הגענו לעמוד 2!

NoWords

New member
הגענו לעמוד 2!../images/Emo3.gif ../images/Emo65.gif

שאלון לכבוד המאורע החשוב.
שם: גיל: מין: עיר: מתי פעם אחרונה... אכלת? שתית? התקלחת? הסתפרת? הלכת לבקר את סבא/סבתא? כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? עשית מבחן? שברת כוס? אכלת סופגניה? מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? שאתה הכי שונא? שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? האחרון שלחץ לך יד? האחרון שסיפר לך בדיחה? שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? האחרון שהיית אצלו בבית? החיה האחרונה ש... ראית? הרגת? ליטפת? פגעה בך? שאתה הכי שונא? שאתה הכי אוהב? למה בפעם האחרונה... בכית? קראת לאמא? כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) נתת סטירה למישהו? נתנו לך סטירה? הלכת לרופא? איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? רכבת על גמל? הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? נתקעת במעלית? התחלקת במדרגות? שברת יד/רגל/משהו אחר? עשית צניחה חופשית? אכלת קופסה שלמה של גלידה? היית בחוג ג'ודו? העפת עפיפון? נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כללי... מה המוטו שלך? מה הכי בא לך לאכול כרגע? איזה צבע שיער יש לך? האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? האם שתית שוקו היום? כמה קומות יש לבית שלך? באיזה קומה החדר שלך? איך הלך לך במבחן האחרון? מחר אתה לומד? Enjoy.

NoWords

New member
Mine../images/Emo27.gif ../images/Emo12.gif

שם: נעמה גיל: 15 מין: לא, תודה
עיר: ראשון לציון
מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני שעתיים שתית? כנ''ל התקלחת? בצהריים הסתפרת? לפני כמה חודשים הלכת לבקר את סבא/סבתא? אין לי כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? היום בבצפר עשית מבחן? היום בבצפר, תנ''ך שברת כוס? לפני הרבה זמן, טפו טפו טפו
אכלת סופגניה? בחנוכה, משוםםם מה.
מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? בעיקרון יש שלוש הכי טובות- איילת ליאת וטל. שאתה הכי שונא? אנשים מאוד מסוימים מהשכבה. שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? כנ''ל האחרון שלחץ לך יד? אחת החברות שלי היום, לא זוכרת מי האחרון שסיפר לך בדיחה? ממזמן לא סיפרו לי בדיחה שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? וין דיזל
האחרון שהיית אצלו בבית? איילת
החיה האחרונה ש... ראית? החתולים שלי, כמובן הרגת? נמלה אולי ליטפת? החתולים שלי פגעה בך? אחד החתולים שלי (שריטה, לא ביג דיל...) שאתה הכי שונא? אני שונאת לטאות שאתה הכי אוהב? חתולים וגורי כלבים
למה בפעם האחרונה... בכית? הממ.. סתם משהו לא עקרוני במיוחד קראת לאמא? כדי שתסיע אותי לאנשהו
כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) היום בבצפר, לדנה חברה שלי נתת סטירה למישהו? לא זכור לי מקרה כזה נתנו לך סטירה? חח.. לא נתנו לי הלכת לרופא? רופא שיניים - חייבים מדי פעם איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) לא שברתי כלום
האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? לא נתקעת במעלית? כן, לפני שנה התחלקת במדרגות? כן, כשהייתי ילדה במדרגות שלי בבית ~מוכשרת
~ שברת יד/רגל/משהו אחר? לא שברתי כלום עשית צניחה חופשית? לא עשיתי אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא קרה היית בחוג ג'ודו? לא הייתי העפת עפיפון? לא העפתי נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? קורה כל הזמן
כללי... מה המוטו שלך? מה שצריך לקרות- יקרה מה הכי בא לך לאכול כרגע? פרוזן יוגורט (בכל שעות היממה
) איזה צבע שיער יש לך? שטני (חום-בלונדיני) האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? שתיים באיזה קומה החדר שלך? ראשונה איך הלך לך במבחן האחרון? מעולה, היום בתנ''ך
מחר אתה לומד? כן, לצערי הרב אבל יום שישי אני לא לומדת ~חופשת מגן
~

