הגנן של אווה לנגוריה - גבי בדרך לארץ.

יוווו איזה סתום יצאתי../images/Emo6.gif

התכוונתי לכתוב הוא גם חמוד! לא יודע מאיפה הגיע ה-לא

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שוב, חמוד זו לא המילה שהייתי

בוחרת לגביו
הוא סקסי ברמות מטורפות, הוא חתיך על, יש לו גוף to die for
הוא כל מה שאני מחפשת בגבר מינוס 20 שנה ועיניים כחולות

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif

יש אפילו כאלה שרואים בקצב של הוט
וזה בכלל נוראי

moshavnikit

New member
אני בפרק 1 ../images/Emo6.gif

אני ואחותי היינו צופות בזה יחד במחשב הנייח ואיכשהו יצא שהתקלקל המחשב ובלפטופ לא כ"כ נוח לצפות ואז אני התחלתי ללמוד וקצת נתקענו עם זה.. בעונה 5 ועכשיו היא בצבא
ואז לפני כמה שבועות קצת נשברתי וסיימתי את העונה ובעייתי להיתקע על הפרק האחרון של עונה 5 אז צפיתי בראשון של עונה 6.. אבל אני הולכת להמשיך בקרוב. חולה
על הסדרה הזו. האמי (הטקס) מתעלם מהסדרה בעונות האחרונות?

adii1201

New member
רק האמי?../images/Emo6.gif

הם היו מועמדים בעונה הראשונה והשנייה. בשלישית כבר הם היו מועמדים לדעתי ונפלו שלב קודם אבל קיבלו זכיות על שחקנית משנה (של מקלאסקי) ותפאורה ומוזיקה והלבשה ולא זוכרת מה עוד (פרסים חסרי חשיבות בקיצור
) וככה גם היה בעונה 5. בעונה 6 הם כבר לא היו מועמדים בכלל
האמת שהאמיז נותנים צ'אנס לסדרות חדשות בדר"כ. גם גרייז כבר לא כל כך מועמדת בעונות המתקדמות שלה, כך שזה לא מפתיע. אבל כן יש להם זכייה של פליסיטי על העונה הראשונה ואני לא זוכרת אם טרי זכתה גם. אבל היא זכתה בגולדן גלובס גם על העונה הראשונה ופליסיטי זכתה לדעתי שנה או שנתיים אחרי גם על דספרט. מעבר לזה אני לא זוכרת

moshavnikit

New member
ספציפית זכרתי את האמי כפרס של טלוויזיה..

וזכרתי שהסדרה הייתה מועמדת בעונות הראשונות ומאז לא שמעתי על הסדרה בהקשר הזה ולא הבנתי למה כי היא עדיין מעולה..!

adii1201

New member
אני לא בטוחה שהיא רק של טלוויזיה../images/Emo12.gif

אולי
אני לא ממש בקיאה בדברים האלה
אבל כן, נו, הם בדר"כ נותנים צ'אנס כל פעם לסדרות חדשות

למעלה