הדבר הגדול הבא?

elknetld2kil

New member
הדבר הגדול הבא?

הנה כמה ניחושים על להקות שעכשיו אתם אולי לא מכירים, אבל עוד כמה חודשים הם יקרעו לכם את הפלייליסט (ואלה רק ניחושים שלי, זה לא אומר שהם באמת יצליחו בסוף...): All Time Low: פופ-פאנק בסגנון של FOB ושות'. הדיסק החדש שלהם יוצא ממש בקרוב (הוא כבר הגיע לרשת) ויצטרך לקרות משהו ממש קשה כדי למנוע מהם להתפוצץ ולהתפרסם בענק. קליפ מהדיסק הקודם שלהם: http://www.youtube.com/watch?v=-DbhLMFPXQA מייספייס: http://www.myspace.com/alltimelow Chiodos: כנראה שלא רק אני מעריץ את צ'סטר הצ'יטה... הלהקה הזאת נמצאת באנדרגראונד כבר די הרבה זמן אבל עכשיו יצא הדיסק החדש שלהם שהולך להוציא אותם משם ולהפוך אותם לכוכבים (כמו שקרה עם FOB, SOAD ועוד הרבה אחרים). החומר הישן יותר שלהם כלל הרבה יותר השפעות של הארדקור וצרחות אבל החדש הרבה יותר נגיש ומתאים לרדיו, גם אם כל שם של שיר הוא כמו ארוך, מעצבן ומתחכם (Is It Progression If a Cannibal Uses a Fork?, לדוגמה). שווה לעקוב אחריהם, הם הגיעו כבר למקום ה5 בבילבורד עם הדיסק החדש, וזה הישג ענק בשביל להקה כזאת. עכשיו רק צריך לחכות לסינגל ולקליפ שממש ישגרו את הקריירה שלהם. מייספייס: http://www.myspace.com/chiodos Another Animal: לפני 2-3 שנים נחת עלינו טרנד ה"סופרגרופ'ז". אלה היו להקות שמורכבות לכל מיני חברים בלהקות אחרות שהרכיבו מעין "הרכבי חלומות" (Velvet Revolver, Audioslave' Alterbridge, ועוד...). עכשיו מגיעה אלינו להקה חדשה שעונה על ההגדרה: הלהקה מורכבת מחברים בGodsmack (המתופף והבסיסט), הגיטריסט המקורי של Godsmack (שעזב אותם והתחיל להקה חביבה אך לא מוצלחת בשם Dropbox, שלשם שלה יש משמעות חביבה למדי...) ובעמדת הסולן מתייצב הקול של Ugly Kid Joe, שהביאה להיטים ענקיים כמו Cats In The Cradle (קאבר, אבל מפורסם מאוד) ואת I hate Everything About You (אין קשר ל3DG). הסגנון שלהם הוא יותר הארד ורק, כזה שמנגנים בפאב עם בקבוק בירה ביד, מלוכלך, טיפה סליזי, ומאוד גודסמאקי. הדיסק יוצא בתחילת אוקטובר לחנויות (ומי שרוצה יכול כבר להוריד אותו). מייספייס: http://www.myspace.com/anotheranimalxxx אני לא בטוח שהם יצליחו ממש אבל הם יסובבו כמה ראשים, זה בטוח. מומלץ מאוד למי שמתגעגע לניינטיז (לירון?). כתבתי כמעט הכל מהזיכרון אז בטח יש פה כמה פאשלות. תקנו אותי אם שמתם לב למשהו, ותוסיפו גם משלכם.

BabyShambles

New member
אף אחת מהלהקות היא לא הסגנון שלי אבל תודה בכל

זאת:p קצת משלי בכל זאת... THE PADDINGTONS- אני לא באמת יודעת איך להגדיר אותם [או כל להקה אחרת] הם סתם טובים [והגיטריסט שלהם- ג'וש- הוא החבר של אגי
] השניים הם- Architecture in Helsinki- החבר'ה האלה באמת מיוחדים [והם במקור מאוסטרליה. לא ממצרים כמו שרשום להם בספייסXD]. כן נו יש עוד...- Los Campesinos!- הם מגניבים. הוו נגמר לי האלה לקישורים אז אני אוסיף עוד יותר מאוחר.

Luna Sphere

New member
../images/Emo45.gif

אני באמת לא חושבת שיש מספיק אנשים בפורום הזה שמכירים תפדינגטונס

לוס קמפסינוס! ../images/Emo45.gif

או בעברית "האיכרים!"
בעוד קצת יותר מחודש אהיה בהופעה שלהם! עוד מישהו ראה/יראה אותם? אני מת על היצור מהעטיפה של !You! Me! Dancing כי הוא מזכיר לי את IMMA CHARGIN MAH LAZER. למי שלא מכיר, לחצו כאן. !SHOOP DA WOOP

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאאאא

All Time Low
שמעתי אותם דיי הרבה בערב חג ^^ את הלהקה השניה הכרתי כמה שירים לפני איזה שנתיים.. דווקא לא כזה אהבתי. הלהקה השלישית אני לא מכירה

אוי

ה- The Draytones פשוט מצוייניםםםם..יש להם שיר אחד שנקרא TIME..פשוט שיר ממכררר...

MoonyAvFreak

New member
כן...Chiodos כבר ברשימה שלי כבר הרבה זמן,

חמודים ממש. ואי ATL חמודים ממש גם וואלה וגם את AA אהבתי! תודה ^__^

All TIme Low<3333333333

אלכססססס;!@#$%$#@
ויאאאאאא גם צ'יאודוססססססס. קרייג כזה יפה*-*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifדניאללללללללללללל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מחר חברה עוזרת לי לדבר עם דניאל הרוסי!

את Chiodos אני מכירה../images/Emo223.gif

לא מצליחה להיזכר בשירים שלהם אבל אני זוכרת שאהבתי אותם ד"א ראיתי היום קליפ חדש של Hundred Reasons [יופי החליטו לשים אותו ב8 בבוקר ולגרום לי לאחר לבצפר] יש לי הרגשה שהם עוד יעלו במצעדים...

GD ROCKS

New member
וואי גם אני ראיתי את הקליפ של

hundred reasons היום בבוקר! חחח כלכך התלהבתי והייתי אמורה לצאת בדיוק אבל נשארתי עד שהוא נגמרXD חחחח כל מצב בסוף לא איחרתי או משהו..

MILBURN

הלהקה הלא מוכרת הכי טובה שיש . מישו שמע ת'אלבום החדש שלהם? הוא קצת לא יוצא לי מהמערכת כבר שבועיים...

Incubus Creep

New member
דווקא מוכרים

ויש אותם כל הזמן בערוץ.. אני פשוט שומעת בלופים את What Will You Do זה כזה שיר יפה!:)

למעלה