The Bitch is Back
אפילו שאני כנראה יוצא המרשעת, אני מיישם את זכות התגובה. לא ממש הבנתי את התהליך שקרה כאן, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר, אולי אני פשוט סתום. (אומרים לי את זה מדי פעם). אולי אני אחזור לדבר על שאדו ועל נצנצים ועל אירוויזיונים ואני אשתוק כשזה מגיע לנושאים מהותיים. הגבתי בכעס, כי ההודעה שפתחה את השרשור הכעיסה אותי ועדיין מכעיסה אותי, אז הגבתי בהתאם. אני לא חושב שהגבתי בבוטות יתר על המידה, אני לא חושב שהתגובה הייתה מעליבה, אני לא חושב שהיא הייתה פוגעת. היא הייתה ביקורתית, נכון. אמר גיא ובצדק, שהפורום לא נועד רק לשרשורי ד' המדהים-ג' החתיך-י' המקסים-שרקדו כולם בשאדו אלא גם לדיונים קצת יותר תבוניים מכך וגם בפורום הזה, שמורכב מגרעין קשה של קבוצה די מגובשת של אנשים שמכירים זה את זה היטב, אפשר למתוח ביקורת אחד על השני. אם לא, אז יש פה בעיה שהיא לחלוטין מיועדת לשרשור אחר. לכן לא ממש הבנתי איך במקום להמשיך את הדיון ואיך אולי לשכנע אותי שאני טועה (מה שלא קרה), נזעקו כולם להשתיק את הנושא, אחרת "אוי ואבוי". בואו נחזור לאחיות אולסן. אתם יודעים מה? עכשיו תורי קצת להיפגע. אני לא גולש בפורום הזה, עם הקבוצה כאן מלפני שעתיים. ברצינות, ככה אתם מכירים אותי? מה הזעקה הזאת לא להמשיך את הדיון, כי אחרת מה? בואו כולם נחלץ את אמט ממלתעותיו של קסנאדו האיום? אני לא אוכל אנשים לארוחת בוקר, אני אוכל יופלה פרנץ' ונילה. אני יודע שלא יצרתי לעצמי דימוי של אדם מעמיק במיוחד פה, אבל כשיש לי משהו להגיב, כשמשהו מכעיס אותי, אני חושב שאני מרגיש פה מספיק בבית, או לפחות הרגשתי, שאני אוכל להגיב גם בצורה שקצת שוברת את אוירת "מסביב למדורה" פה, כאשר אני רואה לנכון, כל עוד אני מקפיד לשמור על רמה עניינית, מה שלדעתי עשיתי. אבל כנראה שטעיתי. בכל מקרה, לא התכוונתי לפגוע באף אחד, רציתי להביע את דעתי, מה שאולי לא כל כך מתקבל כאן בברכה. רוב תודות.