*הגעתי למסקנה*

ilana4ka

New member
*הגעתי למסקנה*

לא יודעת איך להסביר את זה...אבל פשוט הגעתי למסקנה...שבחור על הגה...זה אחד הדברים הסקסיים... אולי זה תקף רק לגבי הבחורים שאיתם נסעתי באוטו חח...אבל לשבת ליד בחור כשהוא על ההגה... מה זה עושה לי את זה.... חחח, לא כך?!

אם כבר סקסי...

סקסי זה לראות אותו מתאמן בחדר כושר לראות אותו נוסע על אופנוע ים <לא יודעת למה...> אמ..יש עוד,אני צריכה לחשוב על זה.. מה דעתכם? מה סקסי בעינכם?

jessy19

New member
סקסי בעיני...

זה לראות בחור מנסה להתחבב על אחרים בזכות עצמו ולא בזכות מסיכה, או בחור שמתאמן בחדר כושר או בחור שעושה מחווה רומנטית.

pain is MY love

New member
יווווווווו אחותייייייייייייי

את גנבת לי את הרעיון להודעה!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחח אני רציתי לכתוב הודעה על זה אתמול!!!! נסעתי עם ידיד/חבר (זה עוד לא ברור) שלי והוא נהג ופשוט הסתכלתי עליו והייתי מהופנטת!!!! לא בגלל שהוא עשה עליי פוזות ונסע על 180 וכאלה אלא כי זה פשוט אחד הדברים הכי סקסיים שיש בעולם הזה!!!!! בייחוד אם הוא נוהג עם יד אחת והיד השנייה נמצא על הירך שלי....

ilana4ka

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!

זה פשוט סקסי
לא יודעת איך להסביר את זה...כן כן אם הוא נוהג עם יד אחת[לא ממש משנה מה הוא עושה עם היד השנייה]<----זה פשוט סופני!

pain is MY love

New member
חבל על הזמן!!!

זה פשוט גברי כזה! לא שנהיגה זה דבר גברי אבל איך שהוא מתרכז בכביש.. בא לי פשוט לחכות לרמזור האדום ולעלות עליו!!! וזה מה שאני בדרך כלל עושה....

ilana4ka

New member
נראה לי שלא הבנת

לא בקטע של פוזות על הכביש. לא בקטע של מהירות מופרזת. אלא בכלל, בחור על הגה.

אילנה, אני הבנתי טוב מאוד...

ויכול להיות שאני אפילו מסכימה.. אבל לא הגבתי לזה, הגבתי ל"my love is pain" שנהגה עם מישהו על 180 כשיד אחת שלו בכלל לא על ההגה.

pain is MY love

New member
ממש לא הבנת!!!!

אני אמרתי בידיוק את מה שאילנה אמרה! "לא בגלל שהוא עשה עליי פוזות ונסע על 180 וכאלה" הכוונה הייתה שהוא לא עשה את זה!!!! ולמרות שהוא לא עשה את זה הוא היה סקסי! נראה לך הייתי נכנסת לאוטו עם מישהו שנוסע 180 עם יד אחת על ההגה?!?!? אמרתי בידיוק את ההפך! מקווה שהבנת עכשיו....

wow........................

א. איזה אופנוע........... ב. כמה זמן לא ביקרתי..........בבבבבבבעעעעעעעעע אין לי חיים...... עבודה לימודים עבודה לימודים עבודה לימודים עבודה לימודים.........

למעלה