הדבקת מדבקת ״אין חניה״

אלעדנה

New member
הדבקת מדבקת ״אין חניה״

שלום אני סובל זמן רב ממצב שבו חונים לי בחניה הפרטית.. (חניה ממוספרת ושייכת לי) עדיין אין רישום בטאבו אך קיים ברשותי אישור אכלוס המעיד על שייכות של החניה לי. האם זה חוקי להצמיד מדבקות ״אין חניה״ על שמשת הרכב?? (חלונות צידיים) או שזאת עבירה על החוק?

shlang

New member
זו עבירה על החוק, השחתת רכוש פרטי

אני מבין טוב את בעייתך, כל זמן שאין טאבו המשטרה לא תטפל בזה, הפתרון , שים מחסום, עמוד עם מנעול

אלעדנה

New member
אבל...

מדבקה ניתנת להסרה ואינה גורמת לנזק בלתי הפיך הלא כך?

shlang

New member
תראה, אתה לא יודע איך יגיב בעל הרכב

שמדבקה הודבקה על רכבו, הוא יכול לתבוע (ולזכות) בתביעה, הוא יכול לעשות נזק לרכבך וכו'. האם הרכב שחונה בחניה זה רכב קבוע או רכב מזדמן, אם מזדמן, מדבקות לא יעזרו

הוא גם יכול לתבוע ו...להפסיד. מי שאינו שומר

על החוק, חייב להביא בחשבון שהוא עלול לשלם על כך. אני מתכוון לחצוף החונה בחניה שאינה שלו...

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אל תדביק

קשה לצפות איך אדם יגיב
השאר לו פתק מנומס מתחת לווישר, רשום על דף את מספרי הרכבים שביקשת מהם, במידה ואותו רכב ימשיך - עבור לאזהרה ובהמשך לדרכים מנומסות פחות

creth11

New member
הדבקת מדבקה הינה לקיחת החוק לידך

וכאן התשובה ברורה --לא אסור לך לקחת את החוק בידיים בדיוק כמו שלנהג שאתה מנסה להציק עם המדבקה אסור.
יש כמה אפשרויות חוקיות בידך בתנאי שבעלותך על החנייה חוקית ורשומה כדין
להיתלונן בפיקוח העירוני
להישתמש במיתקן מונע פלישה כמו עמוד מיתקפל או מחסום אחר

מתי אי פעם - שמעת שהפיקוח העירוני, או המשטרה,

התערבו או הגיעו לחניה של בניין פרטי, כדי להתערב בסכסוך שכנים?

הדבקת אזהרה על חלון רכב, בצורה שאינה גורמת לנזק כלשהו לרכב, אינה נטילת חוק לידיים ואינה מעשה עברייני.

creth11

New member
לחלק הראשון כניראה אסכים כי אכן יש בעיה

בעניין מהסוג הזה גם היתערבות פקח בעייתית מאחר וזו בעיה מהסוג של שלמה המלך . שניים אוחזים בתינוק וזו טוענת שלי וזו טוענת שלי. ואיך יכריע?

לעניין הדבקת מדבקה ברור שזו אלימות ולקיחת החוק רק מעצם כך שאתה נוקט בפעולה שתפריע או תקשה על הנהג השני. ואתה עשוי להיתקל בתגובה נגדית רעה יותר. בהחלט לא מומלץ ולא נכון.
חיזר להמלצה כמי מחסום מסיג כלשהוא בכניסה לעמדת החניה. כמו עמוד מיתקפל או שרשרת בין עמודי לרוחב או אפילו מחסום חשמלי קטן. נכון זו השקעה כספית. אבל התרומה לשקט ושלווה גדולה מעוד וגם ליחסי שכנות טובה
יש אימרה
גדר טובה עושה שעכנות טובה
תחשוב על זה

אין דרך "טובה" לגדר חניות בחניה משותפת של

בניין מגורים משותף.

מניסיון עבר, תמיד ימצא השכן שמשתין על שכניו בקשת, אם זה ברעש שהוא עושה, אם זה בליכלוך חדר המדרגות ואם זה בביריונותו בחניון של הבניין...

אחד כזה - יש לדבר איתו בשפה שהוא מבין ומשתמש. הדבקת מדבקה על חלון רכבו - יבהיר לו כי הוא זה המתנהג בביריונות ואלימות, ראשון...

הקמת מחסום אפשרית רק לאחר שהרישום בטאבו הושלם וחלוקת הנכס נעשתה בפועל.

creth11

New member
אבל אבל אם לא בוצע רישום בטאבו וחלוקת הנכס

לא נעשתה בפועל אז בכלל אין שום עילה ליטעון לבעלות על מקום חניה ומבחינה חוקית המקום אינו שלו. אז למה ובזכות מה ידביק פתקים ? יתעצבן ? יטען טענות ?
זה בכלל לא שלו.
לאחר כל הרישום החוקי והחלוקה אין שום בעיה להקים מחסום כזה או אחר ולפתור את הבעיה בשקט.
זה שייש כל מיני חיכוכים בבית משותף זה נכון ומצער אבל אם לא פותרים אותם וגולשים לאלימות ואלימות נגדית הסלמה עד שפשוט צריך למכור ולעבור דירה.

לשיטתך, אם יחדור זר לדירת השואל וישכן בה את כ

ל משפחתו...תוך גירוש השואל ממנה, זה בסדר עם החוק מכיוון שהרישום בטאבו - בפועל - עדיין לא נעשה.

החניה הפרטית שלו, אף אם עדיין לא הוסדרו כל הנהלים הביורוקרטים.

ועדיין, כל עוד הדבר לא נעשה בכלל הבניין, לא באמת ניתן לבצע עבודות תיחום, גידור או חלוקה של הרכוש המשותף או החניה. זו דעתי.

אין

לדעתי הגדרה חוקית מושלמת לעניין המדבקה
ידוע לי כי האוניברסיטה בתל אביב. נהגה להדביק מדבקות על רכבים שחנו באיסור
למה לך להיות שפן נסיון משפטי. קנה פשוט שרשרת ומנעול

eladts

New member
אבל לאוניברסיטת ת״א

יש רישום בטאבו של השטח שלה, כל שהם יכולים חוקית גם לגרור רכב שחונה שם שלא לפי ההוראות.

be_roo

New member
גם אין דרך טובה להתמודד עם בריון

היחיד שגורם לבריון לרדת מהעץ הוא בריון חזק ממנו, רק שאתה עלול לגלות שנדרשים 10 סיבובי הסלמה כדי לגלות מי חזק יותר ולדרדר את המצב לאלימות פיזית של ממש, פלילים ומה לא.

כל הבוחר להגיש את לחיו, פעם אחר פעם, לבריאותו

אני בחרתי לחיות את חיי על רגליי, זקוף, לא על ברכיי.

למעלה