אחרון=>
M Meitar Rojas New member 8/10/04 #21 כן..לך..חחח כנראה המשחק שונא את המיתריות פה.. אגב..הוספתי אותך במסן..דבריני..אני מכירה אותך נראה לי
נ נסיכת ק ו ל ו מ 2 ו New member 9/10/04 #37 ../images/Emo88.gif../images/Emo124.gifמיתר תודהההה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif איזה מאמי תודה על כככלללל מה שעשית בשבילי מה שעשית גם נורא יפה גם בפעמים הקודמות וגם עכשיווו תודההההההה
../images/Emo88.gif../images/Emo124.gifמיתר תודהההה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif איזה מאמי תודה על כככלללל מה שעשית בשבילי מה שעשית גם נורא יפה גם בפעמים הקודמות וגם עכשיווו תודההההההה
ה הגמדונת של אופק New member 8/10/04 #29 חחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח יגיעו הגמדים שלכם כי זה ממש הסוף אל תדאגו
ה הגמדונת של אופק New member 8/10/04 #26 אופקהההההה../images/Emo26.gif הנה רקע שהכנתי ללואיסנה בשבילך ואני חדשה בכל הענין של הגרפיאקה אז תסלחי לי על הכיעור של הרקע
אופקהההההה../images/Emo26.gif הנה רקע שהכנתי ללואיסנה בשבילך ואני חדשה בכל הענין של הגרפיאקה אז תסלחי לי על הכיעור של הרקע
ה הגמדונת של אופק New member 8/10/04 #27 וסתם משהו מתוק../images/Emo26.gif כדי שיהיה לך יום הכי פצצה בעולם
ה הגמדונת של אופק New member 8/10/04 #28 הודעה לאופקונת היפה../images/Emo26.gif תראי, אני רואה שחלק שמים פה את כל מה שהם עשו עד עכשיו בשביל הענקים כי מחר צריך לנחש, ואני מחקתי את הרוב אז אני מקווה ששמרת את הכל, או אתת הדברים שאהבת כי אינלי על המחשב כדי להביא לך מקסימום אני גם יכולה לחפש בארכיון את כבר יודעת מי אני? יש לך ניחוש? תשמרי אותו עוד קצת בבטן ומחר נראה אם צדקת או לא
הודעה לאופקונת היפה../images/Emo26.gif תראי, אני רואה שחלק שמים פה את כל מה שהם עשו עד עכשיו בשביל הענקים כי מחר צריך לנחש, ואני מחקתי את הרוב אז אני מקווה ששמרת את הכל, או אתת הדברים שאהבת כי אינלי על המחשב כדי להביא לך מקסימום אני גם יכולה לחפש בארכיון את כבר יודעת מי אני? יש לך ניחוש? תשמרי אותו עוד קצת בבטן ומחר נראה אם צדקת או לא
P princess of troy New member 9/10/04 #34 ../images/Emo54.gif../images/Emo41.gifהאמת אין לי שמץ של מושג../images/Emo70.gif וואי תמיד הייתי מצליחה לנחש מי הגמד שלי אבל זה קשה איתך מה שאני יכולה להגיד זה שהיית גמדה מושלמת כל יום הפתעת אותי מחדש ושימחת אותי ושמת לי דברים שאני אוהבת ועל זה אני רוצה להגיד: ת-ו-ד-ה היית באמת נפלאה, ומחכה לגלות מי את צ'אוליטו
../images/Emo54.gif../images/Emo41.gifהאמת אין לי שמץ של מושג../images/Emo70.gif וואי תמיד הייתי מצליחה לנחש מי הגמד שלי אבל זה קשה איתך מה שאני יכולה להגיד זה שהיית גמדה מושלמת כל יום הפתעת אותי מחדש ושימחת אותי ושמת לי דברים שאני אוהבת ועל זה אני רוצה להגיד: ת-ו-ד-ה היית באמת נפלאה, ומחכה לגלות מי את צ'אוליטו
S SuPeR GiRL96 New member 9/10/04 #33 מקפיצה../images/Emo28.gif עוד מעט אני אפתח שירשור על היום אבל היו כאלו שלא נראה לי ראו מה עשינו היום כי השירשור ירד.....
מקפיצה../images/Emo28.gif עוד מעט אני אפתח שירשור על היום אבל היו כאלו שלא נראה לי ראו מה עשינו היום כי השירשור ירד.....
ה הגמד של אבישג New member 9/10/04 #35 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifאבישג../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif נראה לך שאני אשכח אותך בחיים לא היום הכנתי לך משהו לפרידה כי עוד מעט הכל נגמר אז מקווה שתאהבי ובכלל, אני מקווה שאהבת את כל מי שהכנתי ואני מקווה שהייתי גמדה טובה ורק שתדעי שאת אחלה ילדה, תישארי כמו שאת אז להתראות בינתיים
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifאבישג../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif נראה לך שאני אשכח אותך בחיים לא היום הכנתי לך משהו לפרידה כי עוד מעט הכל נגמר אז מקווה שתאהבי ובכלל, אני מקווה שאהבת את כל מי שהכנתי ואני מקווה שהייתי גמדה טובה ורק שתדעי שאת אחלה ילדה, תישארי כמו שאת אז להתראות בינתיים
S SuPeR GiRL96 New member 9/10/04 #36 מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif באמת את היית הגמדה הכי שווה בעולם נורא נהניתי- ואין לי אפילו ניחוש מי את. מחר אני יגלה או מחרתיים מתי באמת? וזהו אהבתי את כל מה שהכנת
מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif באמת את היית הגמדה הכי שווה בעולם נורא נהניתי- ואין לי אפילו ניחוש מי את. מחר אני יגלה או מחרתיים מתי באמת? וזהו אהבתי את כל מה שהכנת