*הגעתי למסקנה*

נכון!!!!!!../images/Emo9.gif

לא כל אחד אבל אלה שאני כן נמשכת אליהם ואני נוסעת איתם כשהם נוהגים זה פשוט מטריף!!! אולי זה בגלל שהוא זה ששולט על העינינים באוטו (אני אוהבת אנשים עם כריזמה1!) או שאיכשהו חייך נמצאים ביד שלו ! הוא זה שצריך לשמור על החיים שלך כשהוא נוהג לא משנה מה הסיבה אבל לראות אותם נוהגים זה מחרמן (או שרק אותי)

ilana4ka

New member
חחח לא לא

לא רק אותך אחותי!! וולקאם 2 דה קלאב בייבי
זה אחד הדברים המחרמנים...זהו זה...זו עובדה
[כמובן אם זה בחור שמושך אותי..]

חח איזו הקלה!!!!

חשבתי שפיתחתי סטיה פה חחח ברור שזה צריך להיות מישהו שאת נמשכת אליו גם מחוץ למכונית אבל במכונית הוא פשוט הופך להיות סקסי יותר בצורה אוטומטית! אני לא מתחרמנת מידידים שלי שמסיעים אותי (זה יהיה מוזר מדי!)

ilana4ka

New member
../images/Emo24.gif

חחחחח צודקת. גם אני חשבתי שאני איזה מקרה נדיר...מסתבר שלא..זה ]פשוט סקסי!!!:)) וברור שזה לא עושה לי את זה כשידידים מסיעים אותי..

pain is MY love

New member
איזה מזל

שאני לא האובססיבית היחידה! ואני כבר חשבתי שמשהו לא בסדר בי....חחחחח

black side

New member
../images/Emo6.gif

רוב הידידים שלי שנסעתי איתם פשוט עם ידיים רועדות על ההגה ותקועים עם הראש כמעט בשמשה מקדימה חח אז זה לא כ"כ עושה לי את זה אבל מה שכן עושה לי את זה אלו גברים, ולפעמים נשים ;) על אופנוע רררר...:)

yardenj

New member
לפי דעתי אם כבר צריך

שיהיו נשים באוטו אז כבר עדיף שינהגו,לפחות שהן נוהגות זה לא מסוכן,אבל אם אני צריך לבחור בין איזה ילד מטומטמם שמנסה להרשים את החברה שלו,עוקף בפס לבן ומאלץ אותי לרדת לשוליים לבין בחורה שלוקחת סיבובים ב20 ולא יודעת מה היא רוצה מהכביש-אני אבחר בנהגת.

dariii

New member
לגמרי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif../images/Emo8.gif

Anna Karenina

New member
תאמיני לי...

שנסעתי עם הרבה אנשים, שהיו מאוד "נכונים"
...אבל דווקא הקטע של הנהיגה, לא יצר אצלי תחושה מיוחדת. אולי זה כי אתן צעירות, והקטע של הנהיגה חדש לכן.
תנו כבוד לוותיקים, אהה?

ilana4ka

New member
חחח נועוש'קה

קודם כל את לא זקנה בלה. סה"כ בת 18:) שנה מעליי. אניוויז, אחותי, זה לא בקטע של צעירות או לא. אלא בקטע של הפואנטה עצמה. זה לא משנה אם הקטע של הנהיגה חדש אצלינו או לא, זה הרעיון עצמו בכללי. יש מצב שאם תאמצי תמחשבות שלך, תביני שגם לך יש איזו חולשה בקטע הזה...חח...

זה לא קשור לגיל

אני בת 19 (עוד 17 יום) וזה עדיין עושה לי את זה... ונסעתי עם המון בנים שגם לא עשו לי את זה כי הם פשוט לא משכו אותי מחוץ לאוטו אבל אלה שכן משכו אותי מחוץ לאוטו אז באוטו כשהם נהגו זה בכלל היה הרבה יותר מדליק!

pain is MY love

New member
חחחחחחחח

זקנה שלי!!!
אולי בגיל 15 ככה כשהיה לי ידיד שנהג בשברולט והיה לוקח אותי לסיבובי דאווינים זה היה נראה לי מאגניב.. אבל בגיל 18 (עוד 3 שבועות
) כשמתוך הרגל אני כבר מסתכלת במראות בכל צומר גם כשאני יושבת ליד הנהג חחחחח, אני לא חושבת שנהיגה זה משהו חדש בשבילי. פשוט יש משהו נורא סקסי בגבר שמחזיק הזה כמו שיש בנות שנדלקות מגברים שהם עובדים בעבודה פיזית למשל... אצלנו זה הקטע עם הנהיגה

Anna Karenina

New member
קצת הומור, בנות..! באמת..! ../images/Emo22.gif

בכל אופן, תאמינו לי שנסעתי עם בחורים רבים, ודווקא הפעולה של הנהיגה עצמה לא עשתה לי שום דבר. בקטע הזה - אני תומכת בשירי, שכתבה מספר הודעות מעלי. ובאמת, קחו בקלות..!! ואל תתחילו לחשב לי גילאים. תצחקו, זה בריא. באמת.

לא כל כך אוף טופיק

אבל אם כבר מדברים על הנושא הזה אז... עברתי היום תיאוריה!
גם פגשתי שם כל מיני אנשים מעניינים... בקשר לנושא עצמו אני לא יכול ממש להגיב כי מדובר בבנים אבל בקשר לבנות - יש לי שתי ידידות שנוהגות ואני ממש לא נהנה לשבת לידן כשהן נוהגות... אפילו אם אני נתקע באמצע כביש איילון בצומת רעננה צפון ואין לי גרוש על התחת ואני לא מוצא אף אחד שיקפיץ אותי אני אעדיף ללכת ברגל. אחת נוהגת כמו צב והשניה נוהגת בממוצע של 20 קמ"ש מעל למהירות המותרת... לראשונה לוקח שנה לעשות פניה והשניה עולה בדר"כ על המדרכה בפניות... שלא נדבר על פרסות... אני לא חושב שזה ככה אצל כל הבנות שנוהגות אבל במקרים שלי זה ככה

למעלה