Lopezit

New member
שלי../images/Emo26.gif

שם: ליאת גיל: 16 בקרוב מין: נקבה עיר: ראשון מתי פעם אחרונה... אכלת? ב8 שתית? לפני דקה התקלחת? צהריים הסתפרת? לפני שלושה חודשים בערך הלכת לבקר את סבא/סבתא? כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? אף פעם עשית מבחן? מגן יום ראשון שברת כוס? לא זוכרת אכלת סופגניה? חנוכה(?) מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? המנהלת שלכם שכתבה אותי שנייה
שאתה הכי שונא? אממ יש כמה שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? :-O האחרון שלחץ לך יד? לא זוכרת האחרון שסיפר לך בדיחה? בד"כ אני זאת שמספרת בדיחות *צנועה* שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? רונייי שלייייי האחרון שהיית אצלו בבית? אממ אממ לא זוכרת החיה האחרונה ש... ראית? לא זוכרת הרגת? כנ"ל ליטפת? כנ"ל פגעה בך? כנ"ל שאתה הכי שונא? נחש שאתה הכי אוהב? כלב למה בפעם האחרונה... בכית?
קראת לאמא? לא זוכרת כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) אף פעם נתת סטירה למישהו? כי הוא עצבן אותי דהה נתנו לך סטירה? חסר למישו הלכת לרופא? לא זוכרת איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) לא זוכרת האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? לא שזכור לי הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? אווייי בעע לא נתקעת במעלית? לא התחלקת במדרגות? לא שברת יד/רגל/משהו אחר? לא עשית צניחה חופשית? לא אכלת קופסה שלמה של גלידה? בקלות היית בחוג ג'ודו? לא העפת עפיפון? אני מתארת לעצמי שהייתי קטנה נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? ברור כללי... מה המוטו שלך?יופי זה לא הכל בחיים מה הכי בא לך לאכול כרגע? שוקולד\גלידה איזה צבע שיער יש לך? חום האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא
האם שתית שוקו היום? כןןןןן יאמייי
כמה קומות יש לבית שלך? 0 באיזה קומה החדר שלך?0 איך הלך לך במבחן האחרון? קללללל מחר אתה לומד? מנהל עסקים

Lopezit

New member
אופס תיקוןןןןןןן

מחר אתה לומד? לאאא חשבתי השאלה מה אתה לומד

NoWords

New member
מה זה אפס../images/Emo6.gif

אין לך קומות בבית? סתומה קטנה, גם קומה אחת זה עדיין קומה.
זה מספר חחח.. ואל תהיי קטנונית, הרצף לא משנה. אין דירוג מסוים.

Lopezit

New member
שקט!!

אני מבינה את עצמי וגם את חחח ובטח שיש דירוג אני ראשונה דהההההההה

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifעמוד 3 היר וי גו../images/Emo11.gif

שם:הילה גיל:17 מין:
עיר:פתח תקווה מתי פעם אחרונה... אכלת?לפני שעתיים שתית?כנ"ל התקלחת?נמ..היום הסתפרת?לפני חצי שנה
הלכת לבקר את סבא/סבתא?ג'י
..לפני חודש כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?וואי אמ בתחילת השנה לחברה שלי
עשית מבחן?ביום שני. שברת כוס?לפני הרבה זמן
אכלת סופגניה?בחנוכה מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך?מורן/ליאת/לואי/לירן שאתה הכי שונא?אין חיה כזאת שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו?כנ"ל האחרון שלחץ לך יד?אבא שלי
האחרון שסיפר לך בדיחה?ידיד שלי
שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות?אדם לווין/איאן סאמרהולדר/אורלנדו בלום האחרון שהיית אצלו בבית?לירן החיה האחרונה ש... ראית?הדגים שלי הרגת?ברחש שעלה עלי
ליטפת?את הטר
פגעה בך?יתושה ארורה
שאתה הכי שונא?את הכלב של השכנים שלי
שאתה הכי אוהב?הטר/לאקי/סתיו למה בפעם האחרונה... בכית?בגלל חלום שחלמתי
קראת לאמא?כי רציתי לאכול
כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?)לחברה שלי..נמ כי רבנו וזה:X נתת סטירה למישהו?
לאבא שלי..כי הוא עצבן אותי
נתנו לך סטירה?דוד שלי..אבל בצחוק כזה
הלכת לרופא?נמ וואי..לא זוכרת
איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)שברתי את הטייפ במערכת שלי..נו כי נתקעה שם קלטת וניסיתי להוציא אותה עם מזלג
האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה?לא רכבת על גמל?לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?לא נתקעת במעלית?כמעט..לפני הרבה זמן
התחלקת במדרגות?אולי שהייתי קטנה שברת יד/רגל/משהו אחר?שהייתי תינוקת היה לי גבס
עשית צניחה חופשית?לא עשיתי אכלת קופסה שלמה של גלידה?כנ"ל היית בחוג ג'ודו?כנ"ל העפת עפיפון?ניסיתי..אבל הוא לא עף;[ נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך?כן..במיטה של ההורים שלי:$ כללי... מה המוטו שלך?חיה ותן לחיות
מה הכי בא לך לאכול כרגע?וואי...אמ ת'אמת שכלום
איזה צבע שיער יש לך?חום שחור האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?שאריות של לק שקוף
האם שתית שוקו היום?כע
כמה קומות יש לבית שלך?אין קומות
באיזה קומה החדר שלך?אבל אין
איך הלך לך במבחן האחרון?סבבה אגוזים
מחר אתה לומד?לא

