הגרוש מאיים עליי, לא יודעת מה אפשר לעשות

"עורך הדין שלו מצליח להציג אותו כאב אוהב

ודואג ולא כפסיכופט..." לזה יש פיתרון מאד פשוט, מכשיר הקלטה אודיו פשוט לשיחות באויר, כזה שנכנס לכיס החולצה עולה 300 ש"ח, להקלטה טובה יותר, שעון מקליט עולה 700 ש"ח, מכשיר הקלטה שמתחבר לטלפון עולה 400 ש"ח , גם ציוד הקלטת וידאו נסתר בדירה עולה פחות מ 1,000 ש"ח. אחרי שיושמעו 3-4 הקלטות של התקפי זעם וטירוף בביהמ"ש, עוה"ד יבלע את הלשון.

יש מה לעשות

למה שלא תעמידי לו חוקר פרטי שיאזין לשיחות של גרושך ולשוחות שלכם יחד ויתעד הכול גם מעקב אחריי הגרוש לא תזיק לך לכל פרחח יש סוף לתעלולים היה לך אולי קשה מבחינה כספית אבל זה שווה את המאמץ בסוף

../images/Emo24.gif

באמת קל להידרדר ואח"כ קשה מאוד מאוד לדחוף את כל האבנים שנפלו בחזרה למעלה, אז עדיף לעצור. תהיי קונקרטית וקורקטית איתו, נסי כשהוא מגיע לחייך ולא להזעיף פנים. לא לאיים, להשתדל לא להיות קרה מדי לשאול אותו אפילו מה נשמע אם הוא רוצה שלום הוא ייגרר אחריך לדרך השלום, וזה הכי בריא לך וכמובן לילדים אם הוא ימשיך לרצות מלחמה, תלחמי בו בחכמה ולא בהתלהמות (הקלטות שלו וכו')

נראה כי את נסערת קצת בעקבות החדשות והתקשורת

ובצדק
פני ללשכת הרווחה באזור מגורייך תוכלי גם לפנות לבית המשפט להוציא צו הרחקה עד יעבור זעם

Slow Cheetah

New member
כמו שאמרו לך, תתקיני אמצעי ציטוט.

אפילו מצלמה נסתרת בבית, זה בטוח לא יזיק להראות עדות על כך שהוא אינו כשיר להיות הורה. תנסי להרגע, עד כמה שזה קשה, כי ככל שאת לחוצה ומתוחה פחות תצליחי לחשוב בהגיון- והילדים שלך צריכים אותך.

לא קל ליבי איתך

אני עוברת את אותו סיפור בדיוק אך סיפורי מורכב יותר וגדוש יותר בהמון......המלצתי היא אלייך מלב אל לב....גשי לפקידת סעד ברווחה בלי שום קשר אם יש לך שם תיק או לא...לי אין שם תיק אך קיבלתי מענה, גשי אל הפקידת סעד היא תיקרא באותו רגע ליועת המישפטית של הרווחה אתן תישבו יחד ותגוללי בפניהן את הגירסא שלך אחריי שעתיים שלוש שתירבצי שם ...את תילכי לביתך והוא ייקבל טלפון אשר ייחייב אותו להגיע לאותו מקום שם יעמידו אותו על טעותו ....וכמובן שאנשיי הצוות יידריכו אותך מה לעשותומה עושים ואיך לפעול....אני בימים אלה באותה סירה כמוך אך קצת צעד אחד לפנייך וויתרתי על זה שהוא ייראה אותם לצמיתות והשבוע הוא לא ראה אותם בכלל אפילו לא לחמש דקות....אני מאמינה שהוא יפתח בהליכים אך אשמח לעמוד מולו בזה בגלל שיש לי הוכחות אצל הרווחה .....אני משבוע שעבר הרווחתי את החופש והשקט הנפשי שלי ...ושל ילדיי ....הבנים שלי הגדול בן 6 עולה לכיתה א' והקטן בן 3....שניהם מטופלים ריגשית כך שאני מבינה אותך מאוד.......אני ישמח לייצור איתך קשר באופן קרוב יותר אם תירצי ....אך קחי בחשבון שלכל דבר יש מחיר השאלה היא האם תוכלי להרים את עצמך ולהיות חזקה.....

