הדוגמניות ביער האפל - פרק חמישי

TINKERBELL 15

New member
אם יש מישהי שבאמת מעצבנת,

זאת מימי. כאילו, פאק!!! אולי היא יפה אבל היא מלכלכת על חצי מהבנות ומול השופטים אין לה מה להגיד!!! היא מעצבנת אותי!!! בהתחלה אמרתי 'וואלה מסכנה בטח סתם הבנות מחפשות אותה' אבל זה בדיוק להפך!!! ושתעזוב את ניראל, כממממה היא מלכלכת!!! מור כהרגלה מפונקת אבל בדוגרי זה מצחיק, מישל הייתה סבבה, כריסטין בכלל נראתה מעולה...אממ קרן - היא מהממת!!! אפילו עם כל הבעיות, היא יפהפיה!!! אליסיה גם סבבה...ושרון, אני מבינה אותה קצת, אבל גם יש גלגל הצלה וגם לדעתי היא תצליח גם בלי התכנית....וכמובן!!!!! נטלי...שום נרקמונתי ושום בטיח, היא נראתה טוב מאוד בפפארצי ואולי לא משו בפיות אבל לא כזה נורא...אבל מה שיעשו לה פרק הבא אמאאאא לפי מה שמראים זה או התכנית או חבר שלה...ופאק!!! ומישל הייתה עם רודריגו-זה מפתיע... בקיצר, מימי-איכזבת!!!
ואני...מחכה בקוצר רוח לפרק הבא

lanalang1

New member
לא מאמינה שהעיפו את שרון!

שרון הכי יפה שם והכי אמיתית מכולן!!!! אתם תראו , היא עוד תצליח..

למה שרון למההההההה??????../images/Emo10.gif

היא הכי יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הכי הכי הכי הכיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי וואיי הפרק הא.. אני מחכהההההההההההההההה אוף שרון ורודריגו זה יכל להיות משו משו

mithangel

New member
שוב קריסטין יוצאת עם ידה על העליונה

הגאונה במסווה הזו, לא מסתכסכת עם אף אחת, מסתתרת מאחורי קשיים בשפה ועושה את העבודה שלה. עבודה טובה!

ט ל ו ש1

New member
אממ אני חושבת ששרון יפה

אבל אין לה מספיק רצון להיות דוגמנית, היא מזלזלת בזה אני חושבת ועכשיו היא שילמה את המחיר...

דווקא אני לא כל כך בשוק

שמעו לא כל אחד שהוא יפה תואר חייב להיות דוגמן..פשוט יש כאלה שאין להם את זה..וככה זה אצל שרון..פשוט בזבוז....אבל יאללה שיהיה... אבל פרק הכי יפה שיש בחיי!!!!! איפרו אותן כל כך יפהההההה זה הורג אותי.. ואה ועם כמה שאני מתעבת את ניראל מימי, עשתה לה את הקטע הכי מסריח ומעליב שיש!! כאילו מה ניראל היא לא בן אדם? מעליב מאוד....

כנסו!מימי המגעילה!

מימי ממש לא יפה!! 1. ראיתם איך היא הייתה מגעילה אל ניראל בקשר לאצבע?! 2.היא כול הזמן בוכה! 3.היא רבה עכשיו גםעם מישל!

למעלה