הגשמתי עוד חלום...עשיתי שינוי!

הפירוט שנתת זה לא פירסום. את פשוט אמרת במה את

עובדת עכשיו. אבל את בהחלט יכולה לפרסם את עצמך בחתימה - זה מותר.

h i l a l

New member
בהצלחה יקירתי ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע על ה"בייבי החדש" שיהיה המון בהצלחה

נועה 36

New member
המון המון בהצלחה../images/Emo70.gif

שיהיה לך המון המון בהצלחה עם ה"בייבי" החדש. ואם את רוצה קצת עצות, טיפים או כל דבר אחר, ממישהי שעשתה את הצעד הזה לפני 3 שנים, אני אשמח לסייע. מחזיקה לך אצבעות

בהצלחה רבה!!

ובשעה טובה! כל הכבוד על האומץ וההחלטיות, מאחלת לך המון בהצלחה עם העסק, שתצליחי ואיתך כל המשפחה! שמחה בשבילך!!!

anguly

New member
בהצלחה../images/Emo57.gif

איזה כיף להגשים עוד חלום מאחלת לך שהבייבי החדש יפרח ויצליח ומצטרפת להצעות שקיבלת לפרסם את האתר שלך בחתימה!

בהצלחה ענקית יקירתי ../images/Emo45.gif

עכשיו יש לך עוד "בייבי" שלך לגדל. מאחלת לך את כל איחולי ההצלחה ושולחת את אצבעותיי, בטוחה שבחורה מוכשרת ומקסימה כמוך תעשה חיל.

Navva

New member
../images/Emo50.gif כל הכבוד על הצעד

בתור מי שעשתה צעד דומה לפני שנתיים, אני יודעת כמה
ים מתרוצצים בבטן. אני בתחום שונה(יעוץ הנדסי וסביבתי לתעשיה), אך פוטנציאלית יכולים להיות לנו לקוחות משותפים. אני עשיתי צעד זה כאילוץ (מתן היה בגן מיוחד רחוק מהבית עד 13:20 וללא צהרון. נהפכתי לאמא הסעות), להפך לעצמאית היה הדרך לעבוד פחות שעות. היום, זו צורת העבודה המתאימה לי. להכין עבודה מראש ולבוא ללקוחות, לא להיות באותו המקום 40-50 שעות בשבוע. אז אני מאוד נחמדה. לפני שבוע פגשתי חבר ללמודים באוניברסיטה, הוא אמר שצורת העבודה הזו מתאימה, וחבל שלא עשיתי זאת קודם. ביחוד לא להיות מעורבת בארגונים מבפנים. הצדדים הקשים: לעבוד לבד, משמעת עצמית גבוהה, כל פעם לשווק את עצמך מחדש, אי ודאות כלכלית מסוימת, והחלק הבאמת מעצבן... מוסר התשלומים, יש עבודות שקיבלתי כסף אחרי שנה מביצוע העבודה. שוב,
גדולה גדולה

chompi1

New member
המון בהצלחה בייבי יקירתי ../images/Emo24.gif

מאחלת לך הצלחה והגשמה וכיף גדול עם הבייבי החדש. דרוש הרבה אומץ לעשות צעדים כאלה, ואני מקווה שזה יעשה לך ולכם רק טוב
.

פינקי33

New member
מזל טוב להולדת ה"בייבי" החדש

וכל הכבוד על האומץ והתעוזה. המון בהצלחה!

ligo

New member
בייבי- מזל טוב פעמיים../images/Emo140.gif

כל הכבוד על האומץ והיוזמה- זה לא פשוט לעשות שינוי שכזה. מחזיקה אצבעות שהעסק יפרח ושאת תהני מכל היתרונות
ובתור מי שמתלבטת כל הזמן אם לעשות צעד לכיוון העצמאות (אבל כנראה תהיה שכירה עד הפנסיה או עד הזכייה בלוטו
) אשמח לשמוע קצת על השנה האחרונה- מה עבר לך בראש, איך פיתחת את זה, איך התחלת בכלל?...סקר שוק? מרכז ליזמות? איך השגת את הלקוחות הראשונים? וכו וכו'...וכמובן- אשמח לראות את האתר. גיסתי גם עוסקת בזה כעצמאית והתפתחה יפה מאוד. אפילו יש מישהי שהתחילה לעבוד עבורה. שיהיה בהצלחה

מירל36

New member
איזה כיף להגשים חלום../images/Emo9.gif

אז מזל טוב על הגשמת החלום וכל הכבוד על האומץ. עלי והצליחי

למעלה