הגעתי ממש למקום הנכון

בדיוק סגנון כזה

החתן והכלה בפרונט של התמונה, רק הכי חשוב שהרקע יהיה אמיתי יותר, כאילו באמת היינו שם . אבל שלא יהיה ציורי מידי.. תודה

אויי זה ממש יפה בדיוק מה שרציתי

עכשיו השאלה היא לגביי ההדפסה הגודל של התמונה מאוד קטן ,מה עושים בנושא? ולגביי ההדפסה, התמונה הספיציפית של החינה יש לי אותה מוגדלת בסלון, והשאלה איך אני נמנעת מגוון צהוב ירוק בהדפסה? כיממש בלמעלה של התמונה ברקע + הפנים התמונה יצאה בגוון מוזר. השאלה האם לאחר העריכהה(הריטוש) זה יעלם. ושוב תודה רבה רבה

מ א י ל ה

New member
אמממממ..

בקשר לגודל אם את רוצה אני יכולה להגדיל לך עוד יותר את התמונה אבל נראה לי אם את הולכת להדפיס אותה בחנות אז את יכולה לבקש שם שיגדילו, הם בטח יותר מקצועיים. ממ והגוון הצהוב ירוק בהדפסה אין לי מושג אני מצטערת =\ אני מקווה שאחרי הריטוש זה באמת ישתנה כי בתמונה עצמה ככה במחשב אין סיבה שזה ייצא מוזר.. :)

השאלה לגביי איכות התמונה בהדפסה

מאחר וכרגע היא קטנה אני מאמינה שהיא לא תצא באיכות טובה. יש מצב שאני אשלח לך במייל את הגודל המקורי, ותחזירי לי בחזרה עם ריטוש?...

../images/Emo27.gif אנשים יקרים בבקשה תעזרו לי../images/Emo41.gif

אני יודעת שאולי יש לי בקשות קצת מוגזמות... אבל אולי בכל אופן מישו.... אני באמת רוצה לסיים אם זה אחת ולתמיד, ואני אשמח מאוד אם תעזרו לי בנושא. אין לי מישהו אחר לפנות אליו. התמונה של החתונה.. אל תתיאשו אני צריכה ריטוש עדין שהפנים יהיו ברורות מדוייקות. אפשר לדוגמא להדגיש פרט אחד יותר מכל השאר (ואפילו עכשיו שאני מסתכלת על התמונה אפשר לדוגמא להבריק את השרשרת של הזר או את הקריסטלים בשמלה) משו בסגנון... שיהיה מגניב ועדין בו זמנית. שהאנחנו בתמונה נהיה ממש קרובים הכוונה בפרונט של התמונה, ושהרקע יהי כביכול אמיתי. בבקשה
תעזרו לי. תודה מקרב

למעלה