הגמר הגדול!

randu

New member
את רצינית!??

עונה ראשונה-איליס,שאנון ואדריאן. עונה שנייה-שנדי,מרסדס,ויואנה. עונה שלישית-אמנדה,יה-יה,ואווה. עונה רביעית-שכחתי איך קוראים לה,קיילן,ונאימה עונה חמישית-ברי,ניק וניקול. התצוגות הכי יפות היו בעונה הראשונה וברביעית.

purple rain2

New member
אני עדיין רוצה את התמונות ../images/Emo3.gif

ורואה? מי הייתה השלישית בעונה הרביעית?

randu

New member
נווווו מישהי שחורה!!

שכחתי איך קוראים לה,באמת.

randu

New member
וואי,איך שכחתי?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כפרעלייך.

Aspen

New member
הגיע לניקול

אמנם בהתחלה לא נראתה לי יפה או מיוחדת, אבל היא הצליחה להדהים אותי עם התמונות שלה. בקשר לניק-אני אוהבת אותה, יש לה אישיות ממש מקסימה. אבל לדעתי היא פשוט ל-א יפה! הפנים שלה מכוערות לדעתי. ברי גם נורא יפה. וג'יילה, עם שיער ארוך חשבתי שהיא הכי יפה שם, אבל בניגוד לניקול, מדי שבוע נראתה לי פחות ופחות יפה.

באמת אויש תנוחו חחחע

לניק היו את התמונות הכי מדהימות בהיסטוריה של התחרות.. התמונה של הקאבר גירל באמת לא יפה.. תאמת אם שופטים רק לפי הקואאר גירל לניקול מגיע לזכות.. אבל התמונה ההודית?? ואיך שהיא נראתה בגמר<???? ניק הכי יפה שיש.

randu

New member
תקשיבי,דבר ראשון-יש פה בנים.

ועל פי האקדמיה ללשון [ואני רציני..],גם כשיש מספר גדול של בנות,ויש בן אחד (במקרה שלנו מספר בנים..) עדיין מדברים בלשון רבים ולא רבות. תודה.
דבר שני- את קצת סותרת את עצמך.. דבר ראשון,כמו שלך מותר להיתפס לפאקים של ניק,ולהיתפס לדברים הטובים בניקול, לנו מותר לעשות את ההפך.."על טעם ועל ירח אין להתווכח",אמרת בעצמך. לדעתי,לניק היו תמונות יותר מוצלחות והיא נראית יותר טוב. יש לה שפתיים וחזה מדהימים,מה את רוצה מהם?

JULI4561

New member
האמת ששמעתי ששינו את זה ...

את כל הקטע עם הבנים והבנות .. והחליטו שאם יש יורת בנים מדברים בזכר ואם יש יורת בנות מדברים בנקבה .. אבל נראה לי שביטלו את זה או משהו ..
בקטנה !

JULI4561

New member
כן , כמו שאת רואה אני לא בקיאה בכל

צעד שהאוניברסיטה העברית עושה ...

למעלה