איזה קולקציה מדהימה! בחיים לא חשבתי שהוא ברמה כל כך גבוהה. יכול להיות שכן היה מגיע לו לנצח בתחרות. ד"א- מענין אותי לשמוע את דעתכם על אולי. מה אתם חושבים עליה? על העיצובים שלה? הגיע לה לנצח?
אולי עושה דברים מדהימים אבל היא לא מגוונת הכל נראה אצלה מאותה הקולקציה אין שום דבר מפתיע במה שהיא עושה... יש לה כישרון ענקי אבל היא תקועה על כיוון אחד שהיא מיצתה אותו לדעתי... ג'פרי משוגע לא שיגרתי מפתיע וזה הסיבה שנמשיך לראות אותו בהמשך לעומת מתחרים אחרים בפרוייקט מסלול... אין על ג'פרי הפסיכופט
נכון שהכיוון הוא לא בדיוק אותו הכיוון הקוים שלו עדינים יותר ופחות מופרעים אבל אין ספק שהוא אחד המתחרים המוצלחים ביותר בתכנית עם כל הרוע שלו... לא צפיתי שהוא יעשה אותו הדבר כי זה היה כבר מספיק... עונה שלמה מהסדרה הוא עשה את אותו הכיוון הגיע הזמן לגוון
היא מעצבת מאוד יפה ויש לה עין טובה לגזרות ודוגמאות חדשניות אבל היא פשוט חוזרת על עצמה. היא לא ממציאה את עצמה מחדש. אין מה לעשות שבכל משימה היא שיחקה אותה אבל מתישהו זה התחיל לשעמם...
נהרס לי ... לא ידעתי שזה מה שיש בפנים... לא יכולתי לעמוד בפיתוי.. עדיין לא ראיתי את הגמר ועד עכשיו אני מחכה לש.ח שלו... [ראיתי תפרק לפני האחרון וזיהו.. עד עכשיו חיכיתי בסבלנות
] חח איזו סתומה אני!!
תודה רבה על התמונות.. הוא היה הפייבוריט שלי עם מייקל..