הדבקת מודעות-בשעות הקטנות

מצב
הנושא נעול.

של הלילה בכל מיני צמתים,עבודה בערך מחצות עד 6 בבוקר רציתי לדעת אם זה לא גובל בעבירה על החוק שמדביקים מודעות?? יש מצב שמשטרה תראה אותי היא תעשה לי משהו?! יש מישהו שעבד בזה? אשמח לשמוע חוות דעת,וגם האם 150 ללילה זה טוב? תודה לעוזרים

Che guevera

New member
אם ההדבקה אינה מתואמת עם

של הלילה בכל מיני צמתים,עבודה בערך מחצות עד 6 בבוקר רציתי לדעת אם זה לא גובל בעבירה על החוק שמדביקים מודעות?? יש מצב שמשטרה תראה אותי היא תעשה לי משהו?! יש מישהו שעבד בזה? אשמח לשמוע חוות דעת,וגם האם 150 ללילה זה טוב? תודה לעוזרים
אם ההדבקה אינה מתואמת עם
העיריה- והמעסיק לא קיבל רשוי מהעיריה וזאת לאחר ששילם את האגרה המתאימה ,כמו כן יש מקומות המוסדרים להדבקת מודעות וכל מקום אחר מהווה עברה,אני לא יודע אם זו עברה פלילית ,אבל לא כדאי לשלם קנס עבור הדבקת המודעות שלא ע"פ החוק,ובשביל מעסיק שלאחר מכן יתכחש לך. ובנושא השכר-אתה צריך להחליט אם משתלם לך להשקיע לילות בזה,ואם השעות שאתה משקיע מגיע לפחות לכדי שכר מינימום

תודה על המידע

אם ההדבקה אינה מתואמת עם
העיריה- והמעסיק לא קיבל רשוי מהעיריה וזאת לאחר ששילם את האגרה המתאימה ,כמו כן יש מקומות המוסדרים להדבקת מודעות וכל מקום אחר מהווה עברה,אני לא יודע אם זו עברה פלילית ,אבל לא כדאי לשלם קנס עבור הדבקת המודעות שלא ע"פ החוק,ובשביל מעסיק שלאחר מכן יתכחש לך. ובנושא השכר-אתה צריך להחליט אם משתלם לך להשקיע לילות בזה,ואם השעות שאתה משקיע מגיע לפחות לכדי שכר מינימום
תודה על המידע
אבל את מה שהצגת עכשיו כבר ידעתי :) ובגלל זה פניתי לפורום לקבל מידע

זה לא הפורום המתאים.

תודה על המידע
אבל את מה שהצגת עכשיו כבר ידעתי :) ובגלל זה פניתי לפורום לקבל מידע
זה לא הפורום המתאים.
אתה לא שואל על זכויותיך כעובד. ובכל מקרה, אני חוזרת על מה שכבר נאמר לך, אם אין אישור על כך, בוודאי שהמשטרה יכולה לעצור אותך. מאחר ואתה מועסק ע"י מישהוא אחר, סביר להניח שהוא יעניין אותם יותר מאשר אתה. ובכל מקרה, רצוי להזהר. אני בטח לא יכולה לענות לך אם 150 ש"ח זה שווה, גם זו לא שאלה בדיני עבודה. אני כן יכולה לצרף לך קישור לטבלת שכר מנימום. ממנה תוכל להתרשם האם המעסיק מפר את החוק ומשלם לך פחות ממה שהוא אמור לשלם לך. כמו כן, כדאי שתדע, שעפ"י חוק, אין תעריף מיוחד לעבודת לילה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה