הגרוש שלי

יערית

New member
מאד חשוב לי דווקא

להתמקד בשורה התחתונה שלך- מה ז"א תשובות חכמות מתבקשות ולא שטויות? תגידיייייייייייייייייייייייייי כל מה שכתבת למעלה חכם? כל מה שניסחת חכם? כל מה שעשית חכם? וזה שאת רוצה עיצות איך להחזיר אותו הביתה חכם? אני מרוקאית ולא עצבנית, אבל תתקני את השורה התחתונה שלך וכך גם את הגב שלך שקיבל גיבנת בגלל "שטחנת " את עמוד השידרה שלך! אישה- את אוכלת פירורים שאחרות "זורקות"? וזה מה זה לא מעניין שהיה בעלך 25 שנה ואבא לילדייך ואהבה ראשונה שלך- הוא האדם שאת הופכת אותו "לאלוהים" והכי הכי בשבילך פגע בך הכי הכי קשה וזו לא אהבה הבנת? כשתביני מה זאת אהבה לא תהיי מוכנה לבקש להחזיר אותו. ועכשיו חכם או לא..אני אוכלת!

הכי פשוט-ישיר

אני תמיד דוגלת בישירות וכנות אם אחרי ולמרות הכל את עדיין חושבת שיש לכם עתיד יחד הכי פשוט זה ליזום שיחה איתו במקום ניאטרלי ולהציע לו לנסות שוב בלי כל מיני דרכים מניפולטיביות לפי התגובה שלו תדעי האם יש או אין סיכוי ובכל מקרה בהצלחה

מקנזי1

New member
הגרוש שלי

תודה לכל מי שענה ...בחכמה או בטיפשות או ללא הבנה זו רק דעה . המאהבת היתה כאן סיבה מאד גדולה כי זה הכל התחיל בפלירט בסקרנות ולא אני לא נאיבית ,בהתחלה היה חיפוש אחרי ריגוש אסור להשגה כמו כלב מיוחם ,המאהבת שאיתה נפגשתי כמה פעמיים החליטה בגלל שלבעלי ולמשפחתו יש כסף שהיא תיתלבש עליו . הוא היה אדם נאיבי אבא טוב וכן גם אישי הטוב ולא היה חסר לנו כלום . גרנו עם הוריו 25 שנה והיה בסדר אבל בגלל המאהבת הקורבנה נהיה בלגן ,נאלצתי לפתוח במשפטים נגעתי בכיס של הוריו כי בנוסף אישי לשיבר עובד עם הוריו .אחד קשור לשני כמו טבעות שרשרת כמו אצל ערבים גרים יחד חיים ביחד אהבתי את זה לא הפריע לי . גידלנו בקרבת הוריו 4 ילדים נהדרים אבל שהקורבנה נכנסה לתמונה ונאלצתי לפנות לעורכי דין והוריו נבהלו שאגע ברכוש שלהם הכל נהיה בלגן .הגירושין הפכו לגירושין ביני להוריו הוא הלך הצידה יותר נכון אביו דחק אותו הצידה .היו רגעים שהרגשתי שאני נשואה להוריו ולא לו .כן תאמרו חלש אופח כן עלוב ... ועתה אני מקבלת מזונות מהוריו קיבלתי דירה מהוריו קיבלתי מכשירי חשמל מהוריו מכונית מהוריו ,אבל גורשתי מהמשפחה שלו וממנו.לילדים מאד קשה במיוחד לקטן .המאהבת חשבה שהוריו יכניסו אותה כן הם נפגשו איתה וזה מאד פגע בי .אבל בסוף היא נזכרה אחרי 5 שנים וגירושים רשמיים ללכת החוצה ממש עשתה טובה . למה אני רוצה אותו בחזרה ??? אולי כי אני מטורפת ועדין אוהבת אותו ,תמיד אהבתי אותו יותר אני כזאת נותנת את הנשמה לכולם . כי אני עדין מאמינה במשפחה שלמה ,כי אני לא מבינה למה התגרשנו ,לא היו בעיות שצרכו גירושין . לא אני לא מפחדת מהלבד ,אני לבד הרבה זמן ונלחמתי מול הוריו כמו לביאה . כנראה שלא מצאתי גם כאן תשובה ואני צריכה לחפש בתוך נפשי תודה בכל אופן על ההקשבה

מקנזי1

New member
יערית תשובה

קורבנה פירוש זונה -אישה נשואה שבגדה עם נשוי סתם המצאה שלי פשוט התאים לי כך לכנות את המאהבת של הגרוש שלי

מקנזי1

New member
קורבנה

מאהבת נשואה שכולה ריקבון אחד גדול זוהי המאהבת של בעלי אקס שלי

Rinattt

New member
בואי קבלי פרספקטיבה אחרת למילה קורבנה

או מאהבת - זו אחת שאין לה כאבי ראש, יום קשה ומתיש ומחזור כל החודש. יקירה גבר לא יברח למאהבת סתם ככה, גם לך יש צד בעיניין, במקום לקלל את המאהבת שממש לא אשמה כלל וכלל, הוא החליט אם ללכת איתה או לא, ואת זו שאיפרת לו ללכת - בגידה נובעת מחוסרים. שאי באחריות! את רוצה שיחזור אלייך? בקשי ממנו, גרמי לו, אבל תפסיקי להאשים את כל העולם ואישתו, חלאס.

