הגענו לעמוד 2!

מזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

שם: טל
עיר: הוד השרון מתי פעם אחרונה...
אכלת? ממש הרגע
שתית? כנ"ל.
התקלחת? אתמול בערב.
הסתפרת? פפפפ מזמן.
הלכת לבקר את סבא/סבתא? אממ הם באו אלי בשבת שעברה.
כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? ביום הולדת האחרון של אחת מהחברות שלי, כשכתבתי לה ברכה (או יותר נכון - מגילה).
עשית מבחן? ביום ראשון, מבחן במתמטיקה. המבחן האחרון לשנה!
שברת כוס? לא זוכרת..
אכלת סופגניה? בחנוכה דה
מי הבן אדם ש...
החבר הכי טוב שלך? אין אחד. נעמה [המנהלת המתוקה שלנו] ועוד כמה בנות מהשכבה שלי.. (שמות לא ממש ידברו אליכם
)
שאתה הכי שונא? פקצה אחת מהכיתה שלי.. ועוד כמה אנשי חרא כאלה.
שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? אותם אנשים... ואנשים שהם פשוט רעים מטבעם ומתעללים בחיות וכו'. פשוט רוע טהור
האחרון שלחץ לך יד? המדריכות שלי מהטיול השנתי.
האחרון שסיפר לך בדיחה? מישי בכיתה שלי כשעשינו שיעור בדיחות
שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? הממ.. מישו חמוד מהכיתה שלי
האחרון שהיית אצלו בבית? פפפ לא זוכרת.. החיה האחרונה ש...
ראית? הכלבה שלי, ג'ני כפרעליה
הרגת? ברחשים שעיצבנו אותי בטיול.
ליטפת? שוב, הכלבה שלי
פגעה בך? לא זכור לי שפגעה בי חיה.
שאתה הכי שונא? ג'וקים
שאתה הכי אוהב? כלבים וסוסים
למה בפעם האחרונה...
בכית? כשלא היה לי חדר בטיול השנתי והייתי מתוסכלת לגמרי. כבר חשבתי שאני לא אצא.. בסוף הכל הסתדר.
קראת לאמא? עכשיו קראתי לה, שתעזור לי לבחור איזה תמונות לפתח
כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) אותו סיפור עם היומולדת
נתת סטירה למישהו? לא זכור לי שנתתי סטירה למישו
נתנו לך סטירה? כנ"ל.
הלכת לרופא? שיננית.. איזו עוד סיבה יש?
איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) לא זכור לי ששברתי משו. האם אי פעם... ואם כן מתי?
היית בתחנת משטרה? לא
רכבת על גמל? כן
בטיול השנתי, ביום שלישי
הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? איכס, לא.
נתקעת במעלית? לא
התחלקת במדרגות? כשהייתי קטנה, בחדר מדרגות בבית הישן.
שברת יד/רגל/משהו אחר? לא
עשית צניחה חופשית? לא
אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא
היית בחוג ג'ודו? לא
העפת עפיפון? כן, ממש מזמן.
נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? חח בטח.. כללי...
מה המוטו שלך? פפפ לא יודעת.. אולי - אין ממה לפחד מלבד הפחד עצמו. (אני די מנסה ליישם את זה למרות שזה לא כ"כ מצליח
)
מה הכי בא לך לאכול כרגע? שושנים שדודה שלי הכינה לי
איזה צבע שיער יש לך? ג'ינג'י
האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא
האם שתית שוקו היום? לא
כמה קומות יש לבית שלך? 3 כולל המרתף.
באיזה קומה החדר שלך? אממ בהתחשב בעובדה שקומת הכניסה היא קומה 1, אז קומה 2.
איך הלך לך במבחן האחרון? למעשה, די טוב. לא כמו שציפיתי
מחר אתה לומד? לצערי, כן.

NoWords

New member
עליתי עלייך../images/Emo70.gif

"שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? הממ.. מישו חמוד מהכיתה שלי" בצירוף האייקון-
. המממ.. מחשיד.
ידעתי....
[נכון שזה ההוא שסיפרת לי עליו, שיושב לידך?!?!
נו מה שמו]

IndependedWoman

New member
שלי...

