הגעתי היום להחלטה משמעותית!
ואני רוצה לדעת מה דעתכן....... בבקשה
התקבלתי לעבודה הנוכחית שלי בהתחלה בתור פקידה עם שכר מינימום, הם קלטו מהר מאו שאפשר לתת לי עוד דברים לעשות ועשיתי אותם מצוין!אחרי כמה חודשים קידמו אותי לתפקיד קניינית וקיבלתי העלאה במשכורת,אמנם העלאה צנועה ובהחלט לא הגעתי לרמות השכר של הקניינים האחרים במשרד. מזה שנה וחצי אני עושה תפקיד של שני אנשים מכיוון שמי שהיתה קניינית היבוא פוטרה ואני "מחליפה" אותה כבר שנה וחצי וגם עושה את עבודתי הקודמת. לא קיבלתי שום העלאה בשכר מאז, ובכל פעם שהעלתי את הנושא "נפנפו" בכל מיני סיפורים ותירוצים על "מצב כלכלי קשה"(שנייה אני מנגבת את הדמעות
) בקיצור אני מקבלת את תלוש המשכורת ונעשה לי כ"כ רע! אני עובדת בלחץ נוראי, אני סוחבת איתי הביתה מטענים שלמים מפה רק כדי שהכל ידפוק כמו שעון אני חולמת בלילה עם החומרי גלם שלי,ועושה מליון שיחות טלפון מהבית...בקיצור אני ממש משקיעה את כל כולי בעבודה הזאת, ובכל זאת מרגישה שהם פשוט מנצלים אותי! אני יודעת בוודאות שאני מרוויחה כמה אלפי שקלים פחות מהקניינים האחרים, כשהתפקיד שלי הוא הבכיר שבהם! והכל בסדר מבחינתם הרי אני פראיירית שסותמת את הפה כל הזמן, ובכן לא עוד! אני כבר החלטתי!אני מחכה שהבוס שלי יגיע מחר ואני הולכת לשים לו את התלוש על השולחן ולהגיד שאני שווה יותר, רכשתי השכלה במשך כמה שנים טובות,אני שולטת באנגלית(מה שאין לשאר העובדים במשרד), אני עובדת כבר שנתיים וחצי והוכחתי את עצמי כעובדת מעולה, וזהו! enough is enough , נמאס לי שמעבירים את נושא השכר שלי מאחד לשני, נמאס מתירוצים ונמאס מהלחץ הזה! אני הגעתי להחלטה ושיחליטו הם אם שווה להם לתת לי תוספת או שיביאו מישהו אחר וישלמו לו יותר כי אף אחד לא יסכים לעשות את העבודה הזאת בשכר כמו שלי! בוודאות! אני יודעת , אני לוקחת סיכון שאני יכולה למצוא את עצמי בלי עבודה אבל הם פשוט עברו את הגבול מבחינתי וזה כבר שאלה של כבוד עצמי בעיני(מה לעשות,קצת מרוקאית.....
ואני רוצה לדעת מה דעתכן....... בבקשה