הגמל האדום בעלייה

yasigal

New member
דרך אגב, המשקה האיזוטוני הזה גרם לי

לקפוץ דרופ של חצי מטר, לקבל מכה בראש ואחר כך לקפוץ אותו פעם נוספת - הפעם בלי ליפול... מצטערת - אין תמונה!

yasigal

New member
גילי, דניאלה ורוני תופסים קצת שלווה

זה שגילי בתמונה מסביר את קושי הטיול. גילי לא מגיעה לטיולי שאנטי בשאנטי, אלא רק לטיולי שאנטי אקסטרים... אז כדי להנות משנינותך..הטיול הזה מוקדש לך, גילי, באהבה...רק בשבילך אני ואייל עושים טיולי שאנטי אקסטרים...אחרת לא היינו רואים אותך..

yasigal

New member
סיכום: "טיול השאנטי הקשה ביותר"

ללא ספק, היה זה הטיול הקשה ביותר בתולדות השאנטי. אבל עשינו זאת! וזה אכן אפשרי, למרות הספקות. אין ספק שעזר הארוח המדהים של הפיקניקאים בסטייק מדהים לקראת הרכיבה בכביש. הגענו בשעה 17:00 לערד עם קרני אור אחרונות. הו כמה שהתגעגעתי לרכיבות השאנטי עם ה- HARD CORE שהפכו לנדירות לאחרונה.. בלטו בחסרונם: נוגה, שלי, דרור, הדס וסליחה עוד למי ששכחתי... תודה לכולם על החברה הנהדרת...!!!!! דניאלה, גילי, שוגי, רוני, אייל ירון, גלעד, פול, אילנ'ס. תודה מיוחדת לגלעד על ההדרכה... סיגל

viczan1

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

"סחטיין" לכווווולם לדניאלה, גילי, שוגי, רוני, אייל ירון, גלעד, פול, אילנ'ס ולסיגל אתם ממש

yaron j

New member
../images/Emo8.gif טיול השאנטי הקשה ביותר #2.. ../images/Emo8.gif

ומי שהיה שם, זוכר...

לדעתי עדיף קודם כביש!

סיגל היי. קודם כל כל הכבוד. מהנסיון שלי ושל רכסים תמיד עדיף להתחיל בעלייה. קודם כל פסיכולוגית "נפטרים" מהעלייה ויש את כל היום להתענג על הירידות אפילו אם הם טכניות. כשמתחיל להתחמם, בקיץ עדיף לעשות את העלייה כשקריר. 20 ק"מ עלייה בכביש גוזלות הרבה פחות אנרגיה מאשר בשטח (זה בסך הכל שעתיים רכיבה איטית) בקיצור, לפי דעתי אתם בחרתם בדרך הקשה.

giladz

New member
למרות שאם יש יותר מ 2 סיבות

בדרך כלל הם לא נכונות אבל: 1. אני מאבד את הרכוז שדרוש לירידה טכנית לאחר שעתיים עליה. 2. מסוכן להשאיר רכב למטה .(ראה מקרה פיש). 3. כשרוכבים בקבוצה גדולה יש סיכוי גדול יותר: א. לתקלות טכניות שמעכבות את הרכיבה. ב. הרכיבה יותר איטית. ג. מישהו מהרוכבים לא בכושר לסיים את המסלול. לכן התחלת המסלול בערד נותנת לך אפשרות לוותר על העליה ולהעזר בשרותי המוניות המפורסמים. מכל סיבה שהיא - הגעה מאוחרת או חוסר רצון לטפס. לדעתי היתרונות גדולים מהחסרונות. בקיץ יש לך רווח של עוד 3 שעות אור ולכן אולי השיקול לרכב הפוך נכון. גלעד

בסה"כ הבעתי את דעתי, מנסיוני האישי.

רכבתי את העלייה הזו המון פעמים. גם בהתחלת היום וגם בסיום היום, גם בגשם ורוח פנים אדירה וגם בחמסין, בד"כ בקבוצה של יותר מ 10 רוכבים. אבל... תמיד יכול להיות שאני טועה כמו שמישהו חותם כאן בפורום.

giladz

New member
צר לי אני בא מרקע רכיבתי שונה

אצל חלק גדול מהפרטנרים שלי לרכיבה הרעיון לרכב למעלה פסול מיסודו. וכל תרוץ לא לרכב את העליה מבורך מיסודו. ומכאן נובאים אולי הבדלי הגישה. גלעד

yahadas

New member
גם אתם נהייתם חולי עליות../images/Emo6.gif

כמו שאייל יודע, אני, איך לומר, לא חשבתי שהטיפוס חזור הוא להיט, ומה שיש לי להגיד זהסחתיין עלכום תקע

yasigal

New member
היינו חולי עליות מאז ומעולם..אבל

הטיול הזה לא דומה לשום טיול עליות שעשינו בעבר. וכן..העליה מנווה זוהר לערד, היא די בדיחה לעומת מה שהיה לנו כאן..ולכן הבנתי את הספקות שעלו לגבי היכולת לבצע את המסלול הזה. היו גם שפרשו.. אז לא הר תבור, לא הר הגלבוע, לא שום הר שמישהו יזכיר עכשיו..משתווה למה שעשינו כאן..אולי הר החרמון..שאותו עוד לא עשינו..אבל אי אפשר לדמיין מה זה רכיבה בשביל הרכיב הטכני הקשה ביותר והארוך ביותר
ואחר כך רכיבה של עליית כביש הכי קשה..הכל באופן אישי כמובן. אין ספק, אם היה זה יום קיץ,
לא חושבת שהייתי מצליחה לסיים אבל התחושה אחר כך..התחושה.. אין לה מתחרים. למרות הגוף הכואב

aFish

New member
כמה נקודות

1. אמנם הקישור אינו מוביל לאלבום - אבל הוא מוצלח ביותר
2. התמונה שצירפת יכולה להתקבל בעוד מספר פורומים אליהם הכניסה תהיה מוגבלת למבוגרים בלבד....

תמונות נהדרות, שוגי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד לכם על התעוזה וההתמדה - גם לרדת את הגמל האדום וגם לעלות בעליה חזרה - שאנטי אקסטרים בהחלט. שוגי - אתה צלם נהדר. אהבתי מאוד את התמונה שלך שוכב על הכביש ואת התמונות של מד הסוכר (ירד ל-59, אתה בטוח?). נראה שנהינתם מאוד - המדבר הוא המקום האידיאלי לטייל בעונה זו וחשוב להספיק כמה שיותר טיולי מדבר בזמן הקצר שנותר על להתחממות וללחות הקיץ. סיגל והרשטיק - כל הכבוד לכם על ארגון טיול שכזה!

ולי נראה...

...שישבתם על איזו גבעה ליד ערד, שתיתם שנאפס, ואז כל המדבר התחיל להסתובב לכם מול הפרצוף, וחשבתם שאתם מטיילים.
אבל אם באמת עשיתם את המסלול המטורף הזה - סחתיין עליכום !

למעלה