MAMALY

New member
לאור מה שקורה בארץ עם גרושים חמומי מוח

והפחד שלך.. שמשום מה תגובות בסגנון "תרגעי" לא נראה לי שיעזרו... אני לא הייתי נרגעת כשמאיימים על הילדים שלי ומשפט כמו זה שהוא אמר לה "לא תראי יותר את הילדים או תצטערי" לא נראה לי שמישהו במשטרה יצחק לה בפנים כשתסםר להם לפעמים גרוש חמום מוח צריך ניעור קטן מהמשטרה לא לפחד אף פעם להגיב לשום איום . איומים הולכים לשני הכיוונים הוא מאיים הוא יענש פה לא מאייים. ליידע את המשטרה, את המערכת הסוציאלית שיהיה רישום שלא יגידו אחר כך "הכתובת היתה על הקיר"... כמו במקרה שלנועה הקטנה ז"ל. אני מאוד רגישה לאיומים כאלו. יש בתי משפט יש צווי הרחקה וכמובן ציטוט לטלפון שלך הקלטות והכל באופן קבוע שיהיה לך קייס ביד שמרי על עצמך ועל הילדים שלך יש חמומי מוח שרק נובחים אבל אף אחד לא מוכן לקחת את הסיכון שאחד ינשך.

אסוfית

New member
אוף,

כ"כ נכון אנשים דוחים לאח"כ.. גם אם מפחדים לי זה לא יקרה, אצלי זה לא יקרה זה קורה- נקודה. והסיכוי הפיצפון, המיליוני- שזה יקרה וקורה בזה הרגע.. בשניה שניגשים לעו"סית- לא שווה את זה. פשוט לא שווה את זה.. אם מרגישים משהו- יש בסיס לזה. יש.. הלב שלנו לא סתם נמצא שם והוא שעושה מאיתנו בן אדם.. הוא גם נמצא שם כדי להעניק אהבה, אהבה ללא תנאי לכולם..

צליל בר

New member
תקליטי איתו את השיחות

של האיומים כל שיחה תקליטי ברגע שצד אחד יודע שהוא מקולט זה מותר וחוקי ותפני עם זה לבית המשפט

ברגע שצד אחד יודע שהוא מוקלט זה מותר וחוקי

נו ו?? היא תודיע לו שהוא מוקלט ואז תחכה שהוא יאיים? או שלא הבנתי אותך

צליל בר

New member
לא הבנת

היא מקליטה את השיחה היא והוא על הקו הוא לא מודע להקלטה שתתחיל להקליט כל שיחה שלה איתו ושתחכה שהוא יגיד משהו או שתגרום לו לדבר כמו "למה אתה מאיים עליי שאני לא אראה יותר את הילדים" וכו... לנסות לגרום לו להגיד זאת שוב ברגע שיש יגיד משהו היא מציגה אותו בבית המשפט והוא ישר מקבל הרחקה

tWiS tEd

New member
להפסיק את המלחמות!

החייל שלך קרבי ואת נכנסת איתו למלחמה. זה לא יגמר טוב. אם את שואלת אותי, לא היו לכם מספיק סיבות להתגרש. גירושים לעיתים מחמירים מצבים שהיה ניתן לשפר אותם בנישואים. לברוח ולהרחיק ממנו את הילדים לא יעזור. ככל שתלחמי בו הוא ילחם בך יותר. דברי איתו ותחליטו יחד שאת הילדים משיאירים מחוץ לשדה הקרב.

שלום לך

אני ממש מתעצבנת ומתעצבת שקוראת דברים כאלה מאוד מאוד עצוב איך אפשר ככה לפגוע בבנאדם שפעם אהבת? שבחרת בו להקים בית וללדת איתו? (מדברת על האב) אני גם לא מבינה למה לערב ילדים בשנאה בין זוגות וכו' הילדים רואים את הזוגיות שלכם מהצד ומפחדים תקווי שהילדה והילד לא יחשבו שככה אהבה וזוגיות צריכות להיראות ויפחדו לפתח זוגיות בעתיד. הילדים רואים מרגישים ומפנימים ובדרך כלל הם לוקחים את האשמה עליהם בריבים בין ההורים. אני מציעה לך לשמור על הילדים היטב וללכת לפסיכולוג איתם בשבילם שאולי ידבר ויעזור... אבל בקשר לאב הוא שפוי? אם יש לך חשש שהוא עלול לסכן את הילדים פשוט תגידי את זה בבית משפט במקום שיתייחס לזה ברצינות.. היום יש המון הורים מטורפים שפוגעים בילדיהם חבל על הילדים על החיים והתמימות המקסימה הזאת שלהם אני מאחלת לך הצלחה ותיהי חזקה מאוד ואל תברחי איתם אולי יש מקלטים לנשים בסיכון ולילדים כדאי לך לברר

