הדוגמניות ביער האפל - פרק חמישי

הדוגמניות ביער האפל - פרק חמישי

אז מי נחש מתחת לקש? על מה ולמה מקנאות הבנות בקרן? מה נטלי בשום אופן לא עושה? תחת השרשור הזה אבקש להגג, ללהג ולחגוג. זמירה

המונשרי

New member
אם לשפוט לפי הלשון שמישל חרצה בפרומ

אז ברור מי הנחש. אך מצד שני, הפרומואים לפעמים מטעים.

איך מור נשארת???????????????????

סליחה לכל מי שאוהב אותה אבל הםינוק שלה עובר כל גבולללללללללללללללל "אתה תקבלו תביעה" "אני לא רוצה ששתים יגעו לי בשיער"

ס פ י ר 12

New member
היא באמת חצופה ומפונקת...

אבל מה לעשות שכל מה שערוץ 10 רוצה זה רייטינג, ובשביל רייטינג צריך גם אקשן- ומור גורמת לזה.

פאקק בטוח קרן ושרון ראש בראש

חחחחחחחחחחחחח סליחה על כמות ההודעות פשוט אני במתחחחחחחחחחחחחחחחחח

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אוי שרון ורודריגו זה היה אמור להיות

מדהיםםםםםםםםםם אבל עכשיו כבר לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יאאא עצוב לייייייייייייי

ShirUsh22

New member
באסה ששרון עפה..למרות שלא רציתי../images/Emo20.gif

שלא שרון ולא קרן יעופו, אני אוהבת את שתיהן

מוררן

New member
איך העיפו אותה?

הבחורה היחידה שבאמת יפה שם היא שרון, איך העיפו אותה?

העיפו אותה כי:

1. כפי שאת יכולה לראות - לא כולם באותה דעה לגבי היופי של המתמודדות. אני אישית חושב שיש לה פנים נאות מאוד, אבל היא בטח לא היפה היחידה וגם לא הכי יפה. לטעמי לפחות, יש יותר יפות ממנה, למשל: מימי, אליסיה. 2. היא נמוכה מאוד - כדי שדוגמנית עם גובה כזה תצליח, היא צריכה להיות משהו יוצא דופן, משהו חד פעמי, צריכה להיות מעל כולם אלף רמות בתחומים אחרים. 3. יש לה כל הזמן פרצוף חמוץ וזה מדכא את הזבובים.

לא וחחחח../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

אוף למה שרון עפה!! הלוואי שתחזור בגלגל הצלה!! וחחחחח מישל היא אקסית של רודריגו חחחחחח כאילו היא הפייבוריטית שלי אבל....חחחחחחחחחחחחח לא נורא והיום ראינו עוד מנפלאות כריסטין היינו שלושה נטלי אליסיה ו... ו.... אני חחח

הכריסטין הזאתי...

היא לא יודעת לספור.. היא בטח תגיד אני רק 6 שנים בארץ לא למדתי לספור עד 3... וואי זה הצחיק אותי..

לאו14

New member
אנ'לא מאמינההה../images/Emo141.gif

מההההה נסגררר איתםם?!?! מה הםם סתומיםםם?!!? שרוןן מדהימהההה!!!! והסטיילינג החדש היההה להה מהמםםם!!![קנאיםםםם[ ] ררררררררר קרןןן ממש עיצבנה אותי היוםם!! וכריסטין..
כל שבוע היא מפתיעה אותי מחדש!! יווו שבוע הבא הולך להיות סוףף הדרךך!! רודריגו...מישל..רודריגו..מישל...???חחח בקיצוררר..מאוכזבתתתתתתתתתתתתתתת!!!

למעלה