הגשמתי עוד חלום...עשיתי שינוי!

baby4me

New member
הגשמתי עוד חלום...עשיתי שינוי!

אחרי שהגשמתי את החלום להפוך לאמא ולשמחתי גם פעמיים, חזרה האש לבעור על חלום אחר שלי והיום סוף סוף אני יכולה לספר שאני בדרך האמיתית להגשים אותו גם. עזבתי את העבודה בבינתחומי, אחרי חמש שנים שעבדתי שם...עזבתי את עולם השכירים ופתחתי עסק עצמאי משלי. התהליך לקח בערך שנה, כל הזמן התלבטתי אם לעשות את הצעד הזה או לא ולמעשה תקופה מסויימת גם חיפשתי עבודה במקומות אחרים, כי כל כך נזקקתי לשינוי ואז פתאום שוב הרגשתי את הצורך הזה בעצמות להעיז ולעשות את הצעד הזה של להקים משהו משלי. לקח לי זמן להתגבש בדיוק על הכיוון, אבל היום אני "אמא" גאה לבייבי חדש. (בכוונה לא מפרטת כאן, שלא לפרסם חלילה). בינתיים אני נהנית מעבודה מהבית, מזה שיש לי זמן לקבוע לעצמי הליכות בשעות הבוקר לטובת הגזרה, מזה שאני יכולה לנוח צהריים אם פתאום אני ממש זקוקה לזה אחרי לילה מתיש עם הילדודס, מזה שאני סוף סוף עומדת לממש את עצמי לטובת עצמי ובני ביתי. ומכם אני צריכה טובה: תחזיקו לי אצבעות, שאצליח להמריא איתו ולהגיע למקומות שרציתי עם העסק הזה ושלא אמצא את עצמי בעוד שנה שולחת שוב קורות חיים ומחפשת עבודה
.

דש1דש

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif שיהיה בהמון הצלחה

ואם לא תפרסמי - איך נדע איך לעזור? את חייבת ליהיות יותר אשת עסקים עכשיו - יש לך בייבי חדש לטפח!

baby4me

New member
נכון, אבל יש חוק בפורום שאסור לפרסם

ואני שומרת חוק כידוע....אשלח לך מידע במסר

מ י כ

New member
השארת אותי פעורת פה וסקרנית..

מאיפה האנרגיות,מאיפה??? שיהיה לך המון בהצלחה,מתה לדעת במה...!

חן123

New member
איזה יופי, בהצלחה!

כל הכבוד לכוחות ולאומץ, וגם אני מצטרפת לבקשה לדעת לפחות כיוון כללי

חמניה1

New member
חברה יקרה

אמרתי לך כבר כמה פעמים בע"פ שאני בטוחה שתצליחי. כל הכבוד על האומץ. כל הכבוד על העשייה. את אשר אני מאחלת לך את יודעת. בתור אחת שהיתה "לקוחה פנימית שלך" אני יודעת שהלקוחות שלך יהנו ויהיו מרוצים.

שיהיה המון בהצלחה

כמוך כמוני גם אני עשיתי את השינוי המבורך וכיום אני עובדת מהבית עם עסק משלי זה פשוט נפלא אני גם מגשימה את עצמי מקצועית וגם זמינה עבור בני משפחתי שיהיה בהצלחה גדולה ובמזל

גיליה

New member
שמחה לשמוע../images/Emo24.gif

הרבה הצלחה בדרך החדשה. מחזיקה לך אצבעות שיתפתח וישגשג בדיוק כפי שאת רוצה. וגם סחתיין גדול על האומץ, הלוואי והיה לי גם.

לבנה123

New member
קודם כל - מברוכ!!!

דבר שני - אם לא פה אז גם אני רוצה פרטים במסר. ולגבי הפרסום - לא לגמרי הבנתי את החוק. זה לא שאת מישהי לא מוכרת שמפרסמת, וזה לא שאת שמה פה טלפון שלך. את בסה"כ מוכרת לנו (וירטואלית וגם לא) שנים (באמת שזה כבר שנים ה?) ומספרת באיזה תחום את עוסקת. לא? (אני למשל כבר כתבתי כמה פעמים שאני פסיכולוגית קלינית, אבל מעולם לא חיפשתי או קיבלתי פציינטים דרך הפורום, והכוונה ממש לא פרסומית, לכן זה לא ברור לי...)

בשענה טו בנה ומוצלחת ../images/Emo57.gif

גם אני אשמח לדעת פרטים על העבודה החדשה. נשפך לי נוזל על המ לדת אז אין לי אותיות מסוימות. כמו האות שבאה אחרי צ. חיחיחיחי

בהצלחה!

ולגבי הפרסום - אין שום בעיה באזכור תחום עיסוק שלך, גם אם זה עסק עצמאי. זה לא שאת פותחת הודעה מיוחדת רק עבור זה. בנוסף, גולשים רבים מנצלים את החתימה שלהם לפרסום עסק עצמאי וזה מתקבל בחיוב.

כל הכבוד, ובהצלחה רבה!

זה דורש הרבה אומץ, וגם הרבה תמיכה מסביב, כי כמו שכתבת, זה עוד בייבי שלך, ובהתאם לפתגם הידוע- דרוש כפר שלם לגדל ילד אחד... את מוזמנת לגלוש גם לפורום השכן, ולהצטרף ל"כפר" של אימהות עצמאיות שעוזרות זו לזו.. אסנת

baby4me

New member
כדי להפיג את ענן הסקרנות...וגם כי

חנה של ליאור ולבנה אמרו שמותר לי...אז אני עוסקת בהקמת אתרי אינטרנט, לא טכנית, אלא ניהול הפרוייקט כולו עבור הלקוח, החל באפיון, דרך העיצוב והפיתוח ועד שהאתר עולה לאוויר. כנראה שאני זהירה מדי מסתבר..

חמניה1

New member
שרון תוסיפי את שם האתר לחתימה שלך

ראשית הוא יפה ומגיע לך שכולם יראו. דבר נוסף, כמו שאת רואה, כמעט כולם מוסיפים את שמות האתרים שלהם לחתימה. את אף פעם לא יודעת מה יצא מזה.

למעלה