אסוfית

New member
שבת שלום

שלום, אני לא כותבת כאן בד"כ [קודם כל כל הכבוד לך ועצם העובדה בכלל שכתבת, שדיברת, שחשפת שביקשת עיצה.. המון אומץ והמון כוח יש בהודעה הזו שלך. המון אהבה לילדייך. הרבה רצון ותסכול ובלבול. ושתדעי- שזה לא טריוויאלי בכלל, להלחם למען ועם ילדייך.. לחפש בכל מקום עזרה, להיות אמא טובה או לפחות לנסות להיות כזו כמה שאת יכולה] כוונתי היא לא להלחיץ אבל אני כן רוצה להצטרף לאלו כאן הכותבים בעצם להיות קשובה לעצמך. זה לא אומר לחיות בהיסטריה ופחד ולחץ ומתח- מפני שזה נגלה עליך ומקרין החוצה וילדייך מרגישים את זה.. אבל!!- את אמא ואמא מרגישה. אמא יודעת אם יש בך משהו שמרגיש, שחושד, שיש בו פקפוק וספק..- לא להגיד בעוד רגע, בעוד שניה, אולי מחר.. נחכה ונראה- בבקשה- תשמרי, תזהרי, תחבקי, תעשי! אפילו בזה שביקשת עיצה כאן בפורום. תדעי איפה הילדים שלך נמצאים.. תדברי עם הילדים שלך ותיידעי אותם תמיד שאת שם איתם ובשבילם. זה שיהיה צו הרחקה, זה שהמשטרה תדע- פסיכופטים צוחקים על דברים כאלו. את מכירה אותו, את יודעת מיהו ומה טיבו. את חיית איתו וישנת איתו, את הכרת את הפסיכולוגיה שלו(לפחות קצת) ואת מצבי הרוח שלו.. לא אני ולא איש כאן בפורום. אנחנו יכולים רק לקרוא את המילים שלך שאלו כמה דקות מחייך שאת בוחרת לספר.. את יכולה לחוש אותו ולחוש מה הוא מעביר. זה נכון שלדעת- נותן לך כוח! נותן לך אפשרות להיזהר, לשמור, להציל. להציל נפשית, רגשית, פיזית. לשנות. לא במובן הפרנואידי. במובן של לעשות את המקסימום שלך. תנסי לנשום, להתאפס, לדעת שאת שולטת.. בכל שניה ושניה. וללכת עם כוח האהבה בלב שלך- קדימה. תקחי משם את הכוח. מהטוב שבך. אל תחכי.. אל.. תקשיבי ללב שלך- לב של אמא שרואה ושומעת את הילדים שלה, לב של אמא שבאמת, באמת מקשיבה לרגשות אמיתיים ולא משקרת לעצמה.. לא טועה.

שרשירית

New member
דבר ראשון

לפנות למשטרה ולספר להם כל מה שאת מספרת כאן, רק לצורך הרישום והתיעוד למקרה ש.. דבר שני, לפנות להוריו ולאחיו ולהסביר להם איך בנם מתנהג. דבר שלישי, להורייך ואחייך. לכל מקרה ש... שהסביבה תהייה מיודעת. ובמקביל להמשיך עם עובדת סוציאלית.

גיל110

New member
או עורך דין טוב או עולם תחתון

אין לכם ברירה אחרת. אם יהיה לכם עורך דין מספיק טוב - הוא יכנס לכלא למספיק זמן ותוכלו לברוח מהמדינה. אם לא, זה רק לפנות לעולם תחתון שיגאל אותו מיסוריו. זה יעלה לכם הרבה כסף, אבל יתן שקט. מזכיר לי משפט מהסנדק:
"The judge sentenced them to three years in prison, and suspended the sentence. Suspended sentence! They went free that very day! I stood in the courtroom like a fool, and those two bastards, they smiled at me. Then I said to my wife, "For justice, we must go to Don Corleone."​
. לצערנו, רק אם תשלמי לגורמים עבריינים, תוכלי להשיג צדק במדינה העלובה הזאת.

גיל110

New member
הוא לא הצליח

אבל אם היא תצליח, זה ישתלם לה. או שתמיד היא יכולה למצוא כמה מקסיקנים שיטפלו בו..

ye44

New member
את יודעת שהוא לא נורמלי אז

למה את מתגרה בו ? יש לו את הזמנים שלו אין מה לעשות אל תקבעי טיולים על חשבון הזמן שלו ! שוחחי איתו בSMS בלבד ! תתעללי בו גם זה המשחק הכל טקטיקות ! תסלחי לי היום מתיחסים אחרת לתלונות במשטרה, אם את מרגישה מאוימת תבקשי צו הרחקה ! ושיראה את הילדים במרכז קשר לדעתי זה גם יקצר לך את תהליך הגרושין הוא ישבר מהר לברוח את לא יכולה לשום מקום יש לו זכויות על הילדים כמו שלך . תשחקי מלוכלך רק כך הוא יבין ! לשבת ולילל לא יתן לך כלום
לכל היפי נפש שסרבו לענות בדף הקודם על הסקר של תרגיל לגרושים מתחילים
דוגמא מהמציאות !

למעלה