הדדיות

parpar65

New member
הדדיות

היי לכולם
מציץ מידי פעם , ולראשונה נחשף תרתי משמע
זוגתי אהובתי שתחיה יש לה בעיה קטנה , היא לא דוגלת בהדדיות ,
אני מפנק אותה כמו מלכה , כלים,שטיפה ובסקס היוזם היחידי
והיא מתענגת על כל אלה , ומודה , אבל לא עושה מאום
בסקס למשל שכחתי כבר מתי הפעם האחרונה שיזמה
שוחחנו לא אחת , והיא הבטיחה להשתפר , אבל שכחה דיי מהר

ולמען הסדר הטוב רק אוסיף שנשואים למעלה מ- 20 שנה , וילדים אהובים יש ויש

לבגוד , לא בגדתי , למרות שהרהורי כפירה היו , והזדמנויות ופיתויים היו גם היו
בעצם , אם נדייק , מוירטואליות לא התנזרתי , הרי את היצר חייבים לספק כך או אחרת .
במקומי הייתם נשארים נאמנים ?

ommerl

New member
להישאר נאמן- תמיד

להישאר נאמן זה גם להישאר נאמן לעצמך. קטונתי מייעץ לזוג שנשוי מעל 20 שנה אבל לתפיסתי הציפיות שלך מזוגיות צריכות להתממש. לא חובה שתהיה בהכרח מידה גבוהה של הדדיות כדי שהזוגיות תפרח אבל הקשבה, שיתוף פעולה והישמעות זה לצרכים של זו אלה דברים חשובים מאוד (ובמקרה שלכם- יותר הדדיות היא חלק מהצרכים שלך). חשוב שגם היא תישמע לצרכים שלך.
&nbsp
אני מאמין שזוגיות זה כמו צמח. צריך להשקות אותו מידיי פעם, אחרת הוא נובל. איך החזקתם 20 אם לא כך?
&nbsp
אז לשאלתך- האם להישאר נאמן? בוודאי שכן. נאמן לעצמך וגם לשתך. מבחינה מינית ומבחינה רגשית ומבחינת ההדדיות- תבטא את עצמך. תאפשר לה לדעת מה אתה רוצה.

רואה 6 6

New member
עומר,נצל"ש, (מרפק ידידותי בצלע) מה נשמע?צ'געגעתי

ommerl

New member
האמת האמת? אני מצ'ונן בבית

לא יכל לעבוד כי הגרון שלי לא מאפשר לי לדבר.. לא יכל להרגיש טעם כי האף שלי סתום, אז כל העסקים שלי מוקפאים כרגע.
&nbsp
אני רק יכל לשבת בבית, להתלונן, ולעשות עבודות לאוניברסיטה.
&nbsp
מה איתך? איך זה להיות גולשת מן המניין?

Shamy

New member
מבינה אותך

גם אני עם סימפטומי סינוסיטיס
&nbsp
החלמה מהירה לך !

ommerl

New member
תודה! גם לך

אני משתמש בכל תרופות הספתא האפשריות (ללא מרשם, עם אישור ה FDA): לאכול שן שום חיה עם הארוחה, לשים בצל בדבש ולאכול את הרוטב שנוצר אחרי כמה זמן, לשתות תה עם לימון וג'ינג'ר, ואני לוקח קולדקס כדי לחזק את האמונה שהתרופות ספתא עובדות...
&nbsp
רק ערק חסר לי! דווקא כשצריך אותו למטרות רפואיות...

Shamy

New member
אם זה רק צינון

אז תעשה מה שאני עושה כשיש לי צינון/ סינוסיטיס קל

אני לוקחת הרבה מאוד ויטמין C ונמנעת מקפאין קליל וכמה שאפשר גם משוקולד וסוכר וג'אנק פוד (במיוחד כשאני חולה), כמו כן שותה המון המון מים על הבוקר ולפני השינה מים חמים עם לימון בלבד

זה בד"כ עוזר לי קצת לעבור את החורף,למרות שבינתיים פחות עוזר אבל נראה לי שזה סתם תסמיני גמילה מעישון (הפסקתי לפני חודש בערך)

רואה 6 6

New member
כולם חוטפים עכשיו.צרת רבים,בטח,אבל לא חצי נחמה.

