הגמר הגדול!

damitmit

New member
הייתי חייבת להגיב לרובכן

רובכן כתבתן "ניק לשלטון" וש"ניק הייתה צריכה לנצח" וכד' וסבבה על טעם ועל ריח אין מה להתווכח אבל לפי דעתי ניקול מדהימה וניק חסרת פרופורציות-שפתיים ענקיות אף ענק ומרוח ואיזה נקודת חן מעצבנת מעל הגבה!! שלא נדבר על הגוף המוזר עם הציצי הנפול. אבל לא משנה גם לה יש יופי מסויים ותמונות יפות אבל כשאתן אומרות שניקול משעממת וכל זה זה הכי לא נכון ניק משעממת כל כך והיא בוגרת מופנמת כזאת ואולי זה מקצועי אבל דוגמנית גם צריכה לדעת לתפוס תשומת לב להיות מעניינת ולהנות מהחיים. לא יודעת שוב פעם כל אחת והטעם שלה אבל חשבתי שניקול הייתה צריכה קצת תמיכה פה =] ד"א אהבתי אותה לאורך כל העונה :)

דודצוק

New member
הגמר הגדול!

אני מקווה שזה בסדר.. אבל פשוט אף אחד לא פתח שרשור עם התמונות של קאבר גירל! והן היו הכי יפות P:

L U Z I A

New member
הגבות האלה הורגות אותי../images/Emo178.gif../images/Emo15.gif

ושוב החיוך עם הלשון];

Mayoosh5

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo46.gif

שני דברים בגבות שלה מפריעים לי: -שזה ישר ישר ופתאום נשבר למטה בסוף.. -שבהתחלה של הגבות כל שערה הולך לכיוון אחר וזה נראה נוראיי...

../images/Emo188.gif זה הקואר גירל הכי יפה

בתולדות התוכנית.. אפילו יותר מישל אמנדה...! ואני לא זוגכר אם ליוהאנה ומרסדר היה נראה לי שלא.. ואני שונא את ניקול אבל.. התמונה מפוצצצתתתת בפוטושופ ואיפור אז לא מי יודע מה אבל עדין יפייפיה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif הקאבר גירל הכי יפה בתוכנית

שייך לאווה
ואף אחת לא תיקח לה אותו :)

baril

New member
../images/Emo80.gifהיא ממש לא דומה לעצמה פה

או שזאת רק אני?

baril

New member
../images/Emo80.gifלא שלח את ההמשך ../images/Emo12.gif

אבל היא בכל זאת יפהפייה

היא ממש יפה,אבל ../images/Emo219.gif

כל התוכנית האף הענק שלה והנקודת-חן-בגבה שלה עיצבנו אותי ><".

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif עם כל אהבתי לניק

התמונה הזאת של ניקול פשוט קאוור גירל פשוט מושלמת בדיוק היום ראיתי את הגמר של עונה 3 שוב ותסלחו לי התמונה של אווה של הקאוור גירל הכי יפה בעולם והכי יפה אי פעם מכל התמונות שהיו אי פעם לקאוור גירל אפילו עד עונה 7

purple rain2

New member
יש מצב שמישהו שם את כל הקאוור גירל

לדורותיו? אני כבר בכלל לא זוכרת מי היו שלושת הפיינליסטיות בכל אחת מהעונות.

למעלה