הדגש|
שיר השבוע שלי

הדגש|../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifשיר השבוע שלי../images/Emo34.gif

הדגש|
שיר השבוע שלי
תענננננננננווווווו........
שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע):
שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע):
השיר המעצבן של השבוע: ותמונה-->אין לי עכשיו תמונה

עונה!!! [אני ראשונה?]

שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע): WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע): VACATION-SINPLE PLAN השיר המעצבן של השבוע: כרגיל, מותק 2-רוני

יאצוק

New member
עונה../images/Emo11.gif.../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע): MARIA שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע): im not okay השיר המעצבן של השבוע: ממ.. TOUCH של אמרי

רונוש3

New member
עונה.. :)

שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע): וואלה לא יצא לי לשמוע.. לא נורא אבל נגיד באסקט קייס שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע): Guns N Roses- patience System of a dwon- Atwa Useless id- bring me down השיר המעצבן של השבוע: לא יודעת שכחתי

י5דה רעה

New member
עונה!!

שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע):WARNING שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע):OASIS-Stop Crying Your Heart Out השיר המעצבן של השבוע:השיר הזה של הסולן של בלו-הוא יצא לקרירת סולו והוציא שיר מהזה מעצבן

Lorly

New member
נאמ, אוקיי ../images/Emo27.gif

שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע): hold on שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע): gone away - offspring, ואם כבר כתבתי אותו פעם שעברה אז - anouk - michel השיר המעצבן של השבוע: a little bit - 50 cent. פיפטי, אתה זונה. בלע.

ADCMAN

New member

שיר השבוע: The Stranglers - Golden brown שיר המעצבן של השבוע: אין, אני שומע שירים שאני אוהב

נועלה 123

New member
=)

שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע): Geek Stink Breath שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע): State Of Fear-Useless ID השיר המעצבן של השבוע: תנו לו צ'אנס, וגם הגירסה של המתנחלים (תנו לו צ'אהס לסרב) ותמונה-->אין לי עכשיו תמונה כנ"ל

ADCMAN

New member
סטייט אוף פיר זה אחלה שיר

שיר כאסח עלק הם לא פוליטים

ADCMAN

New member
יוסלס היו צוחקים על להקות הפאנק ה

הפוליטיות בארץ

להלהלה../images/Emo163.gif

שיר של גרין דיי: 2000 light years away שיר לא של גרין דיי: drugs are good- nofx שיר מעצבן- הממ לוידעת

אה נזכרתי בשיר המעצבן../images/Emo163.gif

השיר הזה של הפו פייטרז שטוחנים כלל הזמןן בכל ערות מוזיקה אפשרי!!11אחדאחד איז סומוואן גטינג דה בסט דה בסט דה בסט דה בסט אוב יו עהאהא *דופקת את הראש בקיר*

דווקא היום ראיתי את המייקינג,

ואחרי כל כך הרבה פעמים שהתלוננתי שהוא מעצבן הוא נשמע לי דיי נחמד..

למעלה