לא נורא, עבודות אוניברסיטה זה טוב. גם אני עושה עכשיו.מגיע רגע שהן נדחקות לצד אז יופי שעכשיו אפשר.
עולה יוזמה חדשה,שהיא ישנה קצת אבל כנראה הבשילה בנושא אינטרנט ופורומים אבל בנתיים ,ציפ ציפ, ציפור דרור גולשנית

parpar65

New member
להישאר נאמן לתמיד

זו לדעתי הסיסמא של הנחתים ...
ולא בטוח שלהישאר נאמן טוב לזוגיות ... שמעתי כבר זוגות שהפזילה הצידה הפכה את חיי הסקס שלהם ליותר מאושרים , ולא מדובר על נישואים פתוחים

ותאמין או לא , אבל אני דואג להשקות את הזוגיות , והזוגיות פורחת , אבל לפעמים צריך עוד איזה תבלין.....

ommerl

New member
איך בגידה יכולה להוסיף לזוגיות?

אם אתה רוצה לתבל, אפשר לעשות את זה במסגרת ידועה ומוסכמת, למשל במסגרת של חילופי זוגות, צירוף פרטנר/ית למיטה, ועוד..
&nbsp
אני לא מבין איך פחות תאבון מיני (כי שכבת עם מישהי אחרת), שקרים והסתרה, ולהוציא על כל זה זמן במקום להיות בבית עם אשתך יכל לתרום לזוגיות? נשגב מבינתי.

parpar65

New member
אולי נוח לי להשלות את עצמי

ואולי אחרי סיפוק וירטואלי , אני חוזר לאישה נינוח יותר ופחות לחוץ
ומנסיון הסקס במצב כזה הרבה יותר טוב , מה שתורם לזוגיות טובה יותר

אכן אתה חי באשליות שאתה מתייחס אליה כמו אל מלכה

לשטוף כלים זה נחמד..
כל זר יכול לעשות את זה
אבל לא ניראה לי שיש לך ידע בסיסי בפסיכולוגיה של נשים
או בנפש אשתך
או מודעות לגבי עצמך
אולי אתה שמן ומכוער ולא אטרקטיבי בעיניה
או אולי אתה כעסן ולא אטרקטיבי מבחינת האופי שלך?
אולי אתה כל כך גרוע בסקס ולא מספק אותה ...
כל כך הרבה חוסר מודעות אצלך שאי אפשר להבין עד כמה המצב חמור מבחינת אשתך

מעניין אותי אם בכלל יש לך עם מי לבגוד שלא בתשלום..
אולי גם בשוק הבוגדים בוגדות תמצא שאתה לא אטרקטיבי

הצעתי - לך למטפל זוגי - לבד בהתחלה ובהתאם להמלצתו תצרף את אשתך בזמן המתאים

בגידה זה אקט

מיני מלא? חצי? שליש?
&nbsp
לדעתי האישית בגידה היא באמון וב"חוקי הזוג" וזה לא משנה אם הוא אונן באינטרנט במצלמה עם מישהי או זיין אותה באמת.
זה נראה לך סבבה אם זוגתך היתה מאוננת עם מישהו במצלמה מבלי לשאול אותך אם זה מתאים?

ommerl

New member
מסכים איתך

קודם כל- מתי אמרתי שלאונן במצלמת אינטרנט עם מישהו/י זה בסדר?
ווירטואלי זה גם פורנו וזה גם דמיון. כל אלה- ווירטואליים. סייבר סקס במצלמה או אפילו בהתכתבות זה כבר משהו אחר לגמרי.

תאורטית גם אוננות בעזרת הדמיון יכולה להיחשב בגידה אם אחד מבני הזוג לא מאשר.. עדיין זה עדיף מאשר לשכב עם מישהי מחוץ למסגרת הזוגיות (ועל רוב האנשים אוננות [ללא יצירת קשר עם אדם אחר] זה דבר מקובל בזוגיות).

אז הכותרת שלך הייתה צריכה להיות 'תבלין'

או 'הרהורים על פזילות בפרוס השנה החדשה', כי אין קשר בין ענייני ההדדיות לרצון שלך לעבור למעשים עם מישהי אחרת. אלא אם כן הפתיח על ההדדיות נועד כדי לספר שאתה היית בסדר במשך 20 שנים - עשית, פינקת, לא זכית לתמורה הולמת - ולכן יש לך עכשיו היתר לעשות מה שבא לך. וזו לא ביקורת אלא חיוך קטן על הדרך המעט עקמומית שבה בחרת לשים בגידה על השולחן.
בקיצור - פשוט תגיד 'בא לי', בלי כל המסביב :)

לשאלתך - האם הייתם נשארים נאמנים - אני הייתי סוגרת את הדברים ביני לבין עצמי מבלי לשאול אף אחד.
אף אחד לא מכיר כמוך את המערכת שלכם, הנפשות הפועלות, הרגשות, הצרכים, החסכים ועד כמה העניין הזה התבשל לך כבר בפנים.

wild orchid

New member
גם לאשתך מותר להוסיף איזה תבלין או שזה לא

יעלה על הדעת ותבלינים זה רק בשבילך?

למעלה