הדבר הגדול הבא?

SainTonix

New member
Chiodos ../images/Emo99.gif הם ענקיים!! אני ממליץ !

בכל מקום שיוצא לי אני מספר לאנשים עליהם, הם שילוב מעולה של סגנונות מעניינים, עם אלבום מלודי, עם צרחות, עם מוזיקה שקטה, מעניינת, כמו שילוב מאסיבי בין פאניק, סאוסין, פרום פירסט טו לאסט.. אהבתי אותם מאוד!

SainTonix

New member
אה ושכחתי את הלהקות המומלצות:

אם הייתם שואלים לפני חצי שנה הייתי אומר Aiden אבל בקצב הזה שהם מתפרסמים אני לא חושב שהם "יהיו" הדבר הגדול, כי הם כבר בתהליך להיות. אומנם הפאנק פופ של שנת 2000 התחלף כבר באימו של 2007 אבל Cartel וMadina Lake יכולים בכיף לספק פאנק פופ ממכר ומדוייק עד כמה שאפשר. The Almost ללא ספק יכולים לפרוץ השנה עם האלבום החדש שלהם - Southern Weather. וJulien-K שהקפיצו את הפרוג'קט רבולושן כנראה יוציאו השנה אלבום ראשון- Death analog שיוכל להכניס את יוצאי Orgy ישר למצעדי M2 וMTV.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifAIDEN../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה כלכך מצחיק אותי איך שאני חרשתי עליהם לפני שנה ופתאום אחרי שכבר הזמנתי כרטיסים ללוסטפרופטס נודע לי שהם מחממים אותם ועוד יותר שמחתי וכזה עכשיו כולם מתלהבים מהם וזה ממש מוזר לי XD אפילו ילדה מהשכבה שלי שגרה 8 שנים בעיר שלהם לא ידעה מי הם חחחחחחחחח

THE ALMOST`~!@!@$@##$@#%$#%^#^%^%$

עאעאאעהההההההה. |סקססססססס| בין הלהקות הטובות והאהובות עלי ביותר
חהחה כתבת את זה כאילו יש להם אלבומים לפני זה.

GD ROCKS

New member
גם אני מכירה את Chiodos כמו כולם פהXD

חחח אין לי מושג איזה אלבום שלהם בכלל שמעתי.. אני חושבת שהוא ישן. בכל אופן ממש אהבתי אותם
תודה על ההמלצות האחרות

למעלה