10
H hila rojas New member 7/10/04 #54 |חיבו../images/Emo41.gifפאקקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יאאאאאאאאא איזה מאמייייייייייייייייייייי תודה על כל הדברים שהכנת לייי את הגמדה הכי מושלמת בעולםםםם יא לי יש את הגמדה הכי טובהההההההה וואיי תודה תודה תודה תודה תודה!!!!!!!!!!!!!!!
|חיבו../images/Emo41.gifפאקקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יאאאאאאאאא איזה מאמייייייייייייייייייייי תודה על כל הדברים שהכנת לייי את הגמדה הכי מושלמת בעולםםםם יא לי יש את הגמדה הכי טובהההההההה וואיי תודה תודה תודה תודה תודה!!!!!!!!!!!!!!!
H hila rojas New member 8/10/04 #56 ../images/Emo41.gifוואי את כזאת מתוקההה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif כבר אני מתה לדעת מי את מואההה
../images/Emo41.gifוואי את כזאת מתוקההה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif כבר אני מתה לדעת מי את מואההה
ג גמדה של מעינוש לוי New member 8/10/04 #57 מעינוששששש.. אני שמה את המתנות של יום ראשון ושני.. אני לא מצליחה להעלות את המתנה של היום.. כנראה זה גדול מדי.. יש לך מסנג'ר או אימאיל שאני ישלח לך לשם..
מעינוששששש.. אני שמה את המתנות של יום ראשון ושני.. אני לא מצליחה להעלות את המתנה של היום.. כנראה זה גדול מדי.. יש לך מסנג'ר או אימאיל שאני ישלח לך לשם..