעודד אותם עד סוף הדורות - והם לא יוכלו להגר.זה מה שמדאיג אותך?
מי אמר לך שאין?בוודאי! בניגוד לך, לי יש שכל, אז יש לי דאגות . אם אין מדינה שתקבל אותם אתה יכול לעודד אותם עד סוף הדורות - והם לא יוכלו להגר.
תגיד אתה מנסה להצחיק? שאלתי אותך לאן יהגרו, וטענת שאתה לא דואג. אז בבקשה - לאן?מי אמר לך שאין?
לא חסר לאן חמור קופץ בראש שמאלני תומך מחבלים עם שאלות קיטבג, יש להם לפחות 57 מדינות מוסלמיות, ולא מעט מדינות שמאלניות מתאבדות במערב.הגירה לאן?
ימנים מטומטים. לא חסר? אז למה אף אחד לא יכול לנקוב בשם? אתה וכל חברך חוזרים בתשובות "לא חסר" ו"אין בעיה" רק שאין לכם אפילו ארץ יעד אית.לא חסר לאן חמור קופץ בראש שמאלני תומך מחבלים עם שאלות קיטבג, יש להם לפחות 57 מדינות מוסלמיות, ולא מעט מדינות שמאלניות מתאבדות במערב.
ולא נראה לך אבסורד שכולם כל כך דואגים להם ומדברים על הסבל שלהם ואף אחד לא מוכן לקלוט אותם?ימנים מטומטים. לא חסר? אז למה אף אחד לא יכול לנקוב בשם? אתה וכל חברך חוזרים בתשובות "לא חסר" ו"אין בעיה" רק שאין לכם אפילו ארץ יעד אית.
אז לך תתוכח אתם.ולא נראה לך אבסורד שכולם כל כך דואגים להם ומדברים על הסבל שלהם ואף אחד לא מוכן לקלוט אותם?
לאירופה שכל כך אוהבת אותם.הגירה לאן?
הם הסכימו?לאירופה שכל כך אוהבת אותם.
הכי הגיוני - יו"ש.הגירה לאן?
הכי הגיוני למצרים, אומרים שיש שלום עם מצרים אמנם הם לא נלחמים אבל דופקים אותם, נותנים לכושים לעבור דרכם אלינו ואז אם הם באמת פליטים אז הם צריכים לקלוט אותם כי להם גבול עם סודאן ולא לנו והם מסרבים וגם את העזתים שרובם בכלל הגיעו ממצרים לפני 100-150 שנה הם לא רוצים לקלוט.הכי הגיוני - יו"ש.
נרמול דיון על טרנספר הוא נאצי בעקרו.הכי הגיוני למצרים, אומרים שיש שלום עם מצרים אמנם הם לא נלחמים אבל דופקים אותם, נותנים לכושים לעבור דרכם אלינו ואז אם הם באמת פליטים אז הם צריכים לקלוט אותם כי להם גבול עם סודאן ולא לנו והם מסרבים וגם את העזתים שרובם בכלל הגיעו ממצרים לפני 100-150 שנה הם לא רוצים לקלוט.
אתה לא מתעדכן בחדשות? בלי קשר לכך שלקלוט 2 מיליון איש, אין שום מועמד, הרוחות באירופה כרגע הו לכיוון גירוש. אבל תאיר את עיני ותנקוב בשם של ארץ שתהיה מוכנה לקבלם.לאירופה שכל כך אוהבת אותם.
זה דווקא נשמע הגיוני. אבל חלום באספמיה.הכי הגיוני - יו"ש.
אתה יודע כמה ספינות צריך בשביל 2 מיליון?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.