NoWords

New member
אנשים אתם מצחיקים

מה אין קומות? גם קומה אחת זה עדיין קומה.
וגמני הייתי מוכנה להסתגר עם אדם 24 שעות, גם יותר

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifטוב אז יש קומה אחת../images/Emo11.gif

ולא סתם קומה..קומה 3 שליטה

אני..נראה כמה אני יספיק..כי תיכף

יש ב"יס.. שם:חן גיל:16 וחצי (עוד קצת 17) מין:נקבה עיר:מעלות מתי פעם אחרונה... אכלת?אתמול בערב שתית?עכשיו התקלחת?אתמול בערב הסתפרת?אווווו..מזמןןןןןןןןןןןן הלכת לבקר את סבא/סבתא?השבוע כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?חחחחחחחץ..מזמןןן עשית מבחן?יום שני שברת כוס?חחחחח..לא זוכרת אכלת סופגניה?ב..אמ..איזה חג זה?חח..שכחתי..
מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך?יש כמהה.. שאתה הכי שונא?אין..חח שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו?חחחחחחחח האחרון שלחץ לך יד?לא זוכרת..חפ האחרון שסיפר לך בדיחה?כנ"ל שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות?ניקי ביירן
האחרון שהיית אצלו בבית?ויק ויק החיה האחרונה ש... ראית?טיפטיפ..הכלבה היפה שלי הרגת?נמלה בטח..למרות שהשמידו את כל אלה שיש בשכונה ליטפת?טיפטיפ פגעה בך?הכלב החייתי של חברה שלי..הוא תפס לי ת'זרת ולא עזב אני הייתי צריכה למשוך..זה כאב..
שאתה הכי שונא?הכלב של חברה שלי..חח שאתה הכי אוהב?הכלבה שלי למה בפעם האחרונה... בכית?לא זוכרת קראת לאמא?עכשיו בבוקר כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?)בטח לחברה..מהפורום של ווסט..כי היתה לה יומולדתת
נתת סטירה למישהו?חחחחח..כנראה לאחותי הקטנה כי היא עיצבנה אותי נתנו לך סטירה?לא זכור לי הלכת לרופא?אהה..בגלל שהיה לי איזה פצע ביד..סתם סיפור..חח איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה?לא רכבת על גמל?לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?חחחחחחחחח..לא נתקעת במעלית?לאא..אמאאאאא התחלקת במדרגות?כןן..אתמול!!אבל לא נפלתי..רק החלקתי..חח שברת יד/רגל/משהו אחר?כן..אממ..בכיתה ג' או ד' שברתי יד עשית צניחה חופשית?לא אכלת קופסה שלמה של גלידה?לא היית בחוג ג'ודו?לא העפת עפיפון?כן..מזמןןןןןןןןןןן נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך?חחחחחחחחחחח...לא כללי... מה המוטו שלך?"חיה ותן לחיות" מה הכי בא לך לאכול כרגע?לא בא לי כלום האמת.. איזה צבע שיער יש לך?חום- שחור האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?לא האם שתית שוקו היום?לא כמה קומות יש לבית שלך?1 באיזה קומה החדר שלך?1 איך הלך לך במבחן האחרון?סדר..זו היתה מתכונת..אז לא מדברת יותר מידי עד שאני מקבלת אותה מחר אתה לומד?יאפ

