הגעתי ממש למקום הנכון

הגעתי ממש למקום הנכון../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

שלום לכם, צריכה את עזרתכם הדחופה והמקצועית. יש לי 2 תמונות חתונה מליפני כשנה שהגדלתי כבר- אבל הבעיה שלא אהבתי, אז עכשיו שיש קצת זמן אשמח אם תוכלו לרטש. תמונה ראשונה - (שמלת כלה) מה שחשוב לי: להחליף רקע, לשנות כיד הדימיון. התמונה צריכה לעבור הדפסה והגדלה ,אז חשוב שיהיה תקריב, ( בהגדלה המקורית שינו את הרקע עשו טיפה תקריב, אבל לא מספיק. ) וכמובן ריטוש עדין. מקווה שהייתי ברורה. תמונה שניה- (חינה) - כאן תשתוללו כיד הדימיון מה שבא לכם אבל עדין שיצא עדין לא משו משוגע . תודה רבה רבה, זאת אנייי

ellyd

New member
אני גם רוצה לנסות

אבל זה יקרה רק בערב, אין פוטושופ בעבודה :(

mayarub

New member
עכשיו אני רואה כמה טעויות עשיתי

שיט.... אז האלכוהול כן משפיע אהההההההה!!!!

אהבתי יותר את הראשון, אבל..

מאחר והתמונה הולכת להדפסה(גודל 70*50) לכן חשוב שהפוקוס יהיה על הזוג,שיראו את הפריטם הקטנים האיפור השימלה הפנים, שיהיה ברור ולא רחוק. בכל אופן ממש יפה, תודה רבה יש למישו/י עוד רעיונות?..

just טלוש

New member
ואוו..איזה יופי,כמה מקוריות.

אתה משתלב בכל נושא שהוא שמישהו מבקש לעצב.... אתה יכול להיות גרפיקאי ממש ממש ממש מוצלח. יש לך רעיונות מבריקים,באמת. אתה עוסק בזה כמקצוע? וכל הכבוד! באמת,מפרגנת לך מכל הלב.

NLO

New member
|מסמיק|איזה מחמאות../images/Emo9.gifתודה חמודה, ../images/Emo24.gif

תראו העבודות פשוט מדהימות../images/Emo98.gif

אבל המטרה נשכחה. התמונה צריכה לעבור הגדלה ולהיתלות בסלון, יש כאן רעיונות באמת מגניבים, דברים מדהימים ביופים אבל אין סיכוי שבעולם שאני שאגדיל את זה . סליחה שאני נודניקית..אבל יכול להיות כשכתבתי תהיו יצירתים כיד הדימיון, לא העברתי בזה את המסר שרציתי.
בכל אופן אנסה שוב, חשוב בתמונה של החתונה= לשנות את הרקע ושהזוג יהיה הכי בולט,שיוכלו לשים לב לפרטים הקטנים בתמונה(כמו הביגוד, הפנים,שיראו את הפרטים במדיוק , שלא יצטרכו להתקרב אל התמונה ולראות הכל מה שקורה היום עם התמונה הנוכחית שיש לי בסלון)) בכל אופן הריטוש בתמונה הראשונה של הזוג בתוך הכוס פשוט מדהים. והכי חשוב תודה ענקית לכם.. המשך לילה טוב . זאת אנייי

למעלה