הדבשות מחווים ל CAMEL בחיפה!

trilliane

Well-known member
מנהל
המממ

1) לא קיבלתי ממך דואל (ולמען האמת לא הבנתי מדוע רצית לשלוח לי דואל מלכתחילה). 2) יכול להיות, לי, כאמור, זה לא משנה לכאן או לכאן. אתה מוזמן להציע להם תרגומים, אם כי נראה לי שהם מנסים להיות נאמנים למקור עד כמה שאפשר, אז אני בספק אם זה באג'נדה שלהם.

אונגי2

New member
יש טקסטים ששווה להכיר

אני בגדול לא מייחס חשיבות יותר מדי גבוהה למילים של שירים, אבל כשאני ממש אוהב שיר מסוים אז אני טורח להתעמק במילים... לפעמים נחמד לגלות שמי שכתב את השיר אשכרה רצה להעביר מסר (כמו בLemmings של VDGG)...

trilliane

Well-known member
מנהל
מסכימה; אלה יכולים להיות טקסטים שווים בהחלט

אבל אין לי סבלנות לשבת ולקרוא אותם. מבחינתי טקסט מולחן לא אמור להיקרא כמו שירה ואני לא אמורה לשבת עם המילים, אלא להאזין להן יחד עם המלודיה, כחלק מיצירה אחת, בזמן שהיא מושמעת. אם הם שרים כ"כ לא ברור, מבחינתי זה בגדר "בעיה שלהם". לו הטקסט היה חשוב דיו, הייתי מצפה שאפשר יהיה להבין אותו משמיעה. מאחר שזה לא המצב, ולא פעם מתקבלת אצלי תחושה שהמטרה היא שיהיה משהו לשיר (מבחינת אופן הביצוע, בלי לשפוט את ההשקעה בכתיבה), זה כנראה לא מהותי כמו המוזיקה גם מבחינתם. בשירים שבהם אין לי רצון להצטרף בשירה לזמר (שזה הרוב, פרט למקרים נדירים, כמו למשל DwtMK ובגלל זה אני יודעת אותו בע"פ) אני פשוט מקשיבה לשירים כמו ליצירות אינסטרומנטליות ונהנית מהמוזיקה.

puplik

New member
הארנב הלבן - זה הזמן להכיר

רוק ארנבי מקורי שיעיף אותך לשמיים! "לתת קפיצה לתוך תהום צר ומבטיח לתת לתאים צבעים ולשכוח" יום שישי 29.1 בעשר - בלום בר ת"א יום שני 8.3 בעשר בקוקה בר, באר שבע מי הם הארנב הלבן הארנב הלבן קורא לך לחזור! אלבום הבכורה + חולצות - לרכישה רק בהופעות

למעלה