הדבר הכי מושלם בעולםםםםםםםםםםםםםםםם

ואיייייייייייייייייייי

תתארו לכן את שיין אומר תשורה הזאת Can you hear me "knoc knoc", `cuz I'm coming in מדהים!!!!!!!!!!!!!! ואם יתנו לבריאן בכלל!

karin byrne

New member
יאיייייייייי.........

איזה שיר מושלם...!!!אמרתי לכם שהוא מוכשרררר ואם הוא רק ישב על התחת ויכתוב יהיו שירים יפים ומקוריים........איזה מילים יפות.......כנראה שג'יליאן משמשת לו כהשראה....יאללה עכשיו בריאן גם יכתוב משו..ואולי גם האחרים....איזה יופי.......

IrIsH BaBe

New member
חח דיייי

ברוור שהוא כבר צולם!! נראה לי קראתי איפשהו שהאפקטים יהיו משהו כמו...כל דבר שהם נוגעים בו..מתפוצץ...וגם שיהיו שם מלא בחורות בבגדי ים..משהו בסגנון...

karin byrne

New member
איזה קליפ?!

לשיר הזה?לא יכול להיות....זה אפילו עוד לא בי סייד...אפילו עוד אין לשיר הזה לחן....חח מלא אפקטים?למה על מה הקליפ כבר יספר?חחחח לא נראה לי......הסינגל הבא שלהם לא יהיה obvious?

karin byrne

New member
אה.....אופס....

לא שמתי לב.....סליחה.....כנראה שאני לא מעודכנת.לא ידעתי שהקלךיפ כבר צולם..ואיזה אפקטים עומדים להיות בו בדיוק?יעני לא נראה לי שפיצוצים יתאימו בדיוק לקצב של השיר הזה.....גם בחורות בבגד ים לא נראה לי יתאימו....

סיימון קייסי הקליט ת'שיר הזההההההה

זה ההוא שהיה אמור לייצג את אירלנד באירוויזיון עם שיר שבריי כתב אבל בסוף הם שלחו את מייקי הארט לאירוויזיון עם שיר אחרר אאאאאאאאא אני מתה לשמועעעעעעעעעעעעעעעעעע יש לו מזה קול יפהההההה אבל מזה באסה שזה לא ווסט שריםםםם

למעלה