הגעתי למסקנה והיא לשבור את הקרח בזוגיות במשבר הפרטית שלי

סנדי120

New member
הבעיה היא שהוא בן 52 ...

וכמו ילד בן 4 מודיע קבל עם ועדה : "החלטתי לזיין מהצד"
"החלטתי לרמות את האישה שחיה לצידי" "החלטתי להיות לא מוסרי"...
יופי לך ! תהנה לשמש ויברטור מהלך עבור נשים שהגבר לא נותן להן מספיק בבית או דוחות מספיק כדי שהבעל מעלים עין כדי שתעשה את העבודה עבורו.
מאחלת לאישתך לעולם לא לדעת לצד מי היא חיה באמת.

לא סתם יורה לכל הכיוונים... מכוונת לאלו שרוצחים את הנשמה של האישה כל יום מעט מעט עד שיום אחד היא מגלה שגנבו לה חיים שלמים ואת הנשמה.

ילד בן 4 לא יכול להתחתן.

אבל מה זה משנה אם הוא בן 52, 32, 42, או 62? למה ציינת שהוא בן 52?

כי הוא נואף בן 52

סנדי120

New member
כי מצופה מאדם בגילו לדעת לבחור בדרך המוסרית ולא להמר על כל

מה שבנה במשך חיים שלמים (כן גיל 52 זה כבר חיים שלמים) בשביל ריגוש רגעי בחדר דיסקרטי עם אישה של מישהו אחר.
אדם בגילו ועם ניסיון חייו צריך כבר לדעת שלא מהמרים על כל הקופה בכזו קלות כי המחיר עלול להיות כבד מדי.

מוסר אינו תלוי בגיל, אלא בתכונות האישיות של אותו אדם.

אדם יכול להיות צעיר מוסרי וזקן בלתי מוסרי. גיל זה לא מדד שהייתי בכלל מסתכלת עליו במקרה כזה.

לא רוצה לדרוך על יבלות,

אבל אם כבר לבגוד - 52 זה גיל טוב יחסית. על מה הוא מהמר? מה יהיה המחיר? בגיל כזה לרוב הילדים שלו או שעזבו את הבית או שאוטוטו עוזבים, ובכל מקרה גירושין בשלב הזה לא יטלטלו את החיים של הילדים כמו בגיל צעיר. המקסימום שהוא יפסיד בחיי היום יום שלו זה את אשתו, והיא ככל הנראה לא מעניינת אותו כבר. גם מבחינה כלכלית המכה לא תהיה קשה כמו להצטרך להשיג עכשיו דירה שבה יוכל לגדל חצי מהזמן את הילדים (כי הם כבר לא בבית, כאמור), וגם מזונות הוא כבר לא צריך לשלם.
הוא לא מדבר על ריגוש רגעי, הוא מדבר על שינוי בחיים. החלק הבעייתי העיקרי שאני רואה פה הוא זה שהוא מסתיר את זה מאשתו. אבל הגיל נראה לי דווקא שיקול בעד, ולא נגד, גם אם הוא נתפס - הוא עדיין צעיר מספיק בשביל ליהנות מהעניין ולא להצטרך אמצעים מלאכותיים, אבל כבר מבוגר מספיק שהמחיר שהילדים ישלמו, מבחינת השינוי באורח החיים שלהם, יהיה כבד פחות - הם ממילא כבר לא שם. אולי הילדים יכעסו עליו, אבל זה מחיר שיתכן שהוא מוכן לשלם. בכל מקרה, אני לא רואה פה קופה כל כך גדולה שהוא מהמר עליה - והקופה קטנה יותר מאשר בגיל 42, נניח.

האמת שאני מסכים

מסכים לכל מה שאמרת, רק שמדובר בעיניי ב חטא.
ועכשיו אני בטח אמשוך אש בגלל הדיבור על "חטא"...
אין לי סבלנות לדון שוב בכל הנושא של חטא וניאוף, אלא רק שאני מבין את המושג הזה כמו שהוא מובן אצל רוב אומות העולם למעט ישראל.

מילה נוספת-
זה קצת צורם שכל בחורה שמוצאת עצמה נפגעת / נעלבת / מושפלת, מדברת על "רצח נשמתה".
יצא לי לקרוא לשמוע את הדיבור הזה גם כאן בהקשרים מיניים שונים.
אני חושב שמדובר בהגזמה...
מי שנותרה בחיים, נשמתה חיה.

סנדי120

New member
תתפלא כמה מי שנותרה בחיים לא בהכרח נשמתה חיה.

מאחלת לך שלא תרגיש את ההרגשה הזו לעולם!

ואני מאחל לך רפואה שלמה סנדי

מי יודע.. יתכן שדברייך חלחלו לאוזניו של פותח השרשור.
מכל מקום, אני מאחל לך שתתגברי על מה שעובר עלייך ותחזרי להיות שמחה ומאושרת.

סנדי120

New member
מסתבר שאנו רואות קופה אחרת... אני רואה אדם שכל החיים שידר

לילדיו שהוא "אב המשפחה" איש של כבוד שדאג למשפחה ולאישה שלו.
והוא יפסיד את הכבוד הזה כשילדיו יגלו שבגד באמא שלהם ויראו את האמא שבורה- אני רואה דמות אב שתהפוך ממכובד לאפס.
כבוד זה דבר יקר עומלים עליו שנים!
אני רואה אדם שיהנה כמה במקסימום? 10 שנים... (כי הגיל הוא כן פקטור אם תרצי או לא תרצי גם נשים בוגדות לא רוצות ז של קשיש במיטה-זה יש להן בבית) ואז שיתפס אישתו כנראה תעיף אותו לכל הרוחות ונראה מי תרוץ לזרעותיו להזדקן לצידו בגיל 62. אני רואה אדם שכנראה יזדקן לבד כי אין לאישתו מה להפסיד כשתעיף אותו (בדיוק מהסיבות שאת ציינת).
אני רואה אדם שישאר עם יסורי מצפון על כך שריסק והכאיב לאם ילדיו, לאישה שחי לצידה כל כך הרבה שנים.
אני רואה אדם שהילדים שלו יסתכלו לו בעיניים ויראו אדם שקרן ולא מוסרי חסר מצפון!
זו קופה גדולה... אולי לא גדולה כמו בגיל צעיר יותר אך עדיין גדולה.

לא
אסור לבגוד. זה מקניא והורס את הנאמנות הרגשית. חבל לקלקל את החברות היפה. השקיעו זה בזה, תנו הרבה אהבה ודאגה, התעניינו זה בחיים של זה ועשו דברים מעניינים ביחד שאחר כך תוכלו לדבר עליהם. ידידים אפשר תמיד למצוא.
&nbsp

למעלה