הגלריה של ג'פרי סביליה!

P i x i e s

New member
../images/Emo20.gif סיימתי! ../images/Emo20.gif

חוות דעת?

ווואווו

איזה קולקציה מדהימה! בחיים לא חשבתי שהוא ברמה כל כך גבוהה. יכול להיות שכן היה מגיע לו לנצח בתחרות. ד"א- מענין אותי לשמוע את דעתכם על אולי. מה אתם חושבים עליה? על העיצובים שלה? הגיע לה לנצח?

דנהד23

New member
לדעתי

אולי עושה דברים מדהימים אבל היא לא מגוונת הכל נראה אצלה מאותה הקולקציה אין שום דבר מפתיע במה שהיא עושה... יש לה כישרון ענקי אבל היא תקועה על כיוון אחד שהיא מיצתה אותו לדעתי... ג'פרי משוגע לא שיגרתי מפתיע וזה הסיבה שנמשיך לראות אותו בהמשך לעומת מתחרים אחרים בפרוייקט מסלול... אין על ג'פרי הפסיכופט:)

P i x i e s

New member
אבל...

כמו שאת רואה הקולקציה שהוא עיצב לפרוייקט מסלול שונה מאד מהקולקציה הזאת. אני די מאוכזבת שהוא לא המשיך בקו הזה

דנהד23

New member
עדיין יש בזה את ג'פרי

נכון שהכיוון הוא לא בדיוק אותו הכיוון הקוים שלו עדינים יותר ופחות מופרעים אבל אין ספק שהוא אחד המתחרים המוצלחים ביותר בתכנית עם כל הרוע שלו... לא צפיתי שהוא יעשה אותו הדבר כי זה היה כבר מספיק... עונה שלמה מהסדרה הוא עשה את אותו הכיוון הגיע הזמן לגוון

כן.. ככה בדיוק אני חושבת

היא מעצבת מאוד יפה ויש לה עין טובה לגזרות ודוגמאות חדשניות אבל היא פשוט חוזרת על עצמה. היא לא ממציאה את עצמה מחדש. אין מה לעשות שבכל משימה היא שיחקה אותה אבל מתישהו זה התחיל לשעמם...

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifוואו! תודה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

היו בגדים שאהבתי והיו כאלה שפחות, אבל בכל מקרה קולקציה ממש טובה

shiratel

New member
חמודה למדי

רק חבל ש-20% מהכנסות הקולקציה שלו הולכים עכשיו לBravo...

D e l i l a h

New member
קולקציה מושלמת

אהבתי כמעט הכל!! וואו בגדים מדהימים. הייתי במיוחד רוצה את השמללה בתמונה הראשונה, ואת התמונה השלישית [כאילו את הבגדים בה חחח]

LLLSSS

New member
אני שונא אותו ואת האופי שלו

אבל אחלה עיצוב למרות שנראה שהוא ברח קצת מהקו שהיכרנו.

אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נהרס לי ... לא ידעתי שזה מה שיש בפנים... לא יכולתי לעמוד בפיתוי.. עדיין לא ראיתי את הגמר ועד עכשיו אני מחכה לש.ח שלו... [ראיתי תפרק לפני האחרון וזיהו.. עד עכשיו חיכיתי בסבלנות
] חח איזו סתומה אני!!
תודה רבה על התמונות.. הוא היה הפייבוריט שלי עם מייקל..
תודה רבה!!

חח ושאלה לגבי הגמר../images/Emo27.gif

היה כתוב "התחרה נגד לורה ואולי" מה קרה למייקל? תודה רבה..[=

P i x i e s

New member
אין לי מושג,

זה מתורגם מהאתר של בראבו טי וי, מפיקי התוכנית. לא שמתי לב לטעות שלהם [:

spoop

New member
יואו מייקל גם בגמר אני בשוק!!!!

אמרתם שלא!!! הייתי בשוק חיי!

ווי קולקציה ממש יפה..

אפשר לזהות שזה עבודה שלו!! אהבתי נורא את הקולקציה אבל השמלות לפי דעתי היו קצת סתמיות.. כל השאר היה מדהים!

למעלה