הדברים שמעצבנים אותנו....

פרח צוף

New member
הדברים שמעצבנים אותנו....

סתם יש דברים שמזה מעצבנים אותנו אז למה לא להתעצבן ביחד? אני שונאת לצאת מהבית ביום גשום ואז פתאום השמש נזכרת להפציע וכל היום אני הולכת עם המעיל ביד

פרח צוף

New member
כל מה שמעצבן נחשב

גם אם זה שכתבתי שמעצבן עיצבן אותך זה גם נחשב....

אני הקTן

New member
שונא אנשים שמרגישים עובדים אצל אלוהים

כל דבר שקורה, הם יודעים להסביר לך בפרצוף שאומר "האחריות על העולם וקורותיו, עוברת דרכי" אם קורה משהו רע, זה בגלל עובי הגרביים. אם קורה משהו טוב, (לא שכיח אצלם) זה בגלל עובי המטפחת. מה נסגר??? הוא נפגש איתכם? החתים אתכם על חוזה?? שונא!!!!!

אלוהים הטוב

הוא משתדל לעשות ההיפך ממה שמנבאים בשמו אבל מה הוא יעשה כשמנבאים דבר והיפוכו

מתאים לי!

שונאת שיש לי הרבה מטלות בית ואני לא עושה אותם. שונאת שהם לא נעלמות. שונאת שאין לי גמדים שמסדרים הכול. שונאת לכבס, לקפל, לשטוף, לנקות. שונאת שהבית לא מסודר. שונאת ששונאת. שונאת לשנוא.

סוג ב

New member
שונאת להיות תלויה באנשים

שונאת שאנשים חושבים שאני עובדת אצלם שונאת ברקים שונאת להיות רעבה שונאת מחב"תים שונאת להיות עייפה והכי שונאת את א.י. (ואל תשאלו מי זה, כי לא תקבלו תשובה
) זה מה שאני שונאת בדקות אלו. מחר יום חדש...

שונאת בדקות אלו:

שאנשים חופרים לי במוח. שונאת טיפשים. שונאת אנשים שלא מבינים שהם טיפשים. שונאת אנשים שעושים את עצמם טיפשים. שונאת חכמים שמתנהגים בטיפשות. שונאת חכמים שמתנהגים בטיפשות ובטוחים שזו חכמה. שאנשים עושים פוזות. שאנשים מתחמקים מאחריות. שאנשים שלא מגיע להם (=רעים) מצליחים. שונאת שבשיחת טלפון אחת מתחרבש לי המצב רוח. כנ"ל, שונאת לשנוא.

למעלה