כניראה שמאוד משעמם לי

שאלון לכבוד המאורע החשוב. שם:א' גיל:28 מין:נ' עיר:ראשל"צ מתי פעם אחרונה... אכלת?לפני חצי שעה שתית?עכשיו התקלחת?אתמול הסתפרת?בתחילת פברואר הלכת לבקר את סבא/סבתא? לא ראיתי את סבתא קרוב ל10 שנים.. היא לא בארץ.. אני לא שם.. לא משנה לא בא לי לדבר על זה... כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?אף פעם לעולם עשית מבחן?בדיוק לפני 3 שבועות שברת כוס?לא זוכרת אכלת סופגניה?חחח.. לא זוכרת... לפני כמה שנים מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך?קשה להגדיר אחד.. כל אחד הוא הכי טוב בתחום אחר שאתה הכי שונא?לא שונאת אף אחד שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו?אם זה לא היה ברור מהשאלה הקודמת... אני לא שונאת אף אחד.. האחרון שלחץ לך יד?נו באמת האחרון שסיפר לך בדיחה?יוני שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות?הוא איתי 24 שעות
האחרון שהיית אצלו בבית? אלה החיה האחרונה ש... ראית?כלב הרגת?בטח איזה זבוב ליטפת?כלב פגעה בך?טפו טפו טפו לא זכור לי מקרה כזה שאתה הכי שונא?... שאתה הכי אוהב?חתןלים למה בפעם האחרונה... בכית?בגלל שהיה לי רע קראת לאמא?לבדוק מה שלומה כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?)לא כותבת מכתבים ארוכים נתת סטירה למישהו? אנלא אלימה... נתנו לך סטירה?לא זוכרת הלכת לרופא?מזמןןןן איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)כל שניה אני שוברת משהו בבית האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה?תפסו אותי לא מזמן עם האוטו אחרי תאונה.. הורידו 'ת' אוטו מהכביש ואותי לקחו למשטרה רכבת על גמל?אף פעם הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?אייככסס נתקעת במעלית?אלוואי התחלקת במדרגות?איזה פחד..בבררר... שברת יד/רגל/משהו אחר? כשהיתי בת 8.. זה אומר שזה קרה בדיוק לפני 20 שנה... עשית צניחה חופשית?לפני כמה שנים.. מיד אחרי הצבא אכלת קופסה שלמה של גלידה?זה בעיה זה?... היית בחוג ג'ודו? אל תצחקו.. היתי בחוג ג'ודו השנה העפת עפיפון?ממש לא זוכרת.. נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך?לא בטעות
כללי... מה המוטו שלך?watch if u smart מה הכי בא לך לאכול כרגע?לא יודעת.. לא רעבה איזה צבע שיער יש לך?בלונדינית טבעית
האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?כן האם שתית שוקו היום?ממש לא.. לא שותה שוקו!! כמה קומות יש לבית שלך?1 באיזה קומה החדר שלך?1 איך הלך לך במבחן האחרון?70:-\ מחר אתה לומד?אוףףףף.. כן... Enjoy.

Outrageous boy

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

שם: אור גיל: 17 מין: זכר עיר: אליכין\חדרה מתי פעם אחרונה... אכלת? ליפני 10 דקות שתית? כנ"ל התקלחת? ליפני חחודש..חחח..סתם אתמול הסתפרת? ליפני חודשיים הלכת לבקר את סבא/סבתא? לא אין כוח גרים רחוק כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? לא שזכור לי עשית מבחן? כן שברת כוס? כן אכלת סופגניה? כן ברור מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? אם אני יגיד זה משנה???אתם לא מכירים אותו שאתה הכי שונא? לא משנה כל עוד הוא צבוע אז אני שונא שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? אממ...ניסחפנו
האחרון שלחץ לך יד? לא זוכר האחרון שסיפר לך בדיחה? חבר שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? חברה שלי..
האחרון שהיית אצלו בבית? חבר שלי החיה האחרונה ש... ראית? הכלבה שלי הרגת? אתמול הרגתי ג'וק.. ליטפת? הכלבה שלי פגעה בך? לא זוכר שאתה הכי שונא? מקקים שאתה הכי אוהב? כלבים למה בפעם האחרונה... בכית? לא זוכר קראת לאמא? כדי שתנקה לי ת'חדר..חחח כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לא כתבתי נתת סטירה למישהו? כן לאחותי אתמול נתנו לך סטירה? לא הלכת לרופא? לא איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) לא זוכר האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? כן.. רכבת על גמל? כןן הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? כןן נתקעת במעלית? כןן
התחלקת במדרגות?......לא
שברת יד/רגל/משהו אחר? עדיין לא עשית צניחה חופשית? לא...הלוואויי
אכלת קופסה שלמה של גלידה? כןן חפיפף אני רגיל לזה היית בחוג ג'ודו?..לא העפת עפיפון?....כןן נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? חחחחחחחחחחחחחח...כןן כללי... מה המוטו שלך? אקונה מטטה מה הכי בא לך לאכול כרגע?
איזה צבע שיער יש לך? שחור האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? כןן בטחחח האם שתית שוקו היום? לא,נס.. כמה קומות יש לבית שלך? 4 באיזה קומה החדר שלך? 3 איך הלך לך במבחן האחרון? סבבי 93 מחר אתה לומד? לא יום שישי לא לומדים..

