הדגש|
שיר השבוע שלי

IS H EI

New member
הממ

תאמת לא שמעתי השבוע כל כך שירים חוץ מגרין דיי.. כל יום השיר מתחלף כרגע זה pulling teeth :)

נמפס!^_^

שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע):נחשו. Ha Ha youre dead. מדקתם!!והוהוו!! שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע):המ..Im not okay-my chemical romance השיר המעצבן של השבוע:לא יודעת

WiseL

New member
אני רוצה פיצה

של גרין דיי: לא יודעת. משהו מהדיסק השני לא של גרין דיי: why dont you got a jobe של אפספרינג כי קיבלתי דיסק שלהם וויייייייייייי שיר מעצבן: אין תמונה: בודקת

GD ROCKS

New member
אני בתיכנונים לקנות

גם כזאת!!! ררר... גיטרה שולטת!!! אוף נו שכחתי איך קוראים לה... לס פאולס? משהו כזה?

אני מקווה שאתם צוחקות

זה לס פול!!! לא פאול ולא פאולסׂ(WTF) וכמו של בילי בסטודיו זה 10000 שקל, בהופעות יש לו לס פול שנראת כמו לילדים קטנים וגם קוראים לה ג'וניור=\

GD ROCKS

New member
נו ..

לא זכרתי את השם.. והיא לא עולה 10000 שקל!! ראיתי בכלי זמר אחת ב-900 ומשהו ואחרת ב-1000 ומשהו. ולמי אכפת מבילי? זאת הגיטרה של סלאש!!!!!!!

barboshkiss

New member
עלאק 10,000 שקל

מצאתי יד שניה ב- 1500 ,מה צריך יד ראשונה?! וביד ראשונה זה 4500-5000 , יש לי גיבסון כזאת 1500 זה טוב לא צריך לשים עליה יותר

GD ROCKS

New member
1500?

אני ראיתי בכלי זמר ב-900 ומשהו ואחרת ב-100 ומשהו. מוזררר

בגלל שזה פורום גרין דיי כתבתי

בילי ג'ו כי זה הכי מוכר כזה, לא יודעיש עוד רבים טובים ולא טובים שניגנו בה

coullette

New member
^_^

שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע):לא שמעתי השבוע אף שיר של ג"ד סורי שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע):אוונסנס-BRING ME TO LIFE וזה רק בגלל שאני יכולה לשיר ממש דומה לסולנית. השיר המעצבן של השבוע:אין

למעלה