שם:ג'ני גיל:13.5 מין:נקבה... מה נראה לכם?? עיר:אשדוד מתי פעם אחרונה... אכלת? כרגע... ביסלי פלאפל שתית? כרגע... מים התקלחת? אתמול בערב... הסתפרת? לפני איזה שבועיים... המדורג הניצחי שלי הלכת לבקר את סבא/סבתא? ביום שישי כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? אמממ... לא יודעת עשית מבחן? פאקינג היום!! שברת כוס? לא זוכרת... מזמן אכלת סופגניה? בחנוכה! מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? יש שלוש בערך.. יפית, ענבר וכריסטינה שאתה הכי שונא? לא יודעת אם אני שונאת אותו... לאחרונה הוא די חמוד... שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? שרית פרץ ועוד האחרון שלחץ לך יד? בעעע לא יודעת לא לוחצת ידיים האחרון שסיפר לך בדיחה? יפית שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? אשר!! (הזמר דאאא) האחרון שהיית אצלו בבית? אני... החיה האחרונה ש... ראית? החתולה שלי... הרגת? לא הורגת!! מה אתם פסדר?? ליטפת? החתולה שלי... הנה עכשיו אני מלטפת אותה עוד פעם פגעה בך? החתולה... פאק היא שרטה אותי כרגע שאתה הכי שונא? ג'וקים וכדומה שאתה הכי אוהב? כולםםםם למה בפעם האחרונה... בכית? היום... לא יודעת סתם חשבתי על משהו קראת לאמא? היום גם... היא לקחה לי את הפלאפון לעבודה במקום שלה כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לא יודעת... נתת סטירה למישהו? ביום שלישי שעבר הלכתי מכות... נתנו לך סטירה? כנ"ל הלכת לרופא? ביום רבעי היה לי לחץ דם גבוה, ודופק גבוה מהרגיל (משהו כזה ואפילו קיבלתי אישור בביצפר ליום אחד!!) איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) היום כמעט שברתי את פלאפון אהובי... נחשב? האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? כמעט... עזבו סיפור ארוך רכבת על גמל? לאאא בחרתי במקום זה סוסים הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? לאאאאא איכססס מגעילים... ואני לא הורגת זבובים!! נתקעת במעלית? היום בבוקר התחלקת במדרגות? היום בביצפר רצתי שברת יד/רגל/משהו אחר? פעם היה לי נקע בבוהן חחחח עשית צניחה חופשית? לא... אבל מזה רוצה אכלת קופסה שלמה של גלידה? נא לא להזכיר גלידה אני בדיאטה היית בחוג ג'ודו? לא... אני יודעת ללכת מכות גם בלי זה העפת עפיפון? מזמן..... נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? בטעות???? מה אני נראת לכם?? כללי... מה המוטו שלך? יש הרבה... לא יודעת... מה הכי בא לך לאכול כרגע? מממ... גלידה איזה צבע שיער יש לך? שטני עמוק (אל תשאלו ככה קוראים לזה) האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? שחוררררר האם שתית שוקו היום? לא (דיאטה אהובתי) כמה קומות יש לבית שלך? מממ... תשע נראה לי באיזה קומה החדר שלך? אין לנו קומות! בית דירות... איך הלך לך במבחן האחרון? אל תשאלו מחר אתה לומד? כןןן...

../images/Emo108.gifאני=]

שם: הדר.
] מין: נקבה. עיר: ת"א. מתי פעם אחרונה... אכלת? ממ..לפני שעתיים. שתית? לפני 5 דקות. התקלחת? לפני כמה שעות. הסתפרת? חודשיים אולי.
הלכת לבקר את סבא/סבתא? המון זמן..
כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? לא זוכרת
עשית מבחן? ממ..חודש ומשהו..את המבחן האחרון השנה
שברת כוס? לפני המון זמן..טפו טפו טפו
אכלת סופגניה? בחנוכה.
מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? קרן/שני/עינב שאתה הכי שונא? אין
שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? אבל אין
האחרון שלחץ לך יד? לא זוכרת.. האחרון שסיפר לך בדיחה? לא זוכרת.. שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? אלכס
האחרון שהיית אצלו בבית? עינב. החיה האחרונה ש... ראית? חרק מגעיל
הרגת? לא הורגת..גם לא חרקים..אני מפחדת. =] ליטפת? לא זוכרת כבר.. פגעה בך? ממ..אפעם שאתה הכי שונא? אין. שאתה הכי אוהב? אין. למה בפעם האחרונה... בכית? לפני שעה בערך. אבל לא בכי מעצב..מהתרגשות.
קראת לאמא? לפני שעתיים-שלוש. כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לא זוכרת.. [נו לא הייתה כבר השאלה הזאת?
] נתת סטירה למישהו? לא זוכרת
נתנו לך סטירה? גם לא זוכרת.. הלכת לרופא? מזמן
איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)לא שברתי כלום המון זמן.
האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא. רכבת על גמל? לא. הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? יאכ לא. נתקעת במעלית? כן
לפני כמה שנים טובות. התחלקת במדרגות? לא
שברת יד/רגל/משהו אחר? לא חס וחלילה
עשית צניחה חופשית?לא, אבל אני רוצה
אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא, אבל גם את זה אני רוצה
היית בחוג ג'ודו? שיעור ניסיון
העפת עפיפון? כן. נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כן, של חברה. כללי... מה המוטו שלך? ממ..אין מוטו.
מה הכי בא לך לאכול כרגע? שוקולד.
איזה צבע שיער יש לך? חום עם גוונים בהירים. האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? כן
האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? לבניין?
12. באיזה קומה החדר שלך? 10. איך הלך לך במבחן האחרון? ממ..בסדר.
מחר אתה לומד? לא
לא לומדת יותר.
ממ..לילה טוב.

למעלה