הדברים שמעצבנים אותנו....

גנדרן

New member
תחשבי טוב יהיה טוב

סוגי לפעמים אנחנו שונאים דברים, שאינם קיימים כלל הם רק אמצעי......

שונאת את:

המנהלת מהתיכון שבודקת עד היום מה עובד הגרביון. שונאת חרדים שחשים שאם את לא דוסית כמותם את פחות שווה. שונאת את המדריכה המחליפה שלי שמנסה ביום היחיד שהיא עם הבנות להשלים להם את כל הדת שחיסרתי מהם לפי דעתה. שונאת להעיר תבנות בבוקר והם לא קמות. והכי שונאת את אמא שלי שחושבת שאני רוקה זקנה. קיצער שונאת את כל העולם. פלא ששרים העולם הזה זקוק לאהבד?

אוי מאמילה שלי

איך את יכולה לשנוא את העולם שלא ראית אותו מעולם את מוקפת בבורים מטומטמים שלא מגיעים לקרסולייך שמחי שלפחות את אינך חושבת כמותם................. חכי בסבלנות האושר עוד יציף אותך גלים גלים

למע"כ אדמור בעל כרחו שליט"א

כ"ק אדמו"ר שליט"א מזמין את מע"כ להילולת הגוילם הקדוש יהיה אוכל טוב קישקע גאלע קיגל ביר יהיה עוילם............... נ.ב צלמי עיתונות הוזמנו. ואם אפשר להשתתף בהוצאות הכבדות

יש לי משו להוריד מרשימת השנאה/tapuzforum/images/Emo6.gif

כנראה המדריכה עוברת קראה תשירשור. היא לא הסכימה לעשות מה שביקשתי אז היא פוטרה. יש!!!! הגיע הזמן שתבין שאני לא הבובת סמרטוטים שלה. אלא היא שלי!/tapuzforum/images/Emo9.gif

אני כל כך שמח בשבילך

חחחח וחני יש אצלך בנות שאת מדריכה שהם אנוסות לכי תדעע י ואני בטוח שאת תוכלי לעזור להם הכי טוב שרק אפשר

אפשר עוד קצת?

מעצבן נורא לגלות שאני רעבה בכזו שעה, ואין לי בדיוק מה להציע לבטן המקרקרת. מעצבן שנתקע סרט באמצע צפיה. מעצבן שכולם הולכים לישון מוקדם. ולי הלילה רק התחיל. מעצבן שהבוס לא מתבייש להתקשר לשאול אם השתנה משהו ואם אני באה מחר, למרות שכבר דברנו כמה פעמים והבהרתי שלא אבוא. טוב, כל כך הרבה עצבים. עייפתי. אנום.

אני ביליתי יום כיף מחוץ למשרד.

איי כמה כיף שיש בעולמנו. רק לצאת ולהנות.

הברזתי

New member
כיף

לקרוא דברים שמעצבנים אחרים ולדעת שאני מחליק אותם... אתם מורשים לשנוא את התגובה הזו.

למעלה