Rinattt

New member
|תיקון| טעויות [אני לא במיטבי כרגע]

שאיפרת=שאיפשרת ועוד משהו, אם לא תצליחי לגרום לו לחזור - תמשיכי בחייך... עם סליחה גמורה לו ולה כי אחרת חייך יהיו מרורים וחבל.

את רוצה אותו חזרה. תלחמי בשבילו.

כל המילים מיותרות. רק את יודעת מה את מוצאת בו. רק את יודעת על מה את מוכנה לסלוח. רק את יודעת למה את מסוגלת ואיזה כוחות תצתרחי להתמודד עם בגידה נוספת..אם תהיי כזו. ולכן..אין לנו כאן שום תשובה חכמה בשבילך. .כי רק את יודעת מה טוב בשבילך. ואת זו שתעשה את החחלטה האחרונה. מה שלא תעשי. שיהיה בהצלחה.

לרגע חשבתי שמישהו כותב בשמי

גם אני הייתי חייתי עם הגרוש שלי 25 שנים, (עשרים בנישואין ו 5 שנים חברות) גם אני מוצאת עצמי מתגעגעת לשנים היפות שלנו יחד, הוא לא היה אהבתי הראשונה אבל אהבתי אותו מאד מאד מאוד ולא הפסקתי לאהוב אותו. אגב גם המאהבת שלו עזבה אותו כבר. גם הלב שלי היה מסוגל לסלוח לו ולקבל אותו בתנאים מסויימים- אוי כמה שהלב שלי מתגעגע גם אני הייתי במאבק גרושין קשה ומכאיב של כמעט 5 שנים עד שהסכים לתת לי גט גם ההורים שלי ואחיי מעורבים- ואיזה מזל כי הם לא יתנו לי לרגע לשכוח את כל מה שהוא עשה לי. כל פעם שהלב שלי מתגעגע הם עוזרים לי לזכור איך הוא התנהג אלי: איך שיקר איך רימה איך גנב ממני איך בגד איך קילל אותי איך דיבר אלי בזילזול איך היה אב רע לידלינו איך עינה אותי עד ששיחרר אותי איך סחט אותי ואותם איך השאיר אותי בגיל כל כך קריטי עגונה, כך שלא תהיה לי הזדמנות לפרק ב' איך הוא עד היום מתנהג לילדינו בריחוק ובקמצנות איך הוא דיבר אלי בלעג ובהשפלה איך הוא עשה ממני צחוק ליד החברים שלנו איך הוא פגע בבריאותי איך הוא פגע בנפשי איך הרס לי את החיים אז מה, אז מה עם הלב עוד אוהב? הלב לא קשור לראש. הראש שלך צריך להגיד לך מה נכון לעשות לא הלב. שימי את הלב בצד והתחילי לחשוב עם הראש לקבל החלטות מהראש כי נישואין זה לא משחק ילדים, זה התחייבות ואחריות לעוד נפשות.

אופירה 1

New member
לפעמים נדמה לי...

שאולי ככה יותר קל לשכוח...אבל לפי מה שאת מספרת זה לא כך.. במקרה שלי...הוא "פשוט" הפסיק לאהוב אותי...זו לא פרידה מכוערת, הגענו להסכם ללא מריבות, הוא לא מניאק, הוא היום אבא מצויין לבת שלי....רק הפסיק לאהוב אותי....חשבתי שזה יותר קל כשזה מכוער...

limiaw

New member
../images/Emo4.gifכבר המילה " להחזיר " ..

אם מישהו רוצה הוא מראה על רצון ואין צורך להחזירו .. אני מאמינה בלשחרר ..
היה וטוב שהיה כעת את במקום חדש ..מצמיח , מאפשר .. תני לעצמך את הזמן , תני לעצמך את הכבוד שמגיע לך להיות נאהבת אל תוותרי על עצמך .. תאהבי את עצמך יקירה והמשיכי הלאה.. פתחת לעצמך דלת חדשה בחייך , הרשי לעצמך לעבור דרכה אל תחזרי על טעויות העבר .. חבל ..

לסלוח ולקבל בתנאים?

כך בדיוק אני לא מקבלת...גם לא סולחת מהמקום הזה באהבה שאני יודעת תנאים הם מאיתנו והלאה
ולמה ההתעקשות על אהבה ראשונה, מקווה שלא בגלל ה 25 שנה...

EFRATY10

New member
השאלה היא איך תוכלי לסמוך עליו אחרי שאת יודעת

שבגד בך?

מקנזי1

New member
בגד בי

מכיון שאני יודעת שזה התחיל סתם בלי כוונה לפרק את המשפחה וברגע שהוריו נהיו מעורבים בגלל הכסף שלהם הם לחצו עליו להתגרש מסובך והוא אפילו הודעה בכך ומה לעשות יש לי חולשה ואהבה מטופשת אליו

limiaw

New member
צאי מזה ! ומהר ! ../images/Emo46.gif

ראי זאת כהמלצה בלבד ..

קטי30

New member
../images/Emo46.gif מי שם אותך לממליצה הלאומית ../images/Emo35.gif

דברים שרואים משם לא רואים מכאן
שמרי את הפרצוף ה
זה להזדמנות אחרת

למעלה