הגשת בקשה פטנט פרובישיונאל בעברית

ב י ש ו ף

New member
הגשת בקשה פטנט פרובישיונאל בעברית

הבנתי שזה אפשרי......... אני צריך מישהו שמבין אנגלית ברמה הגבוהה שהאתר דור על מנת להבין את הדרישות.... אני רוצה לשלוח את הגרסאות שיש לי פשוט בעברית. מה שאני לא יודע זה, אם מדובר בהליך השילוח במסלול האלקטרוני או במסלול רגיל (לשלוח דרך הדואר עם צ'ק בנקאי, פרופסור מיכה ציין אגב שעל כל שגיאת כתיב הם קונסים, אבל לא נראה לי שמדובר בסיטואציה כזאת שכן השפה היא לא בהכרח באנגלית במקרה הזה) עלו גם דרישות למסמכים בפורמט פי די אף ((פורמט צילום, ממה שהבנתי ברמת האנגלית שלי הם מבקשים לא לציין את תאריך הכתיבה של הפרובישיונאל, לפני ההגשה הפורמלית שמו על זה דגש) אני לא רוצה להיכנס להליך הזה של למה זה טוב ולמה זה לא טוב, הפרובישיונאלים האלה גם כן יהיו זמניים זה פשוט מאפשר לי לגשת ולנסות לגייס משקיעים יש לי גם תביעה על הראש , נגד חברת שגנבה ממני פטנט, ואני לא סומך על אף אחד גם לא על מתרגם........(ניהול קבוצת כדורגל באמצעות אס אם אס) עדין לא הגשתי תביעה משפטית אני לא נמהר להסיק מסקנות ולחלק מהאשמות יצטרכו להתווסף הוכחות כרגע אני חייב להגן באמצעות TCP (ארליך ולוצ'אטו המליצו, אבל אני צריך משקיעים ומהר) אז הצרה היא , באיזה אופן מגישים (אלקטרוני ידני, ומה צריך לציין) מה הדרישות מבחינת הפורמטים לאיזה נקודות כדאי לשים לב במהלך השילוח. שוב זה לא תחליף לעבודה משפטית מקפת שתיתבצע אחרי השילוח הראשון זה פשוט אלטרנטיבה זמנית, להפגין קצת רצינות כלפי משקיעים, וגם להעניק לי איזה שהוא כיסוי. בברכה בישוף

להפגין רצינות?

שלום בישוף, הרי ברור לך שמשקיע לא נותן כסף בלי לבדוק מהי אותה בקשת פטנט שהוגשה. משרדנו מבצע בדיקות נאותות (גם בסיסיות וגם מורכבות) למשקיעים רבים ואנו רואים את כל אותן ה"בקשות" מהסוג אותו אתה מתכוון להגיש. מה אתה חושב שאנחנו אומרים למשקיע כשאנחנו (או כל משרד אחר שעושה בדיקות שכאלה) רואים מסמכים שכאלה? כך בדיוק מפגינים חוסר-רצינות כלפי משקיעים. שיהיה לך ברור, שהסיכוי שבקשה כזו תעניק לך איזה שהיא הגנה משפטית - שואף לאפס. אתה מוזמן לקרוא את המאמר הבא. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

ב י ש ו ף

New member
זה מסמך שנועד לשמש להרתעה משפטית

וידוע לי מבנה הנוסח של פרובישיונאל......... חוץ מזה שציינתי שיוגש פרובישיונאל נוסף (אחרי אישור מהמדען הראשי או קרנות השקעה של VC'S אופק של גיזה, קלינטק חממת JVP וכו') כרגע זה מה יש ועם זה צריך להתקדם, ברגע שהמימון הראשוני יגיע.......נממן גם עו"פ שגובים 1800 דולר לפרו (או שתנופה נותנים להם 600 דולר בהסכם שת"פ)

בישוף

בפורום זה אסור לדון בענייני עלויות ולא בהמלצות על גורמים כלשהם, על כן נאלצתי למחוק את הודעותיך. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

סנטימנט

New member
"ברגע שהמימון הראשוני יגיע"...

הבעיה היא, שברגע שתראה למשקיעים את בקשת הפטנט שהגשת בעצמך (בעברית או בכל שפה אחרת), קרוב לוודאי שאותו מימון ראשוני כלל לא יגיע... המשקיעים לא נולדו אתמול.

ב י ש ו ף

New member
אולי גם לצד של מי אתה מה את מפגין

ומה עם הרעיון המרכזי והמהותי, גם עם האיפור של פרזנטציה ותוכנית עיסקית הן לא בהכרח משהו....... זה עשוי לעבור, הם עשויים להכניס כל מיני סעיפים מוזרים בחוזה, שעשויים לנשל אותך ולפעול למה שהם רואים "טובת החברה"..... הסכנה לא נגמרת ומתחילה פה ותאמין לי שאני עברתי 5 התקפות לב, גנבו לי (אני עוד מעט יצא למלחמה) את "ניהול קבוצת כדורגל דרך אס אם אס (הופיע בערוץ 5 ובערוץ 10) אני מקווה לאסור אותם, ואני לא חשפתי את הרעיון לאף אחד חוץ מאשר לאבא שלי (שהוא עוד מעט יוצא לפנסיה, איש עסקים שחושב שהרעיונות שלי דפוקים) מה שיצא טוב זה שהרעיון התקבל והפך למשהו גם אם הוא נלקח ממני, אבל יש לי מעטפות דואר רשום ודואר 24 וכמו שארליך ולוצ'אטו אומרים, אם אני אגיש בזמן TCP בארה"ב סביר להניח שאני מציל, בשאר העולם וישראל........נצטרך לראות מה יפסוק בית המשפט.

למעלה