Incomplete Girl

New member
חח נו טוב שיהיה../images/Emo3.gif אה ומזל"ט../images/Emo65.gif

שם: אתי מה
עיר: רחובות מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני חצי שעה
שתית? כנ"ל התקלחת? אתמול הסתפרת? מסוכות
הלכת לבקר את סבא/סבתא? נמנעת |מלאך| כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? אממ..לפני שבועיים..לאלכס
עשית מבחן? לפני 3 שעות
שברת כוס? לאזוכרת
אכלת סופגניה? חנוכה? מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? חברה הכי טובה שלי
שאתה הכי שונא? איזה אחת, לא נכנסת לפרטים
שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? אין אחד כזה האחרון שלחץ לך יד? אמ..
ילד מהשכבה שלי[?]
האחרון שסיפר לך בדיחה? ואוו לא זוכרת
שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? אלכס מה
האחרון שהיית אצלו בבית? בלאט.מי זוכר החיה האחרונה ש... ראית? אחי
הרגת? נמלה, אתמול
ליטפת? לאזוכרת
פגעה בך? מאיפה לי
שאתה הכי שונא? אחי
שאתה הכי אוהב? אחי
למה בפעם האחרונה... בכית? לאזכרת בכלל מתי בכיתי
קראת לאמא? היא קראה לי, זה נחשב? כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לאלכס, כי אני אוהפתותו
נתת סטירה למישהו? אני לא מפליקה
נתנו לך סטירה? לא מפליקים לי גם מה:| הלכת לרופא? כי כאפ הבטן
איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) לא זוכרת האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? כן, בחופש שעבר
הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? נופ נתקעת במעלית? כן,אצל סבתא שלי
התחלקת במדרגות? כן אבל לאזוכרת מתי
שברת יד/רגל/משהו אחר? לא
עשית צניחה חופשית? לא
אכלת קופסה שלמה של גלידה? כן
לפני כמה שנים
היית בחוג ג'ודו? לא העפת עפיפון? כן,מאיפה אני זוכרת מתי
נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? ברור, מלא פעמים
כללי... מה המוטו שלך? חיה ותן לחיות..חח סתם "אם אתה יכול לחלום על זה,אתה יכול לעשות את זה" מה הכי בא לך לאכול כרגע? כנפיים ברוטב סויה
איזה צבע שיער יש לך? רגיל?:S האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא,הורדתי אתמול האם שתית שוקו היום? לא
כמעט
כמה קומות יש לבית שלך? אין קומות, אני גרה אבל בקומה שלישית
באיזה קומה החדר שלך? ^ איך הלך לך במבחן האחרון? חרעעע
מחר אתה לומד? יאפפ
תודה נמי על השאלון

NoWords

New member
כתבת לאלכס מכתב?

וגם שלחת לו? והוא עונה?
ותמונה מצחיקה שלו.
איזה מסטול.

Incomplete Girl

New member
לאא הוא לא מסטול!:|

רק לא מסטול חס וחלילה!
הוא קם משינה כפרעליו
וכן שלחתי
לפני שבוע וחצי ככה
אני מקווה שזה הגיע כבר לא?

NoWords

New member
חחח נו ברור שהוא קם משינה

בגלל זה הוא מסטול. כולם מסטולים כשהם קמים משינה.
[לא דיברתי על סמים!
]

למעלה