ראשית אפתח בכך שתודה שכתבת
אני מבינה שאתה שותף סביל ולא פעיל, אז אני שמחה לשמוע שהחלטת "לצאת מהארון" ולשאול
ההודעה שלך הייתה לי טיפה מבולבלת, זה גם לא מתפקידי לשפוט.
האם יכול להיות שאשתך תורמת בהדדיות לקשר בצורה אחרת? לאו דווקא במטלות בית או במיטה? יכול להיות שאולי היא שותפה טובה לחיים? אולי היא מקשיבה יותר? .
ציינת שהיא הבטיחה להשתפר ו"שכחה די מהר" , האם יכול להיות שאולי היא לא יודעת איך להשתפר? אולי משהו עוצר אותה? אולי היא לא רוצה כ"כ סקס בתדירות שאתה רוצה וכדאי לחשוב על פשרה שתתאים לשניכם?.
לא כל כך הבנתי לגבי התנזרות וירטואלית? האם אתה מדבר על סייבר סקס? או צפייה בפורנו?..
בכל אופן , אני שונאת להשמע קיטשית ובנאלית כמו ורדה רזיאל ז'קונט , אבל היות ומדובר בתא משפחתי שכולל ילדים ומדובר על פרק זמן ארוך של 20 שנה , יש מה להתחשב פה בילדים (איני ידעת את הגילאים, האם צעירים?מבוגרים?).
על כן יש לנהל באמת שיחה עמוקה בינך לבין אשתך (שתבדה לחיים ארוכים!) אודות מה שהייתי נוטה לקרוא לו "תיאום ציפיות" (מבחינה מינית מדוע אתה מרגיש לא מסופק). מה גורם לך לחשוב על לפזול לצדדים (ואולי כך בעצם תגיעו לתובנות משותפות יחדיו ולפתרונות יצירתיים ובוגרים כאחד).
קשה לי קצת לתת עצה מאוד מתאימה כי אני מקבלת תמונה חלקית , אני מקווה שהצלחתי לעזור.
נשמח לשמוע ממך בהמשך .