הגרוב הירוק-צהוב

Canta Brasil

New member
../images/Emo6.gif תלוי למה אתה קורא "נחשב"

הגרוב הירוק-צהוב זאת התכנית ששודרה בשבוע שעבר. נסה בקישור לשידור ששמתי, כדי לשמוע עכשיו ao vivo.

יצאתי קרח מכאן ומכאן.

מתי אפשר יהייה ניתן לשמוע OFF-LINE?. ובאותה הזדמנות כשמדברים על "ברזיל ירוק צהוב וכחול" יש גם "ברזיל אדום"? Vermelho זה שיר ניפלא, יש קישור אולי ? תודה, ויני.

Canta Brasil

New member
רשימת שידור:

1. Aquarela do Brasil – Daniela Mercury 2. Madalena – Gilberto Gil 3. Telefone – Wanda Sa e Roberto Menescal 4. Valsinha – Teresa Salgueiro 5. Minha Historia – Chico Buarque 6. Curiosidade – Tom Ze 7. Jogo de Angola – Clara Nunes 8. O Estrangeiro – Caetano Veloso 9. Felicidade – Araketo 10. Rios, Pontes e Overdrives – Chico Science e Nacao Zumbi 11. Balanca Pema – Marisa Monte 12. Vivo Sonhando – Joao Gilberto 13. O Seu Olhar – Arnaldo Antunes 14. Inutil Paissagem – Elis regina e Tom Jobim 15. Ta na Cara – Gonzaginha 16. Na Me Estrague o Dia – Os Paralames do Sucesso​

Canta Brasil

New member
גם אני לא כל כך הבנתי.

משהו בקליפ לא מסתדר לי עם המילים של השיר. קצת התאכזבתי, כי אני מאוהבת בשיר הזה.

ומה המילים של השיר ?

ניראה לי ונישמע לי כי כמו בסרט הנוראי "עיר האלוהים" בסוף יש שם יריות, מחסלים מישהו .... לא ? ובמה זה קשור לשיר הנפלא ? עזרי לי בבקשה ....

Canta Brasil

New member
גג העולם

Topo do Mundo - Daniela Mercury אמור, כמה עולה החיוך שלך? אמור, כמה עולה האהבה שלך? אני עושה מה שצריך אני עושה כל מה שצריך להעשות. אני קופצת מגובה המגדל רק למענך ואני עולה על גג העולם מנסה לפגוש את המבט שלך. אין לי עושר או זהב להציע יש לי רק אוצר שמור בחזה בשביל לתת לך, לאהוב אותך. מה שתרצה יש בי. כל מה שיש בי אתן לך. הכל, הכל, הכל, אהובי. הכל, הכל, הכל...

למעלה